Haaruitval is niet prettig, maar in mijn geval heeft het een positief effect gehad – ik ben begonnen met het verzorgen van de vorm en heb grote veranderingen in de manier waarop ik eet geïntroduceerd. Slechte voeding, stimulerende middelen, gebrek aan lichaamsbeweging, stress – deze factoren, hoewel blijkbaar niet gerelateerd aan kaalheid, kunnen een aanzienlijke invloed op hen hebben.

Er wordt gezegd dat kaalheid gerelateerd is aan genetische factoren, maar in feite is het voldoende om elke medische studie te lezen om erachter te komen hoe divers de factoren die verantwoordelijk kunnen zijn voor dit proces kunnen zijn. Verblijf in de omstandigheden van vervuilde lucht, langdurige mentale spanningen, slechte voeding, sigaretten en andere stimulerende middelen, of een ongezonde levensstijl in het algemeen, zijn de elementen die vandaag de dag een aanzienlijke invloed hebben op het feit dat honderden mannen op jonge leeftijd hun haar beginnen te verliezen. Begin een gezond leven te leiden en uw haar zal er baat bij hebben.

Ten eerste, maak veranderingen in de voeding. Gooi alle bewerkte levensmiddelen, fastfood, ongezonde vetten en snoepjes van het menu weg. Eet in plaats daarvan veel fruit en groenten, graanproducten, grutten, noten. Vergeet niet de zuivelproducten en eieren, olijfolie en plantaardige oliën, volkorenbrood en veel vis.

Ten tweede, sport. Lichamelijke activiteit heeft niet alleen een positief effect op het uiterlijk van uw lichaam, maar ontspant en ontspant u ook. Kies de vorm van activiteit die u het meeste plezier geeft.

Ten derde, beperk stimulerende middelen. Tabak zal uw haar niet versterken, integendeel – het zal het geleidelijk aan verzwakken. Koffie, alcohol – het is ook de moeite waard om ze te beperken. Vergeet ook niet om in het menu producten te introduceren die het lichaam ontgiften van toxines.