Overmatig vetweefsel bij vrouwen verzamelt zich meestal in de buik, dijen en billen. Mannen daarentegen worstelen met een uitpuilende buik, wat niet altijd overmatig gebruik van alcoholische drank, of beter gezegd bier, betekent. Voedingssupplementen om mensen met obesitas te helpen kunnen helpen in de strijd tegen onnodige kilo’s. Een van hen is Calominal. Is het product effectief en de prijs waard? Onze redactie heeft besloten het supplement te controleren en te testen. Wij nodigen u uit om een review te doen!

Calominal – samenstelling en actie

Calominal tabletten

De eerste van de componenten Calominal is chitosan. Het is een stof van natuurlijke oorsprong, waarvan de werking sterk lijkt op die van vezels. Chitosan wordt ook wel polysacharide genoemd. Het wordt verkregen uit schelpen van schaaldieren, d.w.z. kreeften of krabben. Het effect is te wijten aan het feit dat het niet wordt verteerd in het maagdarmkanaal. Dit betekent dat het niet in onnodige kilo’s verandert en volledig uit het lichaam wordt verwijderd. Chitosan zwelt op in het maagdarmkanaal, waardoor het de eetlust en het eten tussen de maaltijden door vermindert. Bovendien heeft het een antibacteriële werking en beperkt het de opname van vetten in het maagdarmkanaal. Het moet echter met mate worden geconsumeerd. Het wordt niet aanbevolen voor mensen die een restrictief dieet volgen, omdat het kan leiden tot vitaminetekorten.

Andere ingrediënten van Calominal tabletten zijn: polyvinylpyrrolidon, magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide. Deze stoffen hebben geen afslankende eigenschappen, maar vullen alleen de tabletten.

capsules

De fabrikant van tabletten Calominal belooft de behandeling van overgewicht te ondersteunen. Bovendien kunt u dankzij het supplement uw lichaamsgewicht onder controle houden of zelfs de opname van cholesterol verminderen. De voorbereiding kan op twee manieren gebeuren. Als u wilt afvallen, moet u twee keer per dag 2 tabletten van het supplement innemen. Als je echter alleen aan gewichtsbeheersing denkt, is het voldoende om twee keer per dag slechts 1 tablet in te nemen. De fabrikant van de bereiding wijst er ook op dat Calominal alleen mag worden ingenomen bij overvloedige maaltijden en dat ten minste één ervan oliën en vetten van hoge kwaliteit moet bevatten. Anders zal uw lichaam niet in staat zijn om te voorzien in de behoefte aan vetoplosbare vitaminen en vetzuren.

Calominal – effecten en bijwerkingen

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe snel de effecten van het gebruik van Calominal tabletten zullen optreden. Op dit punt moet onze redactie erop wijzen dat de effecten van het gebruik van het preparaat alleen kunnen worden opgemerkt als u een goed dieet en lichaamsbeweging volgt. Dus als u rekent op het feit dat Calominal tabletten een prachtig product zijn dat u zal helpen gewicht te verliezen ondanks het consumeren van te veel suiker of vet, dan kunnen we helaas niet garanderen. Op een van de populaire webportalen vindt u een productbeoordeling. Calominal wint daar 3,9/5 van de stemmen. Maar hoe beoordeelt onze redactie de voorbereiding? Lees verder!

Lees ook: Liporedium – meningen, effecten, actie. Werkt de voorbereiding echt en ondersteunt het afslanken?

Op dit punt is het de moeite waard om te focussen op de bijwerkingen van het gebruik van tabletten Calominal. De eerste daarvan kunnen spijsverteringsstoornissen zijn. Dus als je constipatie, winderigheid en het gevoel van volheid wilt vermijden, moet je tijdens de behandeling grote hoeveelheden vocht drinken (minstens 2-3 liter per dag). In sommige gevallen is ook een allergische reactie gemeld tijdens het innemen van een tablet. De symptomen zijn diarree, misselijkheid, braken, huiduitslag, jeuk, jeuk, overmatig zweten, tintelingen, rillingen en zelfs hoofdpijn of duizeligheid.

Er zijn ook een aantal contra-indicaties voor behandeling met tabletten Calominal. Ze mogen vooral niet worden meegenomen als je allergisch bent voor schaaldieren, vissen of weekdieren. Borstvoeding en zwangerschap is een andere contra-indicatie voor de behandeling met de voorbereiding Calominal. Het mag ook niet worden ingenomen door kinderen jonger dan 3 jaar en volwassenen ouder dan 80. Het is absoluut noodzakelijk om het supplement Calominal op te geven, wanneer tegelijkertijd lipofiele geneesmiddelen worden ingenomen. Deze omvatten orale anticonceptiemiddelen en enkele antibiotica en zelfs vitaminen A, D, E en K.

Calominal – prijs

Het product is niet een van de duurste afslankmiddelen. Voor één verpakking van het product, waarin u 60 tabletten vindt, betaalt u ongeveer 10 €. Het is ook vermeldenswaard dat één pakket genoeg is voor een maand behandeling.

