Er zijn vele variëteiten van kaalheid die in bijna elke man te vinden zijn. Er zijn natuurlijk gelukkige mensen die tot op hoge leeftijd kunnen genieten van een weelderig kapsel, maar de meesten van ons moeten rekening houden met het feit dat ze op een gegeven moment uit ons haar beginnen te vallen. De redenen voor deze ongunstige stand van zaken zijn uiteenlopend en soms zeer moeilijk vast te stellen. Recente studies hebben echter aangetoond dat bijna 95 procent van de mannen lijdt aan androgene alopecia veroorzaakt door hormonale veranderingen in hun lichaam.

DHT – killer van uw haar.

alopecia

Door dit type kaalheid zo eenvoudig mogelijk te definiëren, kan men zeggen dat het erfelijk is. Als u naaste familieleden heeft of heeft gehad, zoals uw vader of grootvader, die snel hun haar hebben verloren, kunnen we er vrijwel 100% zeker van zijn dat we ook met dit probleem te maken krijgen. Volledige diagnose van androgene alopecia is uiterst moeilijk, net als de exacte oorzaak ervan, maar algemeen wordt aangenomen dat dihydrotestosteron, een hormoon afgekort als DHT, verantwoordelijk is voor het, dat is een afgeleide van testosteron. Veel mensen hebben er genetische overgevoeligheid voor, de schadelijke effecten ervan bestaan uit verzwakking en zelfs degeneratie van haarzakjes. Ze krimpen, waardoor het haar, dat broos en broos wordt en in grote hoeveelheden uit het haar valt, wordt verzwakt. Natuurlijk wordt dit ook beïnvloed door andere oorzaken, zoals een overmatige hoofdhuid met een vette hoofdhuid, wat leidt tot meer seborrhea, roken of verkeerde voeding.

Symptomen die moeilijk over het hoofd te zien zijn.

Wanneer we om genetische redenen aan kaalheid beginnen, mogen we de symptomen hiervan niet over het hoofd zien. In tegenstelling tot andere vormen van haaruitval, begint haaruitval aan de bovenkant van het hoofd en rond de temporele lobben, waar de rondingen die vaak bij mannen worden gevonden, worden gevormd. Op deze plaatsen zijn de nadelige effecten van androgenen het meest merkbaar, en wat interessant is, hun effect omvat geen haar in het achterhoofd, vandaar dat er na verloop van tijd een karakteristieke guirlande rondom een ronde kaalheid op het hoofd wordt gevormd. De eerste symptomen kunnen zich al voordoen tussen de leeftijd van 20 en 30 jaar en worden soms voorafgegaan door overmatige seborrhea of roos. Androgene alopecia kan worden behandeld met producten die in hun syntaxis minoxidil bevatten, een stof die de afscheiding van DHT blokkeert, maar ze hebben ernstige bijwerkingen, dus is het beter om even effectieve preparaten te gebruiken die alleen gebaseerd zijn op natuurlijke, plantaardige ingrediënten.

Profolan – de meningen die het geniet verdienen aandacht.

profolan capsules

Elke vorm van alopecia, inclusief androgene alopecia, kan worden voorkomen door het gebruik van geschikte voedingssupplementen. Ons lichaam heeft een grote hoeveelheid vitaminen en andere voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren, waaronder haargroei. Het kan hen voorzien van ProfolanHet is het meest gewaardeerde product, niet alleen door specialisten, maar ook door veel mensen die het wereldwijd gebruiken. Het heeft vrijwel geen bijwerkingen en de samenstelling is zo gekozen dat het haarverlies effectief wordt voorkomen en de groei van nieuw haar ondersteunt. Profolan bevat een uniek actief bestanddeel Grow 3, samengesteld uit plantenextracten van brandnetel en akkerpaardenstaart, die rijk zijn aan vitaminen, mineralen met aminozuren zoals l-cysteïne, blokkeren van nature de afscheiding van dihydrotestosteron. Sinds enkele maanden neem ik 2 tabletten per dag in, die ik rechtstreeks van de fabrikant heb gekocht tegen een prijs van ongeveer 49 € per verpakking en ik kan het effect van het supplement volledig bevestigen. Profolan Niet alleen heeft het haaruitval volledig gestopt, maar het zorgde ook voor een snelle groei van nieuwe, dikkere, sterkere en gezondere haren met een natuurlijke, diepe kleur.