ChiliPad

Een van de belangrijke elementen die een enorme impact hebben op onze gezondheid is een goede rust die een volledige regeneratie van het lichaam mogelijk maakt, zelfs na de grootste fysieke en mentale inspanning. De basis is zeker een gezonde, sterke slaap, waar helaas steeds meer mensen meer of minder problemen mee hebben. Men kan zelfs zeggen dat slapeloosheid veroorzaakt door verschillende oorzaken langzaam maar zeker een van de sociale ziekten wordt, waarvan de behandeling zowel uiterst moeilijk als langdurig is. Een van de redenen dat we niet kunnen slapen is dat de temperatuur in de slaapkamer en in ons bed verkeerd is, die we nu effectief kunnen aanpassen met een innovatieve matras en matrasmatras. ChiliPad Slaapsysteem. Het is een geïntegreerd systeem dat een vlotte verandering van de temperatuur mogelijk maakt indien nodig, koeling of bijverwarming.

Slapeloosheid – wat betekent dat we niet kunnen slapen…

een vrouw slaapt losjes

Onjuiste temperatuur in een slaapkamer is slechts een van de vele redenen waarom we urenlang op een bed vallen en niet kunnen slapen. Dit veroorzaakt vrijwel onmiddellijk een verstoring van ons natuurlijk biologisch ritme van het organisme, wat niet alleen tot uiting komt in chronische vermoeidheid, maar ook in een toenemende prikkelbaarheid, een toestand van sterke nerveuze spanning als gevolg van gewoon te weinig slaap. Onderzoek heeft aangetoond dat elke derde Pool, ongeacht de leeftijd, lijdt aan slapeloosheid, en andere, even vaak voorkomende oorzaken van slapeloosheid zijn:

  • naast elkaar bestaande ziekten, waarvan de symptomen juist slaapproblemen zijn, met name die welke rechtstreeks van invloed zijn op de hartspier en de gehele bloedsomloop: hartfalen of hypertensie. Slapeloosheid wordt ook vaak veroorzaakt door ademhalingsproblemen zoals astma en hormonale stoornissen, alle ziekten van de schildklier, of verstoringen in de afscheiding van melatonine, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de kwaliteit van onze slaap;
  • ongeschikt, te moeilijk te verteren dieet, de belangrijkste oorzaak van aandoeningen van het spijsverteringsstelsel, waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk is om goed te verteren, wat tot uiting komt in brandend maagzuur, constipatie of vervelende diarree, en ook het verloop van de slaap verstoort. Het is natuurlijk ook een oorzaak van toenemende overgewicht en obesitas, die we niet mogen onderschatten;
  • sterke stress, die helaas steeds vaker onvermijdelijk is in ons leven, en de nervositeit en de sterke emotionele onrust die het gevolg ervan is, kunnen ook een oorzaak worden van problemen bij het inslapen en een goede, rustgevende rust. Deze problemen worden ook veroorzaakt door andere psychische aandoeningen, bijvoorbeeld bij mensen met een ernstige depressie;
  • misbruik van populaire stimulerende middelen, geleid door een teveel aan koffie en sterke zwarte thee, die moeten worden vervangen door een groenere variant of een gezondere yerba mate. Als u goed wilt slapen, is het niet aan te raden om grote hoeveelheden alcohol te drinken voordat u naar bed gaat, het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van medicijnen.

ChiliPad – waarom moet u zorgen voor de juiste temperatuur om te slapen?

Zoals u kunt zien uit de bovenstaande voorbeelden, zijn veel verschillende factoren verantwoordelijk voor onze slapeloosheid en veel van hen vereisen de tussenkomst van een gespecialiseerde arts die de juiste behandeling zal uitvoeren. We zijn echter in staat om een paar van hen te elimineren op onze eigen, vooral aanpassen van de temperatuur in de slaapkamer, die vrijwel onmiddellijk een positieve invloed op de kwaliteit van onze slaap hebben zal. In onze samenleving bestaat al lang het misverstand dat de basis voor goede rust een warm, warm bed is, met een dik, bij voorkeur donzen dekbed. Misschien was het goed ten tijde van onze grootouders, die zelfs graag onder hun veren koesteren, maar nu geven alle specialisten aan dat het niet alleen een negatieve invloed heeft op onze slaap, maar ook op onze hele gezondheid.

Op basis van het uitgevoerde onderzoek vonden zij dat de optimale temperatuur voor ontspanning, die in de slaapkamer zou moeten zijn, varieert van 15 tot 19 graden, en de aanbevolen temperatuur is 18 graden. Als het hoger is, zetten de bloedvaten in ons lichaam uit, neemt de bloedstroom toe en beginnen we te zweten om het lichaam zo snel mogelijk af te koelen. Dit is echter niet altijd mogelijk op een natuurlijke manier, dus is het raadzaam om een speciale matras ChiliPad te gebruiken in de slaapkamer, met een systeem dat een soepele temperatuurregeling mogelijk maakt, variërend van 18 tot 40 graden Celsius.

