Is het mogelijk om gewicht te verliezen van moeilijke lichaamsdelen zoals dijen, zijkanten of buik? Veel mensen stellen deze vragen en krijgen nog steeds niet het juiste antwoord. Deze en andere twijfels worden ook weggenomen door tal van voedingsdeskundigen en specialisten. Eén ding is zeker – dit zijn de delen waarin vetweefsel, dat moeilijk te verwijderen is, op een expressieve manier wordt opgeslagen. Wetenschappers antwoorden: het is niet mogelijk om vet te verbranden van slechts één deel van het lichaam. Mensen die geïnteresseerd zijn in deze kwestie zijn op zoek naar een effectieve oplossing. Onlangs biedt de markt een nieuwe afslankmethode aan, namelijk pleisters. De fabrikant belooft dat het plakken op een geselecteerd deel van het lichaam de vetverbranding vanaf deze plaats garandeert. Zijn deze afslankende patches echt effectief? Lees het artikel om uit te vinden of dit echt een effectieve methode van vetverbranding is!

Afslankende patches – zijn ze beter dan dieet?

De tijd is gekomen dat we besluiten een paar kilo’s te verliezen. Onze meest voorkomende fout is om te denken dat we snelle en effectieve resultaten zullen krijgen in de vorm van kleinere circuits.

500 500 productGfx d210b6ca94a5c6581682b39dd3d9431e 300x264 1

Steeds vaker is het gewichtsverlies merkbaar aan individuele lichaamsdelen. Is het mogelijk om buikvet, spek of dijen te verbranden? Dergelijke vragen komen in veel voedingschirurgie voor. Selectieve vetreductie is echter niet mogelijk, want het is ons lichaam dat beslist waar het energie uit zal halen, d.w.z. het opgeslagen vetweefsel. We hebben dus geen invloed op welk deel afslankt en welk deel niet. Dit is grotendeels genafhankelijk. Duizenden mensen zijn echter op zoek naar een oplossing voor dit probleem die aan hun onrealistische verwachtingen voldoet of het afslankproces stroomlijnt.

Er verschijnen afslankende pleisters. De beloften die de fabrikant van een dergelijk product heeft gedaan, zijn groots en iedereen rekent erop dat aan zijn behoeften wordt voldaan. Dankzij hun werking moet de overmatige eetlust worden verminderd, maar vooral moet het lichaamsgewicht worden teruggebracht tot 4 kg. Dit zal mogelijk zijn door het elimineren van onooglijk vetweefsel en cellulitis. Dan zal onze stofwisseling aanzienlijk versnellen. Het meest controversiële feit is dat het mogelijk zal zijn zonder een gezonde en rationele voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

De oplossing lijkt triviaal. Het enige wat je hoeft te doen is de patch op de gewenste plaats op het lichaam te plakken voor een minimum van 6 uur. Deze methode moet effectief zijn en zonder enige opoffering. Het is een geweldig alternatief voor degenen die hard en druk werken, maar ook voor degenen die niet om fysieke activiteit geven en van zoete of vette gerechten houden. Zijn de vermageringsdieetflarden werkelijk vermageringsdieet? Ik heb mijn voorbeeld gecontroleerd en dat moet ik helaas niet zeggen. Het is jammer, want ik heb dit product met alle hoop aan mij toevertrouwd en het heeft me erg teleurgesteld. We moeten ons zo snel mogelijk realiseren dat we geen gemodelleerd silhouet krijgen zonder een goed uitgebalanceerd dieet en fysieke beweging. Het is niet de moeite waard om te bedriegen, geld uit te geven aan ondoeltreffende voorbereidingen, omdat ons lichaam niet bedrogen kan worden, het wordt beheerst door zijn biologische wetten.

De formule van de patches is gebaseerd op stoffen die niet door de dermislaag kunnen dringen en zo het lichaam binnendringen. Ze hebben slechts een oppervlakkig effect, ze stoppen op de opperhuid en de bovenste huidlaag. Het is echter onmogelijk om het feit te ondermijnen dat ze daadwerkelijk lokaal werken, waardoor een aangenaam gevoel van warmte en bakken ontstaat, vergelijkbaar met de uitgevoerde training.

