Kaalheid, vooral op jonge leeftijd, is zeker niet een van de leukste dingen die een man kan tegenkomen. Haaruitval, veroorzaakt door verschillende oorzaken, is niet alleen een typische lichamelijke aandoening, het heeft ook een impact op het mentale welzijn, om nog maar te zwijgen van het extreem lage zelfbeeld. Het wordt noodzakelijk om onmiddellijk een echt effectieve manier te vinden om dit proces te stoppen, en het eerste wat ons meestal te binnen schiet is shampoos tegen haaruitval.

Biokap Anticaduta – samenstelling die haaruitval kan stoppen.

biokap anticaduta shampoo

Ik was ook getroffen en het eerste wat ik deed was het bezoeken van talrijke discussiefora gewijd aan kaalheid, en veel van hun gebruikers prees de resultaten van Biokap Anticaduta, een shampoo die ik besloot uit te proberen. Ik was ook bemoedigd door de samenstelling ervan, die voornamelijk gebaseerd is op bekende stoffen, die hun doeltreffendheid bij de behandeling van kaalheid herhaaldelijk hebben bewezen. Ik ben een voorstander van alleen natuurlijke ingrediënten, dus ik probeer cosmetica en preparaten die vol zitten met kunstmatige stoffen met een brede boog te vermijden. Biokap is er gelukkig vrij van en bevat onder andere:

  • sabal palmboom, die overmatige afscheiding van het hormoon DHT remt, wat de haarzakjes vernietigt,
  • plantenextracten China, wat verzwakt en breekbaar haar zou moeten versterken,
  • extracten van wijnstokken om de microcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren,
  • Brandnetelextracten die de talgafscheiding reguleren,
  • duizendblad, hop en wilde zwaluw, hydraterend haar, en munt, rozemarijn en tea tree oliën, verantwoordelijk voor het reinigen van de hoofdhuid, ook het effect van frisheid.

Het effect was niet precies wat ik verwachtte.

haaruitval

Het zag er allemaal goed uit, dus ik kocht een fles shampoo en begon er elke dag mijn haar mee te wassen. Biokap heeft een dikke, licht gelachtige textuur voor een gemakkelijke verspreiding, het schuimt ook goed, maar degenen die er niet aan gewend zijn, kunnen de onaangename, typisch plantaardige geur afschrikken. Helaas zijn dit bijna de enige positieve punten die ik kan zeggen over het gebruik ervan, wat alleen maar visuele effecten gaf. Het haar na het wassen was glanzend, goed gevoed, en het gebrek aan SLS veroorzaakte dat ik het effect van het drogen niet voelde. Maar wat betreft het stoppen van de ineenstorting en de hergroei van nieuwe, heb ik praktisch geen verbetering gezien. De kaalheid bleef groeien, het haar groeide niet meer terug en ik moest op zoek naar iets veel effectiever.

Profolan – stond me toe mijn zelfvertrouwen terug te winnen, het effect – gebrek aan alopecia.

profolan capsules

De volgende uren die ik heb besteed aan het zoeken naar informatie op het internet hebben gelukkig resultaten opgeleverd en hebben mijn aandacht gericht op het volgende Profolan. De meningen hierover deden me besluiten om mijn alopecia van binnenuit te bestrijden en eindelijk het belang van een passende aanvulling in te zien. Haaruitval is immers een ziekte waar het lichaam mee te maken krijgt met behulp van vitaminen, mineralen en vele andere voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede werking. In het ideale geval, wanneer ze uitsluitend uit de natuur komen, uit planten, extracten, die vol zitten met Profolan.

Het belangrijkste is het actieve bestanddeel, een unieke stof genaamd Grow 3, de enige die de destructieve effecten van het genoemde dihydrotestosteron volledig stopt. In Grow 3 vinden we een aantal extracten, met bekende en gewaardeerde planten zoals:

  • een brandnetel, een schijnbaar veelvoorkomend kruid, maar waarvan de gezondheidswaarden niet onderschat kunnen worden. Het is een rijke bron van vitamine B2 en organische zuren en mineralen, die jarenlang wordt gebruikt om overmatig en versneld haarverlies te verzorgen en te stoppen,
  • akkerpaardenstaart, regenererend en verstevigend droog, broos, futloos haar. Het is voornamelijk rijk aan silicium, hun natuurlijke bouwstenen.

De effectiviteit van een dergelijke samenstelling wordt niet alleen bevestigd door wetenschappelijk onderzoek, maar ook door tevreden patiënten, zoals ikzelf, wier haar eindelijk weer begint terug te groeien. Profolanrechtstreeks gekocht bij de fabrikant Tegen een prijs van 49 € per maandelijkse dosis, maakte het voor mij mogelijk om zonder stress in de spiegel te kijken. Het haar is sterker, gezonder, meer en meer haar groeit elke dag en ik weet dat er over een paar maanden na mijn kaalheid zelfs geen herinnering meer is. Bestellen Profolan onmiddellijk te profiteren van de aangeboden prijspromoties.