Alantan zalf

Acne is een van de lastigste en moeilijk te genezen huidziekten, ook met zeer onaangename, karakteristieke symptomen, die ondanks de schijn niet alleen puistjes, puistjes of andere puistjes zijn. Littekens en verkleuringen kunnen ook op de huid achterblijven, meestal als gevolg van het gebruik van abnormale, te invasieve behandeling of onjuiste verzorging van de huid die vatbaar is voor acne.

Littekens en huidverkleuringen – oorzaken en behandeling

gezichtseczemen

Het valt niet te ontkennen dat de verzorging van de acne-teint het gebruik van vele speciale preparaten vereist, met niet-agressieve effecten, zelfs voor de grondige reiniging ervan. Niet iedereen is in staat om het goed te verzorgen, en bovendien knijpen we zelf ook nog eens huidletsels uit, wat leidt tot de vorming van lelijke, verminkende littekens en verkleuringen. Acne is in feite een ontstekingsaandoening, waarvan de symptomen puistjes zijn, en het lichaam is niet altijd in staat om deze ziekte alleen aan te pakken. Onze taak is in de eerste plaats het verwijderen van dood en geïnfecteerd weefsel met behulp van zorgvuldig geselecteerde middelen, ter ondersteuning van het genezingsproces, zodat het nieuwe weefsel weer kan worden opgebouwd op een manier die geen atrofische littekens veroorzaakt.

Een soortgelijk probleem doet zich voor bij verkleuringen, die ook het gevolg zijn van een slecht genezen ontsteking, die zich hier manifesteert door een ongelijkmatige pigmentatie van de huid, rode of bruine vlekken. U kunt proberen om ze te maskeren met cosmetica of make-up, die helaas alleen werkt bij vrouwen, of ze te verwijderen met thuis, maar niet helemaal effectieve methoden, zoals maskers met citroensap. Dus het is beter om jezelf de moeite te besparen en meteen de Alantan-zalf te pakken te krijgen, wat in de veronderstelling van de fabrikant snel zou moeten kunnen, maar kan het dat echt?

Alantan – samenstelling

Alantan is een van de meest aanbevolen door specialisten voor het verwijderen van littekens en hyperpigmentatie van acne. Vermindert snel alle veranderingen, regenereert de beschadigde huid, herstelt haar elasticiteit, stevigheid en vooral de juiste natuurlijke kleur. Natuurlijk kan het ook met succes worden gebruikt bij andere huidproblemen, omdat het wordt gekenmerkt door een meerlagige werking, wat aantoont dat het zeer effectief is:

  • zweren;
  • decubitus zweren, 1e en 2e graad;
  • moeilijk om wonden, snijwonden en schaafwonden te genezen;
  • chronische ontstekingsverschijnselen van de huid, waaronder ATP, d.w.z. atopische dermatitis, psoriasis en seborrheïsche dermatitis;
  • zonnebrand.

Zoals u kunt zien uit de bovenstaande voorbeelden, is het de moeite waard om het in uw huisapotheek te hebben, en een dergelijke operatie wordt zeker beïnvloed door de zorgvuldig geselecteerde samenstelling waarin het zich bevindt:

  • allantoïne, een populaire stof, die onder andere een bestanddeel is van talrijke cosmetica voor de dagelijkse huidverzorging. Het is een derivaat van urinezuur, dat in de natuur in de wortel van de medische hars wordt gevonden, maar de vorm ervan wordt zelden gebruikt, en in zalf vinden we een synthetische variant die in laboratoria wordt geproduceerd. Allantoïne wordt gewaardeerd om zijn ontstekingsremmende, hydraterende, kalmerende, irriterende, kalmerende, kalmerende en keratolytische eigenschappen, waardoor overmatige ophoping van keratine wordt voorkomen. Ondersteunt het regeneratieproces van de opperhuid, stimuleert een snellere groei van nieuwe cellen, maakt deze gladder en zachter en verwijdert grotendeels alle huidletsels;
  • Witte vaseline, hier aanwezig als hulpstof, maar al jaren vaak gebruikt in cosmetica als een effectieve verzachter. Het verspreidt zich goed over de huid, maar wordt niet geabsorbeerd door de huid, waardoor een dunne beschermende en hydraterende laag op het oppervlak ontstaat. Het is een hypoallergeen product dat geen irritatie of sensibilisatie veroorzaakt en ook de wondgenezing ondersteunt door de groei van de huidcellen te stimuleren;
  • Vochtvrije lanoline, die niet alleen de huid hydrateert, maar ook voorkomt dat er water verloren gaat, de huid verzacht en elastischer wordt. Doordat de samenstelling van het product lijkt op de samenstelling van de lipidenlaag van de huid, beschermt het product de huid tegen externe factoren, met name lage temperaturen, en wordt het door zijn smerende eigenschappen aanbevolen voor mensen met een huid die te weinig talg produceert;
  • Paraffine olie, die ook de huid verzacht en glad maakt;
  • ethylhydroxybenzoaat.

