Biotebal vak

Overmatig haarverlies is mijn grootste probleem. Tot voor kort kon ik bogen op een dik haar, maar sinds enige tijd observeer ik met afschuw de steeds groter wordende kaalheid. Tot op zekere hoogte ben ik het zelf verschuldigd, ik gaf niet al te veel om de conditie van het haar en vergat soms de juiste verzorging met behulp van zorgvuldig geselecteerde cosmetica. Helaas kan ik niet teruggaan in de tijd, maar gelukkig kan ik proberen om versneld haarverlies te stoppen.

Verschillende voedingssupplementen kunnen onder andere helpen in deze strijd, maar hun werking is op zijn minst twijfelachtig. Daarom heb ik besloten om op zoek te gaan naar een effectievere remedie en na het bekijken van talrijke discussiefora en het raadplegen van apothekers, heb ik besloten om Biotebal te gebruiken, en uit alle beschikbare vormen koos ik tabletten, ingenomen in een dosis van één dag. Ik zou erop willen wijzen dat ik elke dag Profolan gebruik, maar ik wilde iets nieuws proberen, zo geprezen door de advertenties.

Geneesmiddel met vitaminen in samenstelling.

Al in het begin moet ik duidelijk en duidelijk benadrukken dat Biotebal niet een ander populair voedingssupplement is, maar een geneesmiddel dat tot de groep vitaminepreparaten behoort. Bijzonder opmerkelijk is de werkzame stof, die biotine is, bekend en gewaardeerd om zijn eigenschappen vitamine H of B7. De dosis kan precies worden afgestemd op onze behoeften en in de apotheek zijn er tabletten beschikbaar met 2,5 of 5 milligram van deze factor. Omdat ik zo snel mogelijk positieve resultaten wilde bereiken, heb ik gekozen voor een sterkere belasting. Dit deel van vitamine B7 bevat de meest gunstige hoeveelheden zwavelmoleculen die nodig zijn om keratine te synthetiseren, een natuurlijke haarbouwsteen die een gunstig effect heeft op het haar. Biotine vertraagt niet alleen het verouderings- en grijzingsproces aanzienlijk, maar voorkomt ook effectief overmatige prolaps. De dosis in één Biotebalu tablet is zelfs 500 keer hoger dan in voedingssupplementen die het bevatten. Dat is hoe het wordt geadverteerd, maar ik gaf er de voorkeur aan om het op mijn eigen haar te testen.

Kleine effecten na 3 maanden gebruik.

Biotebal tablets

Ik zal niet verbergen dat ik bij het kopen van de eerste dosis Biotebalu nogal sceptisch was, omdat ik over veel andere preparaten van dit type ging. Ik heb tot nu toe gebruik gemaakt van Profolan, maar ik ben op zoek geweest naar iets dat de unieke actie van Profolan aanvult. Een typische behandeling duurt ongeveer 3 maanden, dus ik had geen positieve effecten te snel verwacht. Maar ik besloot mijzelf met geduld te bewapenen en herinnerde me elke ochtend dat ik de tablet moest inslikken. Om eerlijk te zijn heb ik me niet te veel gericht op het systematisch controleren of het haar er minder uit valt, maar na een paar weken begon ik enkele verschillen op te merken. Tijdens het borstelen van mijn haar merkte ik dat er minder haar op de kam zat, maar het haarverlies was niet helemaal gestopt. Er stonden nieuwe haren op de rand van haar en voorhoofd, duidelijk dikker en sterker, maar dat had ik niet verwacht. Het enige positieve dat ik heb gezien is dat ze iets sneller groeien.

Biotebal is een van de remedies voor kaalheid, waarover ik opnieuw kan zeggen dat de meningen hierover in zekere mate overeenkomen met de werkelijkheid. Ik kan het met een gerust geweten aanbevelen aan andere mensen die worstelen met het probleem van alopecia, hoewel het zeer ver verwijderd is van de effectiviteit van Profolan. Een regelmatige behandeling zal enkele gewenste resultaten opleveren, maar de prijs is waarschijnlijk niet bevorderlijk voor de aankoop en bedraagt maar liefst 8 € per verpakking van 30 tabletten.