Amerikaanse wetenschappers hebben lang geleden ontdekt dat het zaadextract van deze plant wonderen kan doen als het gaat om gewichtsverlies. Zoals we weten, ontdekten Amerikaanse wetenschappers dat Amerikaanse wetenschappers niet bestaan, dus heb ik besloten om op mijn eigen huid te controleren of deze vrucht advies geeft. Op dit moment zijn er veel supplementen op de markt die Afrikaanse mango’s in hun samenstelling hebben. Ik wed echter op die van Pharmo, die 5% flavonen in één capsule heeft. Hoe werkte het supplement voor mij en werkt het fruit echt? Voel je vrij om binnen te komen!

Afrikaanse mango – samenstelling en werking

Afrikaanse mango vak

Zoals de naam van het supplement zelf aangeeft, heeft de Afrikaanse mango in zijn samenstelling een extract van zaden van deze vrucht, dat wil zeggen van zogenaamde mangonoten. U zult verschillende concentraties op de markt aantreffen, maar ik weet dat deze van Pharmo geen te hoge waarden heeft. Hoe werkt het supplement waarin je extract van Afrikaanse mangozaden vindt? In de eerste plaats moet deze voorbereiding de werking van het maagdarmkanaal verbeteren. Dit verhoogt het energieniveau, stabiliseert de bloedsuikerspiegel en verlaagt het cholesterolgehalte. Het belangrijkste is echter dat de vrucht bijdraagt aan de verbranding van vetweefsel.

Afrikaanse mango’s – effecten en bijwerkingen

Veel mensen die Mango African op zichzelf testen zeggen dat het supplement hen daadwerkelijk helpt vetweefsel te verbranden. Daarnaast is er sprake van een versnelde stofwisseling en een verbeterd welzijn. Maar hoe zit het met de bijwerkingen? Afrikaanse mango’s kunnen een aantal bijwerkingen veroorzaken. Het moet echter worden opgemerkt dat ze het vaakst voorkomen bij mensen die allergisch zijn voor het extract uit zaden van deze vruchten of bij patiënten die de aanbevolen dagelijkse dosis overdoseren. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, migraine, winderigheid, diarree en slaapproblemen.

Afrikaanse Mango’s – prijs

De toeslag van het merk Pharmo kostte ongeveer 10 €. Voor deze prijs kocht ik een pakket met 60 capsules.

Afrikaanse Mango’s – Adviezen

Dus laten we gaan naar mijn review van een voedingssupplement met Afrikaanse mango zaad extract van Pharmo. Helaas moet ik er in het allereerste begin op wijzen dat ik na drie maanden behandeling met het preparaat geen enkel effect heb opgemerkt. Ik heb het echter alleen over gewichtsverlies en vetverbranding. Het supplement heeft mijn stofwisseling aanzienlijk versneld. Daardoor werd ik geprikkeld en was ik altijd klaar om te handelen. Dus ik kon iets meer oefenen dan voorheen. Toch merkte ik geen gewichtsverlies op! Dit betekent maar één ding: het Pharmo Mango supplement verbeterde alleen maar de werking van mijn spijsverteringssysteem en gaf me energie en vitaliteit.

Dus als u op zoek bent naar een product dat de verbranding van uw lichaamsvet zal versnellen, dan kan ik u Afrikaanse Mango van Pharmo niet aanraden. Daarna las ik nog steeds in het net over het fruit zelf. Veel mensen zeiden dat hij hen echt geholpen heeft. Daarom heb ik besloten om nog een supplement met Afrikaans mangozaadextract aan te bieden. Deze keer viel het echter op de voorbereiding v0%v.

African Mango – natuurlijke samenstelling, zichtbare effecten en gewichtsverlies tot 10 kg!

Ik was een beetje sceptisch over het testen van een ander supplement op basis van deze vrucht. Iets, echter, verleidde me om het voor de laatste keer te proberen. Nu weet ik dat het de beste beslissing was die ik toen kon nemen, want met African Mango viel ik 10 kg!

African Mango tabletten

African Mango is een uniek voedingssupplement, omdat het de hoogste concentratie Afrikaanse mangozaadextracten op de markt heeft. Hoe hoger de concentratie, hoe hoger de concentratie, hoe beter de effecten kunnen worden bereikt. Zoals de goede jongens zeggen, nooit te veel. Dat is ook hier het geval. Afrikaanse mango is rijk aan een aantal vitaminen en mineralen, waaronder omega zuren, polyfenolen, carotenoïden, kalium, koper en vele andere voedingsstoffen.

African Mango tablets

African Mango dankzij de hoge concentratie van het extract ondersteunt de vetverbranding. Bovendien reinigt het het lichaam van giftige stoffen, waardoor u zich over het algemeen beter voelt. Hoe lang moet ik op de effecten wachten? Elk lichaam reageert anders in mijn geval, maar ik verloor de eerste kilo’s na minder dan 2 maanden behandeling. Momenteel is het zes maanden suppletie, en het gewicht is 10 kg minder!

African Mango – kwaliteit en prijs

Voedingssupplement African Mango is de kost van ca. 39 € per maand behandeling. Dit is misschien niet de laagste hoeveelheid op de markt, maar ik garandeer u dat een dergelijke hoge concentratie van het extract u zichtbare resultaten geeft. Daarnaast heb ik een speciale promotie voorbereid voor mijn lezers.

African Mango verpakking

Dus als je overgewicht hebt en je wilt wat lichaamsvet verbranden, probeer dan African Mango. Dit is het beste voedingssupplement op de markt met Afrikaanse mangozaad extracten! Het succes en de zichtbare effecten worden gegarandeerd door de hoge concentratie mango noten extract.