De oorzaken van haaruitval zijn zo talrijk dat het soms moeilijk is om duidelijk vast te stellen wat de oorzaak is van versnelde alopecia. Stress, coëxisterende ziekten of zelfs slecht geselecteerde cosmetica hebben allemaal een negatieve invloed op het uiterlijk en de conditie van ons kapsel. Dit probleem mag in ieder geval niet worden onderschat, als we niet reageren nadat de eerste symptomen zich voordoen, kunnen de effecten onomkeerbaar zijn. Gelukkig zijn er vele uitgebreide maatregelen die het proces van alopecia effectief kunnen stoppen.

Bioxsine – shampoo en serum.

Bioxsine shampoo

Op de markt in ons land zijn onlangs twee nieuwe producten verschenen, die ik besloot uit te proberen, een shampoo en serum genaamd Bioxsine, geprezen op tal van internetfora. Aangemoedigd door de vele positieve meningen van mensen die ze gebruiken, kocht ik eerst shampoo, hoewel de prijs van ongeveer 35 PLN voor een relatief kleine fles niet erg aantrekkelijk lijkt te zijn. De fabrikant raadt het product speciaal aan voor iedereen die worstelt met kaalheid, en de zorgvuldig geselecteerde samenstelling van de shampoo is om te helpen. Het bevat onder andere acht keer verrijkt formule Biocomplex B11, met vele waardevolle stoffen voor haar en huid, zink, magnesium, ijzer, flavonoïden, linolzuur en oliezuur. Ze zijn bedoeld om haaruitval te voorkomen door het vernietigen van zieke cellen die de groei van nieuwe cellen remmen. Deze formule is ook bedoeld om de hoofdhuid te voeden en de verzwakte haarwortels te versterken. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar ik geef er de voorkeur aan om de effectiviteit ervan in de praktijk te testen. Shampoo Bioxsine heeft een aangename geur en schuimt goed, zelfs geschikt voor dagelijkse verzorging. Het haar is wat donzig en zacht aanvoelend geworden, maar het groeit niet terug in het tempo dat ik had verwacht.

Een beetje teleurgesteld reikte ik naar een serum in de vorm van kleine glazen ampullen. Het pakket dat één volledige behandeling vormt, bevat 24 van deze behandelingen, maar u moet er wel 38 € voor betalen. De samenstelling is vergelijkbaar met shampoos, met het verschil dat Biocomplex B11 voorkomt in een sterkere, meer geconcentreerde dosis, die de effectiviteit zou moeten verhogen. Het serum wordt om de twee dagen aangebracht, direct op de hoofdhuid, bij voorkeur na het wassen en drogen van het haar. De actie is als het ware zichtbaarder, hoewel ik er veel meer van verwachtte. Ik heb een lichte toename van nieuwe haren waargenomen, vooral op de voorhoofdlijn, maar v%%%v heeft geen effect op het stoppen van haaruitval.

Profolan – meningen volledig in overeenstemming met de werkelijkheid.

Profolan

Een andere geprezen voorbereiding en helaas weer een teleurstelling. Mijn zoektocht naar een ideale cosmetica is nog steeds aan de gang, maar gelukkig kan ik er nog steeds gebruik van maken. ProfolanDit is een voedingssupplement dat de meeste van mijn problemen met dunner wordend haar oplost. De perfect op elkaar afgestemde samenstelling, met Grow 3-formule, die de haarfollikels voedt en versterkt en hun degeneratie voorkomt. Talrijke complementaire ingrediënten, mineralen en vitaminen ondersteunen dit proces op effectieve wijze en zorgen samen voor een uitgebreide behandeling. Profolan is het resultaat van jarenlang onderzoek, dat direct beschikbaar is op de website van de fabrikant. Hij heeft de volledige controle over het distributieproces van geneesmiddelen genomen om de hoogste kwaliteit te behouden. Een pakket van 60 tabletten kan worden gekocht voor 49 €, evenals het serum Bioxsine, maar we hebben ook de mogelijkheid om te profiteren van tal van aantrekkelijke promoties. Gezien de hoge effectiviteit en de bereikte effecten kan echter worden gesteld dat Profolan is elke Euro die eraan wordt besteed de moeite waard.

Update

Ik ontving een speciale kortingscode voor 3xile.pl blog lezers. Klik hier om Profolan te kopen met 20% korting!