De laatste tijd is het nogal luidruchtig geweest over het citroendieet. Is citroen een goede manier om gewicht te verliezen. Lees het artikel en u zult zien wat de gunstige eigenschappen zijn!

Wie wordt aanbevolen voor een citroendieet?

Citroenbehandeling wordt aanbevolen voor gezondheidsproblemen zoals osteoporose, galstenen of nierstenen, podagra, chronische reuma, urinevloeranemie, hypertensie, overgewicht, diabetes, zenuwziekten, gastritis en leveraandoeningen. Deze behandeling veroorzaakt geen enkele verandering in de omgeving of de professionele zorg. Het is mogelijk om thuis en op het werk citroenbehandeling te gebruiken. Daarom is het gemakkelijk aan te passen aan onze levensstijl. Het is ook een uitstekende methode om het lichaam te zuiveren van toxines en andere schadelijke stoffen.

Voor de behandeling van citroenen zijn verse citroenen met een relatief dunne huid nodig. Na het persen van de citroen, drink het sap direct op. Dit komt door de snelle afbraak van waardevolle eigenschappen onder invloed van zuurstof.

Zie ook: Dieet van Dr. Dąbrowska

Citroen dieet – bijwerkingen

Over de hoge zuurgraad van citroen bestaat een populaire mening. Meestal denken we dat citroenzuur ons lichaam kan verzuren, maar dit is een zeer misleidend geloof. Citroensap is alleen in onze mondholte zuur, maar in de interne omgeving alkaliseert het. Citroensap wordt aanbevolen om te drinken als vers sinaasappelsap of grapefruitsap. Het verschilt echter van de laatste alleen in die zin dat het een zuurdere smaak heeft. Vermeldenswaard is ook dat de pH van citroensap 2,4 pH is en die van spijsverteringssappen 1,5 – 2 pH.

Personen die lijden aan rinitis of maagzweren moeten het positieve effect van een dergelijke behandeling voelen. Een citroendieet zal ons helpen om het lichaam effectief te reinigen van urinezuur.

Er zijn twee soorten citroendieet: een preventieve citroenkuur en een curatieve citroenkuur. Wat is een profylactisch citroendieet? Het wordt vooral aanbevolen in het geval van een hogere griep of rinitis incidentie. Citroendieet wordt aanbevolen in geval van chronische ziekten, waardoor we toxines uit het lichaam zullen elimineren.

water met citroen

Wat is het citroendieet?

Profylactische behandeling met 30 citroenen:

  • Dag 1 en 10 – één citroen
  • Dag 2 en 9 – 2 citroenen
  • Dag 3 en 8 – 3 citroenen
  • Dag 4 en 7 – 4 citroenen
  • Dag 5 en 6 – 5 citroenen

Het aantal citroenen dat tijdens de behandeling gedronken wordt is 30. Citroenen moeten in tweeën gesneden worden. Elk van hen moet worden geperst uit de sappen en gedronken zonder toevoegingen. Als je geen zuiver citroensap kunt consumeren, kun je het mengen met mineraalwater en een theelepel honing toevoegen om de smaak te verbeteren.

Behandeling met 200 citroenen:

  • Dag 1 en 12 – 5 citroenen
  • Dag 2 en 11 – 10 citroenen
  • Dag 3 en 10 – 15 citroenen
  • Dag 4 en 9 – 20 citroenen
  • Dag 5, 6, 7 en 8 – 25 citroenen

Medicinale citroenbehandeling bestaat uit het drinken van sap uit maar liefst 2000 citroenen. Dit sap moet op dezelfde wijze worden bereid als voor citroenprofylactische behandeling. Het mag echter niet worden verdund of eraan worden toegevoegd. In zeer zeldzame gevallen kunnen ook darmklachten optreden. Dus, als dit probleem zich voordoet, is het noodzakelijk om de behandeling onmiddellijk te stoppen en te veranderen in een citroenprofylactische behandeling. De maag zal dan wennen aan citroensap. Zulke citroensap wordt aanbevolen om zelfs meerdere malen per dag te drinken, bij voorkeur 3-5 keer per dag. Houd er rekening mee dat u het minstens 30 minuten voor en ongeveer een uur na uw maaltijd kunt drinken.

Lees ook: De beste pillen om af te slanken

Wat moet men in gedachten houden tijdens een citroendieet?

Drink zeer grote hoeveelheden water tijdens de behandeling, maar combineer het niet met sap. Tijdens de behandeling moeten we zien hoe efficiënt de nieren werken. In de urine zien we ureumzout van donkere baksteenkleur. Een behandeling met citroensap zorgt niet alleen voor een goede toevoer van vitaminen, die meestal ontbreken, maar reinigt ook onze botten van giftige en schadelijke stoffen. Een van de resultaten van de citroenzuurbehandeling is de aanmaak van natuurlijk aminozuur. Het is een synthetisch ingrediënt in de vorm van meestal alle middelen en geneesmiddelen die bedoeld zijn om de bovengenoemde ziekten en kwalen te bestrijden.

Echter, als je geen citroenbehandeling gebruikt of je bent op het punt om het af te maken, moet je sap drinken van één citroen. Het kan ook gebruikt worden wanneer de keel pijn begint te doen of wanneer we de eerste signalen over angina waarnemen. Je kunt ook elke 15 minuten op een schijfje citroen zuigen. Citroen is ook een geweldige methode in situaties waar het haar of roos er te veel uit valt. Hierdoor wordt ons haar zeker sterker en minder broos.

Lees ook: De beste cocktails om af te slanken

De behandeling wordt ook vaak aangeduid als een citroendieet of een dieet dat het lichaam zuivert van toxines.

Een citroendieet is een zeer goede manier om onze voeding aan te vullen met de meest ontbrekende vitaminen en micro-elementen.

We mogen niet vergeten dat een passende aanvulling een goede manier is om dit te doen. Het zal een goede manier zijn om het lichaam te reinigen en het afslankproces te versnellen. Een dergelijke actie wordt gekenmerkt door Spirulin Plus.