Bluronica drupples

De zorg voor het uiterlijk en de gezondheid van onze huid is iets wat onder geen beding mag worden onderschat. Helaas zijn de processen die leiden tot de veroudering van deze natuurlijke, externe bescherming van ons lichaam onvermijdelijk, naarmate we ouder worden. Ze beginnen relatief vroeg, rond de 30 jaar, en bereiken de volle intensiteit na 40 jaar, en we accepteren ze meestal, hoewel ze effectief en aanzienlijk kunnen worden geremd. Dit wordt gedaan met goed geselecteerde cosmetica, crèmes, gels of anti-rimpel zalven, en nu is er een ander product op de markt, dat de moeite waard is om te gebruiken in de dagelijkse verzorging van onze huid. Dit is een innovatief serum Bluronicaop basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten met toevoeging van hyaluronzuur, dat zelfs de meest zichtbare rimpels kan opvangen.

Huidverouderingsprocessen – oorzaken en symptomen

jonge huid

Zoals we in de inleiding al zeiden, is huidveroudering een natuurlijk en onvermijdelijk proces, maar de oorzaken ervan kennen kan helpen om het tot op zekere hoogte te voorkomen. De hoofdverantwoordelijkheid voor wat hier gezegd wordt is de activiteit van de cellen, vooral van de fibroblasten, die afneemt met de leeftijd. Zij zijn het belangrijkste onderdeel van onze dermis, verantwoordelijk voor de productie van collageen, elastine en natuurlijk hyaluronzuur. Al deze stoffen zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de hydratatie, de elasticiteit en de stevigheid van de huid, en het verminderen van de hoeveelheid ervan heeft automatisch een negatieve invloed op het uiterlijk en de gezondheid van de huid. De symptomen hiervan zijn te zichtbaar en door in de spiegel te kijken, kunnen we waarnemen:

  • toenemende rimpels, met name imitaties van rimpels;
  • verschillende mate van verslapping en verlies van elasticiteit van de huid in verband met de vermindering van het collageengehalte;
  • de vorming van een steeds dikkere hoornlaag van de opperhuid, veroorzaakt door een afname van de activiteit van talg- en zweetklieren, die steeds moeilijker te verwijderen zijn, zelfs met sterke peelingcrèmes;
  • verkleuring en vlekken;
  • extreem lelijke spinnen, veroorzaakt door de toegenomen broosheid en kwetsbaarheid van de haarvaten.

De versnelling van het huidverouderingsproces zelf wordt ook veroorzaakt door hormonale stoornissen van ons lichaam, en soms door onze schuld. We stellen het te vaak bloot aan intens zonlicht, gebruiken de verkeerde cosmetica, roken sigaretten. Een andere even frequente reden voor haar verlies aan gezondheid is de smog, die ons in veel Poolse steden vrijwel voortdurend vergezelt. Echter, ongeacht de oorzaken die onze huidproblemen veroorzaken, is de Bluronica de perfecte oplossing om de oude glamour te herstellen, waarbij zowel de oorzaken als de symptomen van dit negatieve proces worden aangepakt.

Bluronica – een natuurlijk, effectief en veilig onderdeel

De basis voor de werking van elk cosmetisch product dat bestemd is voor huidverzorging is de samenstelling ervan, die absoluut natuurlijk moet zijn en vrij van schadelijke kunstmatige ingrediënten. De principes van de ecologie hebben ook deze industrie bereikt en steeds meer mensen die op zoek zijn naar een gezichtscrème of serum kiezen voor uitsluitend biologische producten die veilig zijn in het gebruik en geen bijwerkingen hebben. Volgens deze principes is de samenstelling van het serum als volgt samengesteld Bluronicadie een hele reeks voedingsstoffen bevat die bevorderlijk zijn voor de gezondheid van onze huid op lange termijn, waarvan de belangrijkste zijn:

