Het stoppen van overmatig haarverlies, of gewoon kaalheid, betekent voortdurend zoeken naar effectieve methoden, en niet allemaal leveren ze helaas het gewenste resultaat op. Meestal gebruiken we verschillende soorten geneesmiddelen of cosmetica, maar veel mensen kiezen voor meer invasieve behandelingen, zoals meer en meer populaire carboxytherapie van de hoofdhuid.

Kooldioxide therapie.

Kooldioxide therapie

Het is een procedure die steeds vaker wordt gebruikt, onder andere in cosmetica en waarbij een bepaalde hoeveelheid kooldioxide onder de huid wordt ingebracht. Oorspronkelijk werd het gebruikt in de geneeskunde, met name bij de behandeling van veneuze insufficiëntie, maar tegenwoordig wordt de kracht van kooldioxide ook gebruikt in de strijd tegen verschillende soorten alopecia. Carboxytherapie van de hoofdhuid is vooral gericht op het stoppen van overmatig haarverlies en het stimuleren van haarfollikels, wat de groei van nieuwe haarfollikels versnelt.

Het verloop van de procedure en de effecten ervan.

Kooldioxide therapie

Kooldioxide, aanwezig in ons lichaam, is verantwoordelijk voor een goede doorbloeding, waardoor de bloedvaten verwijdend kunnen worden. Het gas wordt gevoed door een speciaal apparaat, dat een zeer nauwkeurige regeling van het debiet en de temperatuur mogelijk maakt. De behandeling is niet pijnlijk, hoewel toediening van gas een vreemd gevoel van ongemak veroorzaakt. Bij de carboxytherapieprocedure wordt onder de huid medische dioxide toegediend, wat een positieve invloed heeft op veel processen in de hoofdhuid, zoals:

  • verbetering van de bloedcirculatie, die de oxygenatie verhoogt en de vorming van nieuwe bloedvaten stimuleert, en dankzij een betere oxygenatie neemt de activiteit van de haarzakjes toe,
  • de productie van collageen in de huid neemt toe, wat de elasticiteit ervan aantast en geleidelijk aan tot een volledige remming van haaruitval leidt, de groei van nieuwe haaruitval wordt versneld en de teruggroeiende mensen hebben een sterkere structuur.

Eén behandeling geeft meestal geen volledig resultaat en het is noodzakelijk om een hele reeks behandelingen uit te voeren, bij voorkeur met een paar dagen tussenruimte. Carboxytherapie heeft vrijwel geen bijwerkingen, hoewel er enkele contra-indicaties zijn om het uit te voeren, zoals huidinfecties of hartaandoeningen en bloedstollingsstoornissen.

Profolan – niet-invasieve oplossing met hoog rendement.

profolan vak

Ik heb behandelingen op mijn hoofdhuid altijd vermeden en daarom gebruik ik liever effectieve haargroeisupplementen en gebruik ik ze elke dag. Profolan. De meningen van veel tevreden gebruikers kunnen niet in zo’n korte inzending worden geciteerd, maar als ik het enkele maanden gebruik, kan ik de werking ervan volledig bevestigen. Aanvankelijk had ik wat bezwaren voordat ik het ging gebruiken, maar toen ik een paar vrienden ontmoette en zag hoe hun haar er na de behandeling uitziet met het gebruik van ProfolanIk heb onmiddellijk een bestelling geplaatst voor bedrijfswebsite van de fabrikant. Dit is een handige oplossing en tegelijkertijd een garantie van de beste prijs, 49 € per verpakking voldoende voor een hele maand behandeling, bij de aanbevolen dosis van twee tabletten per dag.

Hun effectiviteit is in de eerste plaats gebaseerd op de samenstelling, die precies de effecten geeft die elke man, wiens probleem precies voortijdige kaalheid is, verwacht. Profolan is een mengsel van vele ingrediënten van natuurlijke oorsprong, plantenextracten vormen samen een factor van Grow 3, waarvan de enige taak is om dihydrotestosteron te blokkeren, een hormoon dat haarzakjes vernietigt. De kracht van planten zoals brandnetel en veldpaardenstaart wordt ondersteund door aminozuren, l-cysteïne en taurine. Brandnetel, dankzij het hoge vitaminegehalte, verbetert de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, geneest ontstekingen en reguleert de talgklieren. De veldpaardenstaart bevat op zijn beurt silica, een van de belangrijkste bouwstenen van het haar, herstelt en versterkt effectief zijn structuur, waardoor haaruitval wordt voorkomen en de groei van nieuw haar wordt versneld. Ik kan zonder aarzeling zeggen dat Profolan Dit is absoluut alles wat ik nodig had om de toenemende bochten aan te kunnen. Sinds ik het gebruik, zie ik elke dag mijn haar weer in de spiegel groeien en verwijder ik geleidelijk aan alle lege plekken op mijn hoofd. Ze zijn dicht, dik en sterk, en hun kleur is intenser dan voor ik kaal begon te worden.