Brain Actives tablets

Psychologische inspanning is dezelfde, en soms zelfs meer, belasting van het menselijk lichaam dan fysieke inspanning. Beide vereisen echter grote hoeveelheden energie, het juiste concentratieniveau, reactiesnelheid en uitgebreide ondersteuning in de vorm van goed geselecteerde voedingsstoffen. Ze ondersteunen de hersenen, onze centrale computer, die alle andere systemen van het lichaam controleert, waardoor het gemakkelijker wordt om zelfs de moeilijkste taken uit te voeren en snel veel kennis op te doen. Het valt echter niet te ontkennen dat het niet altijd op zijn hoogste snelheid werkt en dat hun constante gedrag wordt mogelijk gemaakt door voedingssupplementen zoals Brain Actives. Dankzij zijn samenstelling is het geclassificeerd als een nootroop, en de werkzame stoffen die het bevat zijn precies geselecteerd voor het functioneren van onze hersenen en het hele zenuwstelsel.

Nootropen (nootropen) – wat zijn het en hoe beïnvloeden ze het menselijk lichaam?

de man die het taakplan herziet

Nootropen, ook bekend als nootropen, zijn een heleboel verschillende stoffen die onder andere worden gebruikt in Brain Actives en andere supplementen van dit type, voornamelijk gericht op het verbeteren van onze mentale prestaties. Deze naam is gecreëerd door de Roemeense arts Corneliu E. Giurgea, die wordt beschouwd als een van de ontdekkers van de nootropen, op zoek naar een manier om de beperkingen van de menselijke geest te elimineren en deze op een volledig nieuw, tot dan toe onbekend niveau te brengen. Daartoe werden verschillende methoden uitgeprobeerd met behulp van een hele reeks stoffen, waarvan sommige niet eens volledig legaal zijn, maar alleen met de nootropische middelen konden volledig bevredigende resultaten worden bereikt. De meeste van hen zijn kunstmatige chemische verbindingen, gemaakt in laboratoria, maar na jaren van onderzoek is gebleken dat we ook in de natuur veel planten met hetzelfde effect zullen vinden, waaronder de meest bekende en meest gebruikte zijn:

 • ashwagandha, wat “Welkom Slaperig” betekent;
 • Ginko biloba, gingko japans;
 • Gutu Kola, Centurion Asian;
 • Ginsengwortel;
 • de bergrozenkrans.

Het gunstige effect op het functioneren van onze hersenen is vooral te danken aan hun samenstelling, waarin we vitaminen uit vrijwel alle groepen vinden die nodig zijn om de gezondheid van dit belangrijkste orgaan, A, B, C en E, in stand te houden.

Brain Actives – wie zou het moeten gebruiken

Brain Actives verpakking

Veel van de bovenstaande stoffen zijn ook terug te vinden in de samenstelling van Brain Actives, een modern voedingssupplement, nootropisch, bedoeld voor gebruik door iedereen die een gebrek aan kracht voelt, niet alleen voor een grote fysieke of mentale inspanning, maar ook voor het uitvoeren van veel gewone dagelijkse activiteiten. Dit is meestal te wijten aan een gebrek aan energie, sterke stress in ons privé- en beroepsleven, en de fabrikant van Brain Actives raadt met name aan om het aan te vullen bij mensen zoals wij:

 • aan iedereen die geestelijk werk doet;
 • lichamelijk actief, het beoefenen van een verscheidenheid aan sporten;
 • computerwerkende, professionele spelers of programmeurs;
 • de geüniformeerde diensten, de politie en de soldaten;
 • voor iedereen die graag een actief leven wil leiden.

Regelmatige toepassing Brain Actives in de door de fabrikant aanbevolen dosis alle verwachte effecten van de werking met zich meebrengt en de werkzame stoffen in de samenstelling ervan een positief effect hebben:

 • vrijwel onmiddellijke verbetering van de concentratie, onmiddellijk na inname van het supplement;
 • het onderhoud op lange termijn wanneer we het nodig hebben;
 • Verwijder snel alle vermoeiingseffecten;
 • vermindering van de negatieve effecten van stress, waardoor een grotere nervositeit ontstaat, die, indien onbehandeld, kan leiden tot veel psychische aandoeningen, zelfs ernstige depressies, die soms in het ziekenhuis moeten worden behandeld;
 • een grote dosis energie die nodig is voor actie, werk, spel, elke vorm van lichaamsbeweging, waardoor u ook effectief overgewicht kunt bestrijden;
 • volledige ondersteuning van cognitieve processen met als resultaat een beter geheugen, leren leren leren en snellere absorptie van noodzakelijke informatie.

