Enige tijd geleden ontdekten artsen en wetenschappers de gunstige effecten van acai bessen. Ze zijn rijk aan vitamine E, C, B1, B1, B2, B3, maar ook aan mineralen zoals fosfor, calcium, kalium, proteïne, omega 6 en 9 of vele antioxidanten. Acai bessen vertragen het verouderingsproces en zijn nuttig bij het bestrijden van kanker en diabetes. Dit zijn echter niet al hun eigenschappen en voordelen. Ik heb speciale aandacht besteed aan deze vrucht, omdat het een positief effect heeft op het afslankproces. Daarom heb ik besloten om het voedingssupplement Acai, dat deze prachtige plant bevat, te testen. Maar heb ik gemerkt dat er effecten zijn en dat de capsules effectief zijn? Ik nodig u uit voor mijn recensie!

Acai – ingrediënten en werking

Acai tabletten

Voedingssupplement Acai van het bedrijf MYVITA is een preparaat dat geacht wordt gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast verbetert Acai de stemming en fysieke conditie en heeft het een positief effect op het gezichtsvermogen. De enige ingrediënten van dit voedingssupplement zijn acai bessen. Het gehalte van één portie bedraagt maar liefst 2000 mg van het extract.

Acai – effecten en bijwerkingen

Wat zijn de effecten van het supplement? In adviezen op het internet wordt duidelijk gesteld dat het product de eetlust remt, de stofwisseling reguleert en een antioxidant, bacteriedodend of ontstekingsremmend effect heeft. Dit alles draagt er natuurlijk toe bij dat er steeds kleinere waarden op de schaal verschijnen. Door het feit dat het preparaat alleen acai bessen in zijn samenstelling heeft, veroorzaakt het geen bijwerkingen. Bovendien kan het gebruikt worden door mensen die andere geneesmiddelen gebruiken.

Acai – prijs

Wat de kosten van het supplement Acai betreft, kost één verpakking, waarin u 60 capsules vindt, ongeveer 8 €.

Acai – meningen

Dus laten we overgaan naar het belangrijkste deel van de post, dat is mijn mening over dit product. Heeft het product Acai mij geholpen gewicht te verliezen? Ik moet toegeven dat regelmatig gebruik van Acai, heeft bijgedragen aan enig gewichtsverlies. Na 4 maanden behandeling heb ik 4 kg laten vallen. Helaas had ik betere resultaten verwacht. Bovendien remt het preparaat de eetlust niet af, d.w.z. het is beloofd door de capsulefabrikant. Mijn verlangen naar snoep of andere snacks was hetzelfde als voorheen. Het voordeel van het supplement is het feit dat ik echt een verschil in het werk van de stofwisseling heb opgemerkt en dit is waarschijnlijk de reden voor dit gewichtsverlies van een paar gram.

Zou ik weer Acai kopen? Waarschijnlijk was het niet omdat ik iets veel beter en effectiever vond. Mijn vriendin heeft me onlangs Acai Berry Extreme aanbevolen, waardoor ik tot 15 kg heb kunnen verliezen!

Acai Berry Extreme – natuurlijke samenstelling, effecten die ik nodig heb en hoge concentratie van acai bessen extract!

Acai Berry Extreme verpakking

Acai Berry Extreme is een nieuw voedingssupplement dat de harten van veel mensen over de hele wereld al heeft veroverd. Dit komt natuurlijk omdat het veel effectiever werkt dan andere preparaten op basis van acai-bessen. Dankzij Acai Berry Extreme is mijn gewicht aanzienlijk gedaald, mijn stofwisseling is nog beter geworden en bovendien heb ik meer energie gekregen om te handelen, wat zich ook in andere aspecten van mijn leven heeft vertaald.

Wat vind je in de samenstelling Acai Berry Extreme? Net als het vorige supplement is het product uitsluitend gebaseerd op acai bessen extract. Effecten garanderen echter dat Acai Berry Extreme bijna meerdere malen een hogere concentratie van het extract in één capsule heeft. Hierdoor zijn de effecten veel sneller zichtbaar en daalt het gewicht in een snel tempo.

Acai Berry Extreme tablets

is meer dan een traditionele afslankbereiding. Bovenal is het de zekerheid dat je een 100%veilig product met een natuurlijke samenstelling krijgt. Bovendien kunnen deze capsules door iedereen gebruikt worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bijwerkingen.

Acai Berry Extreme capsules

Wanneer merkte ik de eerste effecten van het gebruik van capsules Acai Berry Extreme? Volgens de informatie op de officiële website van de fabrikant moeten alle effecten van de behandeling na 4-12 weken zichtbaar zijn. In mijn geval gebeurde de verandering na bijna 2 maanden behandeling. Op dat moment merkte ik dat ik al een deel van mijn leven verloren had. 10 kg. Dan was het alleen maar beter!

Acai Berry Extreme – kwaliteit en prijs

U vraagt zich waarschijnlijk af hoeveel dit voedingssupplement kan kosten. Een maandelijkse levering van capsules kost ca. 39€. Dit bedrag lijkt te hoog voor u? Niets is slecht, want voor de lezers van mijn blog heb ik RABAT voorbereid! Na het aanklikken van onderstaande afbeelding ontvangt u 20% korting op de eerste bestelling. Zo kunt u direct meer pakketten bestellen of het product veel goedkoper testen. Als je je afvraagt of het de moeite waard is, lees dan reviews over Acai Berry Extreme op het web. Het supplement hielp me niet alleen om gewicht te verliezen. Hij wordt geprezen door iedereen die de capsules minstens één keer op zichzelf heeft geprobeerd.

Acai Berry Extreme

Heeft u een probleem met overgewicht? Of misschien wilt u er in de komende bikiniperiode goed uitzien en zich goed voelen in uw lichaam? Dankzij Acai Berry Extreme hoeft u zich niet meer te schamen voor buikplooien of wrijvende dijen. Denk aan de korting, waardoor u het product veel goedkoper kunt bestellen! Ondertussen houd ik mijn vingers gekruist voor u en wens u veel succes bij het verlies van extra kilo’s!