haaruitval

Wanneer u overmatige en versnelde haaruitval opmerkt, moet de eerste reactie niet in paniek zijn, maar om onmiddellijk de oorzaak van deze stand van zaken te vinden. Een van de meest voorkomende zijn tekorten aan voedingsstoffen die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en conditie van het haar. Zonder hen wordt het snel broos, begint het uit te vallen, en dit is meestal te wijten aan het gebrek aan biotine, het belangrijkste bouwmateriaal.

Amocon Forte – bron van biotine voor haar.

Amocon Forte vak

Biotine, ook wel vitamine B7 of H genoemd, is van groot belang voor de conditie van ons kapsel en beïnvloedt voornamelijk cellulaire processen in de hoofdhuid. Dankzij dit, het reguleert de haargroei, dus we moeten zorgen voor de juiste hoeveelheid ervan in het lichaam, en tekortkomingen manifesteert zich onder andere door de verslechtering van de haarconditie. Biotine komt vaak voor in veel levensmiddelen en de vorm ervan is uitzonderlijk goed opneembaar, maar onder de voorwaarde dat deze producten niet worden onderworpen aan een warmtebehandeling die vitamine B7 vernietigt. Sommige mensen kunnen echter niet gewoon eten zonder vooraf te koken, dus voedingssupplementen zoals de Amocon Forte die ik heb kunnen gebruiken zullen een betere oplossing zijn, en ik werd aanbevolen door een dermatoloog die ik bezocht heb toen ik op zoek was naar een manier om met de groeiende kaalheid om te gaan.

Amocon is verkrijgbaar in de vorm van zakjes en één verpakking bevat maar liefst 21 stuks. Het poeder lost op in water en smaakt zelfs goed, wat niet vaak gebeurt. Het belangrijkste is echter niet de smaak, maar de samenstelling van de bereiding, die een directe invloed heeft op de effectiviteit ervan. In dit geval is het niet te ingewikkeld en bevat het:

  • biotine, 138 mcg,
  • Gelatinehydrolysaat, een rijke bron van eiwitten, voornamelijk collageen.

Biotine alleen is veel te weinig.

Amocon Forte is gemakkelijk in te nemen en het is voldoende om het zakje op te lossen in 150 ml gekookt of mineraalwater en één keer per dag te drinken. Het is belangrijk om de toegestane dagelijkse dosis niet te overschrijden, wat enkele maagklachten kan veroorzaken, wat mij helaas is overkomen. Wat de werking betreft, heeft biotine eigenlijk een uitstekend effect op het haar, dat sterker en glanzender wordt en er beter gevoed uitziet. Echter, voor een goede groei hebben ze veel andere voedingsstoffen nodig, die helaas niet inAmocon Forte zitten. Omdat ze niet zo snel zijn gegroeid als ik had verwacht, heb ik gekozen voor een ander, veel effectiever supplement, dat ik tot nu toe met succes heb gebruikt.

Profolan – heeft alles wat ik nodig heb, het effect – het haar perfect gevoed.

Profolan kaalheidscapsules

Van de vele voorbereidingen die ik probeerde te treffen bij het uitvallen van haar, werd een vaste plaats in mijn badkamer ingenomen door Profolan. Het standpunt van de Commissie is volledig bevestigd door de positieve resultaten van de toepassing ervan. In korte tijd stopte bijna volledig het haaruitval en ik was verbaasd dat op hetzelfde moment nieuwe haren in grote hoeveelheden terug begonnen te groeien. De grootste invloed hierop heeft de samenstelling Profolan. Het is uitsluitend samengesteld uit plantaardige stoffen, volledig veilig, dus het gebruik ervan heeft geen bijwerkingen. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan ingrediënten zoals:

  • brandnetel, die zeker niet gepresenteerd hoeft te worden, is het effect op het haar al honderden jaren bekend en bestaat onder andere uit het blokkeren van de afscheiding van de belangrijkste oorzaak van haarfollikelbeschadiging, namelijk het hormoon DHT,
  • veldpaardenstaart, een al even populaire plant, die vaak wordt gebruikt in de haarverzorging, en de silica in het veld versterkt ze, terwijl het voorkomt dat ze uitvallen.

Deze effectiviteit heeft mij er onmiddellijk van overtuigd dat Profolan is waar ik al lang naar op zoek ben en ik heb zijn website meteen bezocht. producent waar u een bestelling kunt plaatsen. Het product wordt verkocht per 60 tabletten per maand in de aanbevolen dosering van twee tabletten per dag. De prijs van 49 euro is ook niet te hoog, en wanneer we voor Profolan betalen, moeten we in de eerste plaats niet vergeten dat we betalen voor de hoogste kwaliteit en effectiviteit, wat zeker niet het geval is met andere producten die versnelde alopecia remmen. Ik heb een paar pakjes opgebruikt en al wat meer besteld, aangezien mijn haar elke dag gezonder en dikker wordt.