Afslankende pleisters – feiten en mythen

Afslankende patches

Dergelijke afslankende vlekken hebben een transparante of vlezige kleur. Dit is een sticker die we op een bepaald deel van het lichaam moeten aanbrengen. Ze hebben echter een interessante samenstelling, rijk aan talrijke plantenextracten en extracten van algen, guarana of groene thee, evenals enkele kruiden. Het is een feit dat de afzonderlijke ingrediënten van dit product een gedocumenteerd effect hebben om de stofwisseling en daarmee het afslankproces te verbeteren. In het geval van afslankpleisters is de concentratie van deze stoffen te laag om in de bovenste huidlaag door te dringen en vervolgens visuele effecten te geven in de vorm van een slank figuur.

Het is ook niet de moeite waard om te geloven in de beloften van producenten over transdermale transportsystemen. De constructie van dergelijke patches is zeer gecompliceerd en kenmerkend voor rookvrije of anticonceptiepatches, die alleen in de apotheek te koop zijn. Alleen in deze gevallen hebben de werkzame stoffen het vermogen om de huid te penetreren. Afslankpleisters zijn gewoon niet schadelijk, maar ze verliezen ook niet aan gewicht. Ze kunnen echter de inhoud van uw portemonnee beschadigen.

De markt van voedingssupplementen manifesteert zich in een groeiend assortiment producten die ontworpen zijn om magie af te slanken. Velen van hen moeten snel en zonder enige moeite spectaculaire resultaten boeken. Producenten van afslankende patches beloven iets biologisch onmogelijk, en de wetenschap kan hier niet worden ondermijnd. Desondanks worden deze producten steeds vaker gebruikt door mensen die hun lichaam op een eenvoudige manier willen afslanken.

Hoe effectief vetweefsel te elimineren?

Aan de andere kant is een gezond en vooral effectief proces van gewichtsverlies alleen mogelijk na veranderende eetgewoonten en rationele eetgewoonten Voeding, volgens de individuele calorische vereisten. Dan zal er een regelmatig gewichtsverlies en geleidelijke vetverbranding zijn, ook van plaatsen zoals de buik, dijen of billen. Het kost tijd en geduld om de gewenste resultaten te bereiken zonder het risico van yoyo-effect. We kunnen ons lichaam in dit proces echter wel helpen met het gebruik van voedingssupplementen op basis van natuurlijke voedingsstoffen met een bewezen werking en een bevestigde formule die de stofwisseling verbetert. Dankzij dit, zal onze gewicht verlies tijd eigenlijk korter zijn, en de verkregen resultaten zullen permanent en beter zijn dan zonder het gebruik van een dergelijke voorbereiding.

Een grote afslankende agent in tabletten is Acai Berry Extreme, gebaseerd op acai bessen met eigenschappen verbeteren van de stofwisseling en stabiliserende bloedsuikerspiegels, die ik gepresenteerd in de inzending hier, waar ik besproken dit product in combinatie met afslankende patches Sliminazer.

ACAI BERRY EXTREME capsules

Gezond en effectief gewichtsverlies is alleen mogelijk met een goed uitgebalanceerd afslankend dieet. Daarom is het de moeite waard om te lezen over het 1500 dieet, het 1700 calorieën dieet, het oxy dieet of het fruit- en groentedieet, over de reinigende werking van gifstoffen op het lichaam.

Reinigen van pleisters – is deze vorm van ontgiften mogelijk?

Dergelijke flarden, enkel als vermageringsdieet degenen, zuiveren niet het lichaam van onnodige producten van metabolisme en schadelijke substanties, maar ook berokkenen niet en bedreigen niet ons leven. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant moet een dergelijke behandeling 2 tot 3 weken duren om de eerste resultaten te verkrijgen. De patches worden ‘s nachts op de voeten gelijmd.

Als de patches na het ontwaken donkerder worden, is het een teken dat ze werken? Niets misleidender, dergelijke vlekken worden donkerder onder invloed van vocht en warmte en hebben helemaal geen onnodige toxines geëxtraheerd.

Hoe weet je het? Wanneer u de reinigingspleisters met water besproeit, krijgt u hetzelfde effect als wanneer u wakker wordt. De hoeveelheid schadelijke stoffen in het lichaam is in het geheel niet afgenomen, en het enige dat in dit geval kan worden bereikt met een placebo-effect.