Tegenwoordig is het probleem van overgewicht en obesitas een probleem dat steeds acuter wordt voor onze samenleving. Dit is het duidelijkst in de Verenigde Staten, waar het percentage zwaarlijvige mensen vreselijk hoog is. Gewichtsproblemen treffen niet alleen volwassenen, maar ook een toenemend aantal kinderen, en dit gaat gepaard met het risico van ernstige gezondheidsproblemen zoals hormonale afbraak, osteoarticulaire degeneratie, diabetes, atherosclerose en, in drastische gevallen, zelfs kwaadaardige tumoren.

Mensen die worstelen met een groot teveel aan vet in het lichaam zijn op zoek naar voorbereidingen om calorieën te verbranden in een relatief korte periode van tijd. Daarom kiezen ze vaak voor zeer gevaarlijke oplossingen, die bij het gebruik ervan een groot risico van gezondheidsschade met zich meebrengen.

Wat is Belviq?

Belviq, ook bekend als Lorcaserin is een afslankpreparaat. Deze zeer controversiële afslankpillen zijn ontwikkeld in Zwitserland, die daar op recept verkrijgbaar zijn. Het is niet langer een voedingssupplement, maar een geneesmiddel met een sterk effect op het centrale zenuwstelsel. Het werkt door honger te bedriegen door kunstmatig een gevoel van verzadiging te geven.

Het is goedgekeurd door de Amerikaanse Medicines and Food Administration. Het is echter niet toegestaan om het in de EU in de handel te brengen. De specialisten die aan dit recept hebben gewerkt, zijn van mening dat dit geneesmiddel veilig is voor de gezondheid omdat het geen risico op hartziekten veroorzaakt. Ondanks dit ene voordeel heeft het Europees Geneesmiddelenbureau besloten het niet op de markt te brengen.

De stof die verantwoordelijk is voor de specifieke werking van het geneesmiddel is het belangrijkste ingrediënt, namelijk Lorcaserin HCL. Het werkt op receptoren die het gevoel van verzadiging geven. Degenen die dit geneesmiddel gebruiken, beweerden dat ze veel minder eetlust hebben, wat resulteert in minder consumptie van kleinere porties. Dit heeft dus geleid tot een vermindering van de hoeveelheid onnodige calorieën, hun controle en, als gevolg daarvan, tot een vermindering van het vetweefsel, na een langere periode van behandeling v%viem.

Lorcaserin is verantwoordelijk voor biochemische veranderingen in verschillende delen van de hersenen en stress met gevoel van honger en verzadiging. Het remt overmatige eetlust. Belviq en het gebruik ervan is bedoeld voor volwassenen en alleen als de BMI hoger is dan 30 of 27 voor obesitasgerelateerde aandoeningen.

Belviq – meningen. Positieve en negatieve effecten van het geneesmiddel

Belviq capsules

De effectiviteit van de behandeling met dit product is bevestigd door tests. Zoals door specialisten is bevestigd, levert langdurig gebruik geen uitzonderlijke resultaten op. In de groep die een jaar lang Belviq gebruikte, werd vastgesteld dat ongeveer 40%van het lichaamsgewicht met 5% daalde. Het gemiddelde in de hele groep was 3%van het oorspronkelijke lichaamsgewicht.

Daarom zullen de beste resultaten worden verkregen door een dieet met een laag koolhydraatgehalte te combineren en te zorgen voor regelmatige lichaamsbeweging.

Het grote voordeel van lorcaserin is veel kleiner in vergelijking met andere geneesmiddelen het gevaar van hart- en vaatziekten. Het geneesmiddel voldoet aan zeer strenge eisen en verwachtingen, die betrekking hebben op de effectiviteit en de bescherming van het hart, maar het gebruik ervan kan een aantal bijwerkingen veroorzaken. In veel gevallen veroorzaakten ze frequente hoofdpijn en duizeligheid, vermoeidheid, rugpijn, spijsverteringsstoornissen en hypoglykemie. Tot de ongewenste effecten behoren ook aandoeningen als: neurosen, hyperactiviteit, stemmingswisselingen, persoonlijkheidsstoornissen, psychose, depressieve toestanden.

Hoewel Lorcaserin een afslankend middel is, dat veel veiliger is dan zijn equivalenten zoals Meridia en Adpiex is nog steeds geen veilig middel. De kans is groot dat het veel bijwerkingen heeft en bovendien garandeert het niet dat onze problemen met overgewicht worden opgelost. Volgens ervaren artsen: het gebruik van Belviq is geen manier om je levensstijl te veranderen. De behandeling is bij de meeste mensen ondoeltreffend. Daarom moeten we deze maatregel overwegen voordat we besluiten deze te kopen.

Belviq in Polen

Het heeft vele jaren geduurd voordat dit product weer op de Amerikaanse markt verscheen. Vanwege het verhoogde risico op het veroorzaken van ziekten zoals hartklep- of tumorschade heeft de FDA in 2010 besloten het project af te wijzen. In 2012 onderging de maatregel veel veranderingen in zijn samenstelling en mocht pas daarna worden verkocht. Het is echter niet beschikbaar in ons land of in de Europese landen. Het kan alleen op de Amerikaanse markt worden gekocht.

Als u in de verleiding komt om Belviq te kopen tegen 1%v, bestaat er een enorm risico op een vervalsing met een onzekere samenstelling, die onze gezondheid of ons leven in gevaar kan brengen. De verkoop van dit geneesmiddel in Europa is niet in strijd met de wet, dus u kunt uzelf blootstellen aan wettelijke aansprakelijkheid.

Belviq – prijs en dosering van het geneesmiddel

Belviq

De bereiding is beschikbaar in tabletvorm. Een dosis van 10 mg moet twee keer per dag worden ingenomen, één tablet ‘s ochtends en één ‘s avonds. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden. Als na ongeveer 3 maanden behandeling het gewicht niet daalt met ten minste 5%van het lichaamsgewicht, moet de dosering van het geneesmiddel worden stopgezet. De prijs Belviq is $280 per verpakking die 60 tabletten bevat. Het is genoeg voor een maand behandeling.

Belviq – Natuurlijke en veilige vervangingsmiddelen

Als we een besluit overwegen om een product te behandelen dat is ontworpen om lichaamsvet te helpen verminderen, moeten we ons ervan bewust zijn dat het kopen van een geneesmiddel van een niet-geteste bron onszelf blootstelt aan negatieve bijwerkingen en onze gezondheid of ons leven riskeert ten koste van het afslankende effect.

Daarom is het de moeite waard om te overwegen of het niet beter is om in plaats van een chemische specificiteit, die het zenuwstelsel van ons lichaam aanzienlijk verstoort, een van de voedingssupplementen op basis van natuurlijke ingrediënten. De effectiviteit van het verliezen van extra kilo’s wordt grotendeels bepaald door een verandering in eetstijl en regelmatige lichaamsbeweging, en niet door afslankmiddelen zoals Belviq.