1. bosbessenextract

bosbessen

Het is een vrucht die vergelijkbaar is met onze inheemse bes, gewaardeerd in de geneeskunde en cosmetica voor zijn rijke samenstelling, vol met vitamine A, B (B1, B2, B3, B6, B9), C, E en PP, mineralen: kalium, selenium, zink, koper, ijzer, magnesium en calcium. Het bevat ook een grote hoeveelheid antioxidanten die de ontwikkeling van kanker, waaronder huidkanker, effectief voorkomen en de anthocyanen die het bevat remmen effectief natuurlijke verouderingsprocessen, waardoor vrije radicalen uit het lichaam worden verwijderd. Bosbes heeft een gunstig effect op de elasticiteit van de bloedvaten, waardoor de vitamine A, die er deel van uitmaakt, de productie van collageen, het belangrijkste bouwmateriaal van onze huid, kan intensiveren. Het zorgt ook voor het juiste niveau van elastine, maakt rimpels glad en hydrateert de huid tot in de diepste lagen. Het is ook de moeite waard om zijn afslankende eigenschappen te waarderen, waardoor overgewicht en obesitas kunnen worden vermeden, aangezien het deelneemt aan processen die leiden tot de afbraak en vermindering van vetcellen.

2. verbena-extract

verbena

Het komt van een populair kruid dat groeit in ons land, waarvan de medicinale eigenschappen ook worden bepaald door de samenstelling, en we vinden veel waardevolle antioxidant ingrediënten zoals nerol, citroenzuur en verbascoside. Dit extract in de samenstelling van Bluronica is niet toevallig gevonden, omdat het een bevestigde antischimmel-, antibacteriële en anti-inflammatoire werking heeft. Het maakt een grondige reiniging en desinfectie van de huid mogelijk, verwijdert alle gevaarlijke bacteriën of schimmels en werkt tegelijkertijd ontstekingsremmend, versnelt de genezing van wonden, acneveranderingen, schaafwonden en roodheid. Het verwijdert zwellingen, bijvoorbeeld van het gezicht, is perfect voor de behandeling van striae, ontspant, reguleert het niveau van de talgafscheiding en herstelt de natuurlijke, diepe huidskleur.

3) Drakenbloed-harsextract

Verkregen uit een palm genaamd Calamus Draco, in de volksmond bekend als de “drakenspreuk”. Het groeit onder andere in Zuidoost-Azië en wordt daar gewaardeerd om zijn talrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen, zoals het versnellen van de wondgenezing dankzij taspine en vele andere even gunstige alkaloïden. Ze nemen onder andere deel aan de productie van collageen, waardoor rimpels worden voorkomen, de regeneratieprocessen van de huid worden versneld, de elasticiteit wordt verbeterd, eventuele verkleuring wordt opgehelderd, alle symptomen van acne worden geëlimineerd, de huid en het hele lichaam worden beschermd tegen vrije radicalen, en de natuurlijke immuniteit volledig wordt behouden.

4. hyaluronzuur

Een van de bases voor de effectiviteit van het Bluronica serum, dat een echte doorbraak is in de productie van cosmetica ontworpen voor de verzorging van het gezicht en het stoppen van de veranderingen die op de huid verschijnen als gevolg van het verouderingsproces. In het menselijk lichaam bevindt het zich onder andere in de dermis en heeft het de vorm van natriumhyaluronaat, zout, maar hoe ouder we worden, hoe kleiner de hoeveelheid ervan begint te worden. Het is in de eerste plaats verantwoordelijk voor het behoud van het juiste niveau van hydratatie van alle huidlagen, maar de werking ervan kan worden beschouwd als volledig, en het gebruik ervan, ook in de vorm van dit serum, kan de volgende resultaten opleveren:

  • aanzienlijke vermindering van de rimpels, die al na relatief korte tijd zichtbaar zijn;
  • Een gladde, stevige en perfect gevoede huid;
  • het verminderen van alle misvormende vlekken, verkleuringen en schaduwen onder de ogen;
  • snellere regeneratie, genezing van wonden, schaafwonden of andere irritaties;
  • het optrekken en modelleren van gezichtscontouren.