Alantan – Effecten en mogelijke bijwerkingen

Alantan verpakking

Het is een zalf voor direct gebruik op de huid, die volgens de aanbevelingen van de fabrikant 2 tot 3 keer per dag moet worden aangebracht, waarbij een dun laagje van het preparaat voorzichtig wordt verspreid. Als we het gebruiken om wonden te behandelen, is het beter om een zalf aan te brengen op een steriel wattenstaafje en het als verband aan te brengen, waarbij we het 3 keer per dag vervangen. Het effect komt in de eerste plaats neer op deze hydraterende en het verminderen van irritatie, en regelmatig gebruik zal helpen om tot op zekere hoogte de natuurlijke huidskleur te herstellen. In het geval van een huid met een duidelijke neiging tot acne, kan Alantan effectief zijn als een middel dat samen met een antibioticumbehandeling wordt gebruikt en dat de effecten van uitdroging van de huid verlicht, die, indien niet voldoende gehydrateerd, nog meer talg kan produceren.

Helaas heeft Alantan zich alleen bewezen in het geval van relatief milde huidproblemen, irritaties, zweren of brandwonden veroorzaakt door een te lange bruining. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het geen geneesmiddel voor acne, maar kan het alleen maar het proces van de behandeling ondersteunen, waarbij de restanten gedeeltelijk worden verwijderd. Helaas gebeurt dit niet tot het einde toe zoals verwacht, en littekens en verkleuringen van acne verwijderen slechts in geringe mate. Gelukkig heeft het gebruik ervan bijna geen bijwerkingen, er kunnen slechts kleine, individuele allergische reacties op afzonderlijke componenten optreden. Daarom moeten alle mensen met een allergische neiging aandacht besteden aan lanoline, dat contactdermatitis of even schadelijke ethylhydroxybenzoaat kan veroorzaken.

Alantan – Meningen

Een dergelijke werking van de zalf beïnvloedt ook de meningen erover, die niet duidelijk positief of negatief zijn. Veel mensen beschrijven hun ervaringen met acné op de forums die gewijd zijn aan acné, in sommige gevallen bleek het effectief te zijn, in andere helaas niet. Het is dus het beste om Alantan op je eigen huid te proberen, waarbij je er rekening mee houdt dat het geen geneesmiddel is voor deze ziekte, maar slechts een remedie voor de littekens en verkleuringen. De samenstelling zou hiervoor bevorderlijk zijn, maar in onze tests is gebleken dat het slechts een hydraterend en verstevigend middel voor de huid is, dat in mindere mate dan verwacht vlekken verwijdert.

U kunt proberen de werking ervan te ondersteunen, terwijl u een revolutionair voedingssupplement in tabletten gebruikt, aanbevolen voor verschillende soorten acne. Royal Skin 500, omdat het gebaseerd is op natuurlijke stoffen die zelfs de grootste, etterige puistjes snel aankunnen. De kracht van ingrediënten zoals vitamine B7 en C, hyaluronzuur, collageen en zink herstelt ook de natuurlijke huidskleur, en acnevlekken en littekens worden al snel een slecht geheugen. Royal Skin 500 kan besteld worden via de website van de fabrikant tegen een aantrekkelijke promotieprijs voor één of meerdere pakketten.

Royal Skin 500 tablets

Ik wil acne uit Royal Skin 500 halen!