Overmatig haarverlies en de daarmee gepaard gaande versnelde alopecia is een situatie waarmee ik mij niet kan verzoenen. Ik weet dat het tot op zekere hoogte een natuurlijk proces is, maar toen ik elke ochtend meer en meer resten van mijn eenmaal weelderige kapsel op de kam vond, besloot ik te vechten met alle beschikbare methoden en middelen. De beschikbaarheid op de markt is zeer hoog, maar de kwaliteit en de resultaten die daarmee bereikt kunnen worden, laten soms veel te wensen over. Ik besloot echter om een shampoo te proberen om haaruitval te voorkomen en de haargroei te versnellen, een product genaamd Cece MED Prevent Hair Loss.

Cece MED Prevent Hair Loss – effectiviteit niet volledig bevestigd.

CECE MED Prevent Hair Loss

Ik moet toegeven dat het mijn gewoonte is geworden om informatie te zoeken over elke maatregel die ik test. Het was vergelijkbaar in dit geval en voordat ik mijn hoofd waste met een nieuwe shampoo, maakte ik kennis met de informatie en meningen erover. Ik kan niet zeggen dat ze ondubbelzinnig positief waren, veel mensen prezen hem, maar net zo veel mensen wezen op de gebreken.

Cece MED Prevent Hair Loss wordt op grote schaal geadverteerd, en de fabrikant besteedt aandacht aan de inhoud van veel stoffen die ontworpen zijn om de verzwakte haarstructuur te versterken en een snellere groei van nieuwe haarstructuren te veroorzaken. Het is verkrijgbaar in vele winkels, waaronder winkelketens, en we vinden het onder andere:

  • Witte lupine proteïne, die de dichtheid verhoogt en voorkomt dat het uitvallen,
  • B-groepsvitaminen met anti-seborrheïsche en anti-inflammatoire effecten,
  • Vitamine A, die een regenererend effect heeft,
  • Vitamine H, die de bloedsomloop rond de haarzakjes stimuleert,
  • Keratine en panthenol, hydraterend en voedend.

Ik heb de shampoo een maand lang gebruikt, hoewel de grootte van de verpakking betekende dat er uiteindelijk niet veel meer in de fles zat. Er is geen intense en irriterende geur in de neus, het is mild, maar een beetje te “chemisch”. De textuur maakt het gemakkelijker om het haar en het schuim goed te verdelen over het haar. Echter, vers gewassen, het haar is de ene keer pluizig en de andere keer gespat, alsof CeCe Med elke keer een ander effect heeft. In termen van uitvallen merkte ik geen grote verbetering op, hoewel er wel wat nieuw babyhaar was, maar dit is geen resultaat dat overeenkomt met wat de fabrikant adverteert.

Profolan – mijn mening over dit voedingssupplement.

Profolan tabletten

Ik heb genoeg van het experimenteren met mijn haar en ik heb besloten om een product te vinden dat mij de resultaten geeft die ik ervan verwacht. Na overleg met een specialist heb ik me gericht op de juiste aanvulling van het lichaam, en uit de beschikbare middelen heb ik de volgende aanbevolen middelen gekozen Profolan. Na slechts een paar weken van het nemen van twee capsules per dag, moet ik zeggen dat het de nummer een van alle haaruitvalpreventiemaatregelen die in ons land beschikbaar zijn. Het bevat alles wat je nodig hebt om het probleem van kaalheid eens en voor altijd uit de weg te ruimen, en alle ingrediënten zijn in de beste, geconcentreerde doses om het sterkste effect te garanderen. Profolan is in de eerste plaats een unieke formule Grow 3, die DHT hormoon blokkeert, wat een negatieve invloed heeft op de haarfollikels en hun dood veroorzaakt, wat resulteert in haaruitval.

De werking van Grow 3 wordt ondersteund door aminozuren, waaronder taurine, dat essentieel is voor de vitaliteit van het haar. De toevoeging van vitaminen en mineralen herstelt een gezond uiterlijk, zachtheid, pluizigheid en glans. Na slechts drie maanden gebruik kan ik genieten van een veel dichter kapsel en ik weet dat ik dit supplement zal blijven gebruiken tot het volledige resultaat is bereikt. Ik koop Profolan op fabriekswebsiteen het omzeilen van de veroverende tussenpersonen. De kosten per verpakking van 60 tabletten bedragen ongeveer 49 €, maar gezien hun effectiviteit zou ik ze nog meer geven.