haaruitval

Een goede verzorging van de hoofdhuid en het haar om overmatig en vroegtijdig haarverlies te voorkomen vereist een hoge kwaliteit cosmetica. Idealiter zijn ze uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, planten die al jaren, en soms zelfs eeuwenlang, worden gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid aan ziekten, waaronder de huid. Een dergelijke plant is ongetwijfeld aloë vera, waarvan we de eigenschappen goed kennen, maar pas onlangs heb ik geleerd dat het ook wordt gebruikt om progressieve alopecia te stoppen. Geïnteresseerd in dit onderwerp heb ik besloten om een van de cosmetica te proberen die het bevatte en mijn keuze viel op een versterkende shampoo tegen haaruitval bedrijf Equilibra, die veilig kan gebruiken, niet alleen vrouwen, maar ook mannen.

Sterkte van dik groen blad.

aloe vera

Volgens specialisten, aloë vera is dezelfde gezondheid, en het sap verkregen uit de vlezige, dikke bladeren bevat een hele reeks van voedingsstoffen zoals:

  • vitaminen, vooral die van de groepen A, C, E en B,
  • een aantal aminozuren die een gunstig effect hebben op haar en hoofdhuid,
  • mineralen, met name calcium, zink, natrium, ijzer, kalium, chroom en koper,
  • vetzuren.

Een dergelijke samenstelling heeft een gunstige invloed op ons lichaam, helpt bij de behandeling van ontstekingen, verlicht irritatie en roodheid en ondersteunt de natuurlijke processen van huidregeneratie. Aloë vera sap heeft ook schimmelwerende, antivirale en antibacteriële eigenschappen, bevestigd door tests en bestrijdt vele gevaarlijke bacteriën.

Equilibra – een goede shampoo, maar alleen voor dagelijkse verzorging.

Equilibra shampoo

Aloë vera is een van de actieve factoren van deze shampoo, en een andere, even belangrijk is arganolie en keratine afkomstig van de zogenaamde tarweproteïnen. Dit alles bij elkaar genomen was het voeden en versterken van de haarschacht, het regenereren en herstellen van de beschadigde structuur, het stimuleren van de haarwortels om intensiever te werken. De shampoo heeft geen samenstelling van SLS en SLES dus schadelijk haar, is transparant en schuimt zelfs goed, en de geur is een van de aangenaamste. Naar mijn mening is de doeltreffendheid ervan echter beperkt tot de visuele kant van het haar, dat bij regelmatig wassen pluiziger en zachter is geworden. Het was ook makkelijker om ze te kammen, huidirritaties verdwenen, maar het gebruik ervan veranderde niets aan het uitvallen. Ik vond nog steeds veel haar op de kam en in de badkuip, dus ik gaf de voorkeur aan iets beters, namelijk Profolan, wat mijn alopecia tegenhield.

Profolan – put ook kracht uit de natuur, effecten – zelfs verrassend.

profolan capsules

Een bezoek aan verschillende specialisten bevestigde mijn vermoeden dat ik een aantal tekorten aan voedingsstoffen had en ik besloot om de juiste aanvulling te nemen die mij elke dag wordt gegeven. Profolan. De meningen hierover, maar ook over vele andere supplementen zijn te vinden op internetfora, maar ik was overtuigd door de samenstelling, die ik in de folder las. Een collega neemt deze pillen al enige tijd in en ook zijn steeds rijkelijker wordende kapsel was een aanbeveling. Ik was verbaasd dat de eerste effecten kunnen worden bereikt voor het einde van het eerste pakket van 60 tabletten, dat is de reden waarom ik een bestelling voor hen sneller geplaatst. fabriekswebsite. De prijs is 49 €, en het aantal promoties waarvan u kunt profiteren zal de kosten van de gehele behandeling aanzienlijk verminderen.

profolan capsules

Profolan bevat een unieke en gepatenteerde factor Grow 3, samengesteld uit natuurlijke plantenextracten, die de afscheiding van DHT, een hormoon waarvan de overmaat leidt tot de vernietiging van haarzakjes, het meest effectief blokkeert. Grow 3 bestaat uit:

  • veldpaardenstaart, waarvan de belangrijkste silicium is, een van de belangrijkste bouwstenen van het haar, die het van binnenuit versterkt,
  • brandnetel, die dankzij het hoge gehalte aan vitamine E of B6 niet alleen het haar voedt, maar ook haaruitval effectief voorkomt,
  • l-cysteïne en taurine, aminozuren die nodig zijn voor een goede voeding en celvernieuwing.

Ik dacht dat omdat het voor een collega werkte, het misschien ook voor mij zou werken en ik was niet teleurgesteld. Profolan In slechts een paar weken tijd stopte hij met haaruitval en ik was verbaasd toen ik zag dat er nieuwe haren verschenen in de rondingen die tot nu toe waren gegroeid. Aanvankelijk waren ze dun en zwak, maar al snel werden ze sterker, dikker en harder. Ik neem Profolan meer dan een half jaar lang, en hoewel hij nog steeds alleen natuurlijke cosmetica gebruikt, was hij het die mijn alopecia stopte, en dat is bijna honderd procent. Ik hoef immers niet bang te zijn om na elke wasbeurt mijn haar in de badkuip te vinden en mijn vrienden kijken me met bewondering aan.