ChiliPad – wat het is en op welk principe het werkt

ChiliPad

Chili pad slaapsysteem is een moderne set matrasbeschermers met een ingebouwd efficiënt waterkrachtsysteem waarmee u de matras kunt verwarmen of koelen tot een vooraf ingestelde temperatuur. De pad is gemaakt van een schadebestendige katoenmix met een duurzame synthetische vezel die eenvoudig gereinigd kan worden door het eenvoudigweg in de wasmachine te wassen. Het water stroomt vrij door de flexibele, maar uiterst duurzame slang en het gehele systeem is aangesloten op een aparte besturingseenheid, een klein enkeltje dat vlak naast het bed wordt geplaatst. Het is verantwoordelijk voor het regelen van de temperatuur van de matras afhankelijk van de behoeften van de gebruiker, op basis van halfgeleiderwerking, en het water stroomt door een speciaal systeem en afhankelijk van de richting van de elektronenstroom kan het gekoeld of verwarmd worden.

ChiliPad is verkrijgbaar in verschillende maten voor vrijwel elke matras en de fabrikant biedt ook de mogelijkheid om twee afzonderlijke sets in één matras te gebruiken. Als u voor dit tweezonesysteem kiest, krijgt u eenvoudigweg twee matten en twee bedieningselementen, één voor elke helft van het bed, zodat de ene kan worden gekoeld en de andere tegelijkertijd kan worden verwarmd. Het geheel wordt gevoed door 230 V, beschermd tegen overspanning, de hoeveelheid werk die op maximaal 40 dB wordt gehouden mag de rust niet verstoren, niet te veel afwijken van het typische omgevingsgeluid en de temperatuur wordt aangepast met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De fabrikant raadt ook het gebruik van uitsluitend gedestilleerd water aan, wat de ophoping van bacteriën en andere schadelijke micro-organismen effectief voorkomt. Aangezien de ChiliPad in een gedeeltelijk gesloten systeem werkt, is het voldoende om het waterverlies om de 3-4 dagen bij te vullen, maar de verdamping kan toenemen wanneer de verwarming wordt ingeschakeld.

ChiliPad – wat zijn de voordelen van het gebruik ervan?

Wanneer onze slapeloosheid wordt veroorzaakt door de verkeerde en moeilijk te regelen temperatuur in de slaapkamer, ChiliPad is de perfecte oplossing voor dit probleem. Dankzij de toepassing ervan zullen we niet alleen snel in slaap vallen en de kwaliteit van de slaap verbeteren, maar kunnen we ook profiteren van het gebruik ervan, in het bijzonder zoals:

  • verlichting van spierpijn, vooral in de onderste ledematen en de rug, door een betere stimulering van de bloedcirculatie;
  • eliminatie van het gevoel van zware benen;
  • de symptomen van het RLS-syndroom, d.w.z. rusteloze benen die zich uiten in gevoelloosheid, tintelingen en hun ongecontroleerde, moeilijk te controleren bewegingen, met meer dan 75 procent te verlichten.

Bovendien voorkomt de ChiliPad ook dat stof zich op het bed kan nestelen, elimineert hij de huisstofmijt, een veel voorkomende oorzaak van allergie, en kan hij ook worden beschouwd als een effectief airconditioningsysteem, vooral in de zomerhitte. De doeltreffendheid van het apparaat wordt bevestigd door volledig verdiende, positieve adviezen, die het geniet onder het voortdurend groeiende aantal gebruikers, en een van hen zullen we aanhalen:

“Jarenlang heb ik last gehad van slapeloosheid, ‘s nachts zweet ik van de hitte of schud ik van de kou. Ik ben grondig onderzocht en ik ben niet gediagnosticeerd met ziekten, het bleek dat dit symptomen van de menopauze zijn. Mijn man vond een ChiliPad voor mij op het internet, installeerde hem aan mijn kant van het bed en nu kan ik, afhankelijk van mijn behoeften, de verwarming of koeling aanzetten. Voor mij is het een openbaring en ik beveel het iedereen aan. – Alicia, 46 jaar oud.

Specialisten in de behandeling van slaapstoornissen hebben ook een soortgelijke mening en wijzen erop dat een van de oorzaken van slaapstoornissen de verkeerd ingestelde temperatuur in de slaapkamer is. Het is dus de moeite waard om het voor eens en voor altijd aan te passen, door ChiliPad te kopen, en met de exacte technische parameters van het apparaat en de prijs waarmee we kennis zullen maken, een bezoek te brengen aan producentenwebsite.

ChiliPad het toestel