Calominal – redactionele adviezen

Onze redacteuren van de Calominal voedingssupplemententests hadden 30 vrouwen met overgewicht in dienst. De helft van hen eet gezond en oefent regelmatig tijdens de behandeling met de voorbereiding. De overige 15 vrouwen besloten hun dieet en gewoonten niet op te geven. Op deze manier wilden we nagaan hoe Calominal werkt op de eerste en tweede groep respondenten. De redactionele tests duurden ongeveer 5 maanden. Dit is het optimale moment om de zichtbare effecten van suppletie op te merken. Elke vrouw nam het supplement volgens de instructies op de verpakking, d.w.z. 2 tabletten tweemaal per dag. Het duurde 3 maanden van behandeling, toen 30%van de vrouwen in de eerste groep (lichaamsbeweging, gezonde voeding en Calominal) een gewichtsafname opmerkte. Het was echter niet significant, aangezien het in het bereik van 1-2 kg lag. Volgens onze redactie is dit heel weinig, vooral omdat we al veel effectievere producten meer dan eens hebben getest. U kunt hier lezen over een van hen. Helaas heeft geen van de vrouwen uit de tweede groep (vroegere eetgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging en Calominal) na de suppletie zelfs maar een minimaal gewichtsverlies vastgesteld. Na 5 maanden is de situatie ook bij de eerste groep respondenten niet veranderd. Ondanks lichamelijke activiteit en een gezond dieet, heeft geen van de vrouwen een gewichtsverlies van meer dan 2 kg opgemerkt. Vermeldenswaard is ook dat slechts 30%van deze groep respondenten te maken had met 1-2 kg druppels.

Het samenvatten van onze test Calominal valt er helaas niet goed in. Hoewel we geen zichtbare effecten verwachtten bij vrouwen met oude eetgewoonten, rekenden we bij de eerste groep respondenten op spectaculairdere resultaten. De daling van 1-2 kg na bijna een half jaar behandeling is voor ons niet bevredigend. Misschien kunt u de effecten van Calominal tabletten alleen zien wanneer u ze lange tijd inneemt. Daarom, als u van plan bent om een behandeling met dit product te starten, wees dan ook niet bereid om snel te handelen. Calominal heeft tijd nodig, en het allerbelangrijkste is dat de supplementatie ervan hand in hand moet gaan met een gezonde levensstijl waarin lichaamsbeweging en een gezond dieet regelmatig verschijnen.

Onze redactie heeft meer dan eens ontdekt dat de meest effectieve supplementen de supplementen op basis van natuurlijke ingrediënten zijn, waarover u hier kunt lezen. Deze keer hebben we ook besloten om te controleren hoe de kracht van de natuur presteert in vergelijking met het voedingssupplement Calominal. Een andere afslankende hulp die wij testen is daarom Acai Berry Extreme.

Acai Berry Extreme – natuurlijke samenstelling, geen bijwerkingen en zichtbare effecten

Acai Berry Extreme vak

Acai Berry Extreme is een voedingssupplement in capsules, dat de strijd tegen overgewicht moet ondersteunen. De belangrijkste ingrediënten van het supplement zijn acai bessen. Ze verminderen de honger, wat de hoeveelheid verbruikte calorieën aanzienlijk vermindert. Daarnaast heeft de plant een stimulerende werking en voegt zo energie toe. Dit vertaalt zich in intensievere training en snellere zichtbare effecten van gewichtsverlies. Het product helpt ook om vetten uit het lichaam te verwijderen, versnelt de stofwisseling en de spijsvertering, vermindert het snoepen, vermindert het slechte cholesterolgehalte in het bloed en reinigt het lichaam van gifstoffen.

Acai Berry Extreme heeft geen bijwerkingen omdat het uitsluitend gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten. Daarom kan het gebruikt worden door mensen van alle leeftijden, met andere geneesmiddelen of zieke mensen.

Acai Berry Extreme tabletten

Volgens de capsulefabrikant kunnen al na 4 weken behandeling bevredigende effecten van Acai Berry Extreme worden waargenomen. Onze redactie bevestigt dit, want minder dan een maand was genoeg voor onze landmeters om zelfs 3 kg minder te registreren! Na een half jaar behandeling Acai Berry Extreme daalden sommige vrouwen zelfs met 10 kg.

Wat is de prijs van de voorbereiding Acai Berry Extreme? Voor een maandelijkse behandeling betaalt u minder dan 39 €. Daarnaast hebben we een promotie voorbereid voor onze lezers. Na het aanklikken van de onderstaande foto krijgt u 20% korting op uw eerste boodschappen! Stuur de link naar je vrienden en geniet van het slanke silhouet.

Acai Berry Extreme vak

Vergelijken we Calominal en Acai Berry Extreme dan is de tweede bereiding veel beter. Het heeft natuurlijke ingrediënten, veroorzaakt geen bijwerkingen, en wat belangrijker is, het geeft al na een maand behandeling zichtbare effecten. Denk aan de korting die onze redactie heeft voorbereid voor de lezers van de blog! Aarzel niet en begin vandaag nog te vechten voor een slankere versie van jezelf!