5. glycerine

De doeltreffendheid van de hydratatie van de huid is zelfs te vergelijken met die van hyaluronzuur, maar dit is niet de enige functie die het moet vervullen. Het wordt ook gekenmerkt door een bewezen anti-inflammatoire werking, het verzachten van irritatie en het versnellen van natuurlijke celregeneratieprocessen. Het verzacht de epidermis en vormt er een beschermende laag op die een uitstekende bescherming biedt tegen ongunstige weersomstandigheden, met name lage temperaturen en vocht. Het maakt ook een snellere absorptie en assimilatie van andere voedingsstoffen in het Bluronica-serum mogelijk.

Bluronica – het gebruik en de werking van het serum

Het gebruik van deze cosmetica is hetzelfde als vele soortgelijke, het wordt gewoon direct op de huid aangebracht, die vooraf zeer grondig moet worden gereinigd. Als we dit niet doen, moeten we rekenen op mee-eters, kleine eczemen als gevolg van het verstoppen van de poriën met overtollig talg, wat zelfs kan leiden tot het ontstaan van acne met verdere verwaarlozing van de dagelijkse hygiëne. Dus neem de tijd, was je gezicht, nek en decolleté grondig, waardoor de actieve ingrediënten Bluronica ze dringen beter door in de huid en hun effect is intenser. De fabrikant raadt aan het serum twee keer per dag te gebruiken, waarbij het gebied rond de ogen wordt omzeild, en na het aanbrengen van het serum kunnen andere cosmetica zonder enig risico worden gebruikt, inclusief volledige make-up. De hele behandeling duurt slechts 30 dagen en na die tijd kunnen we genieten van een gladde, stevige en perfect gehydrateerde huid, waarop we eindelijk geen zichtbare tekenen van veroudering meer zullen zien.

Bluronica – meningen en het kopen van dit revolutionaire serum

Onder de vele cosmetica die ontworpen zijn voor huidverzorging en het voorkomen van alle huidverouderingsprocessen, Bluronica Het valt zo positief op dat het vrijwel onmiddellijk grote erkenning heeft gekregen, ook op de markt in ons land. Het is echt leuk om de positieve meningen te lezen van de vrouwen die het gebruiken, die, kijkend in de spiegel na deze 30 dagen, niet verbaasd kunnen zijn hoe glad hun huid is, vooral op hun gezicht en het schrijven in forums:

“Ik ben gewoon blij met dit nieuwe serum, een openbaring die ik nog niet heb gebruikt, ook al ben ik een professionele schoonheidsspecialiste. Ik gebruikte het zoals aanbevolen, en na een maand herkende ik mezelf niet meer in de spiegel, en mijn vrienden waren geschokt toen ze me zagen. De samenstelling is perfect op elkaar afgestemd en er zijn echt geen bijwerkingen, dus ik kan het met een gerust geweten aanbevelen. – Oh, 41 jaar oud.

“Ik heb veel soorten rimpelserum gebruikt, maar Bluronica is vanaf nu nummer één. Mijn probleem was de rimpels rond mijn neus en mond, zo groot dat geen enkele crème ze wilde verwijderen. Dit serum heeft mijn huid nog maar net glad gemaakt en ik heb geen problemen meer met het drogen ervan, dankzij de glycerine en het hyaluronzuur. Het is de moeite waard om nu te investeren in de huid, want dan kost het veel meer. – Martha, 34 jaar oud.

Als de samenstelling, de veelzijdige werking en de veiligheid van dit serum u hebben overtuigd om het te gebruiken, hoeft u alleen maar een bezoek te brengen aan de website van de fabrikant en vul het contactformulier in. De aantrekkelijke, promotionele prijs van een Bluronica pakket is momenteel slechts 35 €, en de leveringsdetails worden overeengekomen in een interview met de adviseur van de fabrikant die ons terugbelt.

Bluronica verpakking