amla

Natuurlijke methoden van gewichtsverlies in combinatie met gelijktijdige zorg voor uw algemene gezondheid, jaar na jaar steeds meer aan populariteit winnen. Een dergelijke effectieve profylaxe, die het waard is om onmiddellijk op het hele gezin te worden toegepast, is de beste barrière tegen infecties en geeft ook een grote dosis energie, die voor ieder van ons nodig is. Over het algemeen begrepen gezonde levensstijl bestaat uit vele belangrijke elementen, alleen samen vormen ze één geheel, waardoor we een slank figuur en een mooie uitstraling, een goed verzorgde teint, haar en nagels krijgen. Een van de elementen die niet kan worden genegeerd, een belangrijk onderdeel van het dieet, zijn vruchten vol vitaminen en andere waardevolle voedingsstoffen, en een van de bijzonder aanbevolen is amla, genoemd in ons land Indiase kruisbessen.

Amla – welke voedingsstoffen vinden we daarin terug

Amla, dat in de natuur in Zuidoost-Azië groeit, is een 18 meter hoge boom die behoort tot de bladbloemenfamilie. De eigenlijke naam is tanninebloemenblad, en de traditionele Indiase geneeskunde, ayurveda, gebruikt al eeuwenlang de vruchten en bladeren van deze boom om verschillende kwalen te behandelen, die wordt beïnvloed door hun chemische samenstelling, waarin we vinden:

 • grote hoeveelheden vitamine C, in de lichtst verteerbare vorm en al 100 g Indiase kruisbessenbladeren of -fruit voorzien in 100 procent van de dagelijkse behoefte;
 • flavonoïden;
 • Gallinezuur uit de groep van de fenolzuren;
 • ellaginezuur, een organische verbinding die geclassificeerd is als polyfenolen;
 • mineralen: calcium, ijzer, koper, zink en chroom;
 • sterke antioxidanten, verantwoordelijk voor de eliminatie van vrije radicalen en andere giftige stoffen, ter bescherming tegen de ontwikkeling van kanker.

Bovendien wordt amla ook gekenmerkt door een zeer aangename smaak, hoewel in ons land helaas vooral in de vorm van gedroogde, maar zonder verlies van een van de waardevolle voedings- en gezondheidseigenschappen beschikbaar is.

Amla – de belangrijkste gezondheidseigenschappen

kruisbessen

De chemische samenstelling waar Indiase kruisbessen zich op kunnen beroemen heeft automatisch een effect op hun eigenschappen en wordt daarom aanbevolen door gezonde voedingsdeskundigen. Het is de moeite waard om het onmiddellijk in uw dagelijkse voeding te introduceren, zodat u na een korte tijd de volheid van positieve effecten op verschillende delen van uw lichaam kunt voelen. Regelmatige consumptie van de aanbevolen dagelijkse dosis garandeert ons onder andere:

 • verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed, met name de “slechte” LDL, die de ader verstopt en veel ernstige hart- en vaatziekten veroorzaakt;
 • regulering van het suikergehalte, amelia is daarom een belangrijk element van effectieve anti-diabetes profylaxe;
 • versterking van het immuunsysteem, bescherming tegen alle infecties;
 • ontgifting, verwijdering van giftige stoffen, bacteriën, schimmels en virussen;
 • sterk ontstekingsremmend effect;
 • verlichting van spijsverteringsaandoeningen, darm- en maagaandoeningen zoals colitis of het prikkelbare darmsyndroom;
 • vermindering van de effecten van allergieën;
 • efficiënt en permanent vermageringsdieet, snel en gecontroleerd gewichtsverlies.

Amla – vermagering op het hoogste niveau

Dit laatste kenmerk van de Indiase kruisbes maakt het steeds vaker gebruikt in een effectieve gewichtsverlies therapie. Meestal blijkt het om vele redenen ineffectief te zijn, waarvan de belangrijkste niet het verzorgen van een goede spijsvertering en metabolisme is. Amla helpt om alle stofwisselingsprocessen te reguleren om overtollig lichaamsvet te verbranden, maar het belangrijkste afslankende effect is het reguleren van het glucosegehalte, d.w.z. de bloedsuikerspiegel. Het valt niet te ontkennen dat we er soms te veel van leveren, meestal in de vorm van snoepjes, en een hoger suikergehalte veroorzaakt een verhoogde insulineafscheiding om het gemakkelijker te maken om het te verwijderen. Helaas reageren onze hersenen op dit hongergevoel en we grijpen weer naar voedsel, wat een negatieve invloed heeft op het groeiende gewicht. Door de glucose van kruisbessen op een veilig niveau te houden, kunt u uw eetlust volledig onder controle houden en daardoor gewicht verliezen, wat niet mogelijk is zonder een gezonde voeding en een groot deel van de lichamelijke activiteit. Daarnaast zullen we de invloed ervan voelen op de toestand van de belangrijkste interne organen die verantwoordelijk zijn voor de spijsvertering, maag, lever en darmen.

Rangschikking van afslankpillen

Amla – het verbeteren van het uiterlijk van haar en huid

amla

Indiase kruisbessen moeten niet alleen worden gewaardeerd om hun invloed op de gezondheid en gewichtsverlies. Het wordt al jaren op grote schaal gebruikt in cosmetica, vooral in haar- en huidverzorgingsproducten. Het kan worden beschouwd als een prachtige verjongende stof, dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten, met een uitzonderlijk sterk effect. Het gebruik van cosmetica met amelia op het haar bouwt het haar weer op en versterkt het van de bollen tot aan de uiteinden, waardoor het sterker wordt, beter bestand is tegen atmosferische factoren, meer glanst en zelfs het kleinste spoor van roos mist. Preparaten die deze plant bevatten kunnen ook worden gebruikt voor dagelijkse huidverzorging, diepe reiniging en zelfs verjonging als gevolg van het stoppen van natuurlijke verouderingsprocessen. Zelfs beschadigde huid met duidelijke sporen van acne zal beter gladder worden en zal snel haar natuurlijke kleur terugkrijgen.

Amla – Beschikbaarheid en beste gebruik

Indiase kruisbessen kunnen gemakkelijk worden gekocht in ons land, verscheen in het aanbod van veel winkels die gezonde biologische voeding en natuurlijke cosmetica verkopen. Helaas hoeven we meestal niet te rekenen op vers fruit, gezien de afstand die we moeten overbruggen. De beschikbare vorm van gedroogd poeder is echter even waardevol en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld door het te mengen met water. Nog lekkerder is het sap dat uit amelia wordt geperst en toegevoegd om de smaak en gezondheid van andere sappen te verbeteren. Natuurlijk, kunt u ook kiezen voor praktische supplementen met Indiase kruisbessen in de samenstelling, gemakkelijk in te slikken tabletten, ook met vele andere ingrediënten om het gewichtsverlies te versnellen. We zullen ze kopen zonder enig probleem rechtstreeks van fabrikanten of in tal van online winkels, de prijs varieert van enkele tientallen tot enkele honderden zloty’s, afhankelijk van de gekozen bereiding, maar onze gezondheid en slanke figuur zijn de moeite waard elke prijs.

[kkstarratings]

[kkstarratings]….