Ik heb onlangs over deze vijvers gelezen, maar het is tijd voor een verandering om aan de slag te gaan en niet alleen aan de theorie. Waarschijnlijk de meest populaire joint filler is 4Flex – reclame, internet – ik heb er overal over gelezen. Maar is een grote reclamecampagne een garantie voor effectiviteit? Ik moest het uitzoeken. Hoewel ze nergens schrijven dat dit preparaat zal helpen bij gewrichtspijn (ik heb hun kant langs en over gelezen), wordt verondersteld de gewrichten te ondersteunen en een gunstig effect te hebben op het hele locomotief systeem. Nou, misschien is dat genoeg.

4Flex – beloften in de reclame en trieste waarheid.

4Flex heeft verschillende voorbereidingsmogelijkheden – ook voor sporters en ouderen. Ik heb er een gekozen die waarschijnlijk is verrijkt met extra vitaminen en mineralen – 4Flex Select Select. In een enkele verpakking zitten 30 zakjes met elk 7 g collageenhydrolysaat. Gebruik één zakje per dag en los het poeder eenvoudig op in water. Voor de juiste effecten is het noodzakelijk om het preparaat ten minste 3 maanden toe te passen. In een openbare apotheek heb ik 70 zloty’s met een paar centen betaald voor een pakketje.

P1180670 300x211 1Ik heb deze “sinaasappelgeurende soda” gedronken – de smaak is vreemd, je moet er aan wennen. Maar wat doe je niet om van de pijn af te komen?

Helaas heb ik de laatste 3 maanden niet veel verschil in mijn knieën gemerkt. Ik heb gezonder gegeten, bijna geen snoep meer, dus ik ben 7 kilo afgevallen. Daarnaast ben ik gaan wandelen en zwemmen (zwemmen is het minst belastend voor de gewrichten). Hun knieën hoeven dus minder op te tillen en hun mobiliteit moet verbeteren naarmate ik meer beweeg, maar tegelijkertijd probeer ik ze niet te belasten. 4Flex zou ze extra ondersteunen, maar ik voel geen verschil. Ik voel nog steeds pijn in mijn knieën. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb om een gezond figuur te krijgen, maar het is moeilijk om ervoor te vechten als ik nog steeds pijn heb……. Het enige wat me opviel was de verbetering van de conditie van de huid en waarschijnlijk de betere conditie van het haar. Echter, collageen heeft op de een of andere manier mijn uiterlijk beïnvloed. Maar ik heb het niet voor dat doel genomen! Ik weet het niet, misschien werken deze sachets wel voor mensen met gewrichtsproblemen buiten mij of voor oudere mensen met leeftijdsgebonden problemen? Ze hadden niet het verwachte effect op mij.

Flexin 500 – honing voor mijn …. gewrichten?

FN amat 2 300x169 1Dus bleef ik zoeken. Als collageen het niet aankon, probeerde ik glucosamine – het wordt ook vaak genoemd als hulpmiddel bij gewrichtspijnbestrijding. Ik kwam veel positieve meningen tegen over Flexin500. Het bevat glucosamine, maar niet alleen glucosamine – het bevat ook ingrediënten die het gewrichtskraakbeen weer opbouwen en gewoon de pijn verlichten. Dat is wat ik nodig had!

We kunnen geen Flexin500 in een stationaire apotheek krijgen, maar we moeten wel… online te bestellen – maar rechtstreeks bij de fabrikant. Op zijn website: Flexin500.nl er zijn altijd enkele promoties, dus u kunt het zeer gunstig kopen. Ik kwam de mogelijkheid tegen om zes pakketten te kopen voor de prijs van drie pakketten! Ik betaalde 259 PLN en ik had een gratis levering. Flexin500 zijn tabletten die u 3 keer per dag moet innemen tijdens een maaltijd met veel water. Ik heb ze op een zichtbare plaats in mijn keuken gezet om ze altijd te onthouden en in totaal heb ik het bijna elke keer gedaan 😉

De fabrikant belooft effecten – dat wil zeggen, pijnbestrijding – na slechts enkele dagen. Het heeft me anderhalve week gekost, maar ik voelde me eindelijk opgelucht! Het is verbazingwekkend, ik heb een veel langere wandeling gemaakt dan normaal en na een paar uur terug te zijn gekomen besefte ik dat ik niet hoefde te gaan liggen en te rusten! Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om pijn te vergeten! Dit duidelijke effect van Flexin 500 heeft me er niet van weerhouden het te nemen omdat het “me al geholpen heeft”. Integendeel – ik was des te dringender bij het innemen van de pillen, omdat ik al wist dat mijn gewrichten me daar alleen maar voor zouden bedanken. Ik heb er nog een training aan het zwembad in een week aan toegevoegd, en begon langzaam maar zeker over te schakelen van lopen naar lopen en lopen. En de knieën waren nog steeds “stil”!

Vandaag zijn er 3 maanden van toepassing geweest. Flexin00Ik ben nog eens acht kilo dunner en gelukkiger dan ooit in mijn leven. Ik begon te vechten voor mijn gezondheid en ik win elke dag. Ik ben het vooral aan mezelf verplicht, maar ik zal niet verhullen dat flexin het me gemakkelijker heeft gemaakt. Of heeft hij het…. mogelijk gemaakt? 😉