Brain Actives – natuurlijke samenstelling die verantwoordelijk is voor de effectiviteit van het supplement

plant

In navolging van de huidige trends moet de fabrikant Brain Actives Het is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke, bewezen in actie ingrediënten, volledig veilig te gebruiken en geen bijwerkingen te veroorzaken. De meeste stoffen die erin voorkomen zijn van plantaardige oorsprong en de volledige samenstelling van het supplement is als volgt:

 • TeaCrine®, een uniek complex, het resultaat van professioneel onderzoek in de laboratoria van de fabrikant naar de werking en doeltreffendheid van de nootropen. De belangrijkste stof in TeaCrine® is, zoals de naam al doet vermoeden, theecrine, een plantaardig purine alkaloïde met een structuur die lijkt op cafeïne, een uitstekend pro-cognitief middel, dat onze adenosinereceptoren aantast en verantwoordelijk is voor het verminderen van het gevoel van vermoeidheid en het verhogen van het energieniveau, de mentale capaciteit en de concentratie. Het effect van dit complex wordt nog versterkt door een goed geselecteerde dosis natuurlijke, watervrije cafeïne, de beste natuurlijke bron van energie, die ook in bijvoorbeeld groene koffie te vinden is;
 • Cognitive & Nootropic Complex, uitsluitend samengesteld uit plantaardige ingrediënten. Het eerste is het wortelextract Ashwagandhy, hier KSM-66® genoemd, dat een anti-stress effect heeft, het humeur verbetert, een grote energie-injectie geeft, de regeneratie versnelt na fysieke of mentale inspanning. Een ander ingrediënt is Bacopin®, een extract van het kleinbladige bacon kruid, dat een ontstekingsremmende werking heeft, helpt ook om de negatieve effecten van stress te verminderen, zorgt voor het behoud van een uitstekende geestelijke conditie in elke situatie en verhoogt het vermogen om te leren en te onthouden. De werking ervan ondersteunt Centellin® Centellin® Centellin bladextract van Centellin® Asian Centella, wat een gunstig effect heeft op de werking van het hele zenuwstelsel, waardoor de concentratie toeneemt, het verouderingsproces wordt vertraagd en de bloedsomloop wordt verzorgd, wat essentieel is voor een goede oxygenatie van de hersenen. Het laatste ingrediënt is BioPerine® extract van zwarte peper, vol met piperine, dat, net als cafeïne, dagelijks een grote hoeveelheid energie levert;
 • Neuro Vita-Min Blend, waarin, zoals je gemakkelijk kunt raden, de hoofdrol wordt gespeeld door de juiste doseringen vitaminen. We vinden hier vooral vitamine B6, een pyridoxine, zonder welke het onmogelijk is om een gezond hart, bloedsomloop, zenuwstelsel of een hoge immuniteit van het lichaam in stand te houden. Een andere vitamine uit dezelfde groep is B12, waarvan de tekorten verantwoordelijk zijn voor het constante gevoel van vermoeidheid, stemmingswisselingen, sterke nervositeit of problemen met het geheugen en de concentratie, die zelfs kunnen leiden tot ernstige, klinische depressie. Daarom is de Brain Actives zo gedoseerd dat hij altijd klaar is om alle leemtes op te vullen. We vinden hier ook vitamine B5, d.w.z. pantotheenzuur, dat snel en effectief vermoeidheid wegneemt, zenuwspanningen en slaapstoornissen verlicht, deelneemt aan de synthese van belangrijke neurotransmitters, serotonine en dopamine. Het geheel wordt aangevuld met een grote dosis magnesium, een element dat de hersenfunctie verbetert, het hele zenuwstelsel stabiliseert, energie levert aan elke cel van ons lichaam, een kalmerend effect heeft en het geheugen verbetert.

Brain Actives – dosering, meningen en mogelijkheid om te kopen

Brain Actives

Werking Brain Actives direct gekoppeld aan de zorgvuldig geselecteerde, doordachte samenstelling, is het beste bewijs dat het gebruik van nootropische middelen een zeer gunstig effect heeft op het functioneren van ons hele lichaam, waardoor de efficiëntie ervan, zowel mentaal als fysiek, toeneemt. Daarom is het de moeite waard om dit supplement in uw dieet in te voeren en de door de fabrikant aanbevolen dosis van 2 tabletten per dag in te nemen, zodat de eerste positieve effecten van hun werking al na slechts 30 minuten voelbaar zijn. Het wordt ook volledig bevestigd door de meningen van mensen die het gebruiken, uit verschillende beroepsgroepen, die dankzij het in staat zijn om volledige energie of concentratie te behouden gedurende de harde en lange werkdag. Specialisten die steeds vaker nootropen aanbevelen aan hun drukke, gestresste en nerveuze patiënten zijn het met elkaar eens.

Als u zich wilt ontdoen van de problemen van chronische vermoeidheid, gebrek aan energie en uw mentale capaciteit voor eens en voor altijd aanzienlijk wilt vergroten, dan is het tijd om Brain Actives te bestellen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het invoeren van de de website van de fabrikant en vul daar het eenvoudige contactformulier in en kies één van de drie promotiemogelijkheden om een supplement te kopen:

 • Basisverpakking, een pakje van 60 tabletten voor 49 €;
 • Standaard pakket, drie verpakkingen, 180 tabletten voor de prijs van 93 €;
 • Optimaal pakket, speciaal aanbevolen, zes verpakkingen, 360 tabletten voor de prijs van 139 €.

Wij kunnen ook beslissen over de wijze van betaling, bankoverschrijving, creditcard of contant geld aan de koerier na ontvangst van het pakket, die onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling wordt gerealiseerd.

Brain Actives tablets