Bij veel mensen is een of twee kilo meer, wat gewicht aangeeft, een reden tot paniek. En wat als dat gewichtstoename meer dan 10 kg zou zijn, dan zou je bang zijn om zelfs maar te denken. Helaas komen dergelijke gevallen steeds vaker voor, en overgewicht en obesitas zijn ziekten die elk jaar een steeds groter aantal mensen treffen. Daarom is het nodig om ze in de kiem te smoren, en als het gewicht al boven de bovengenoemde drempelwaarde is overschreden, kan het helpen CitroSlim. Deze smakelijke, verfrissende en effectieve afslankende drank kan alle oorzaken van ons overgewicht aanpakken. Er kunnen er veel zijn, dus het is de moeite waard om te weten waarom we ineens beginnen aan te komen.

Hoe onze levensstijl van invloed is op ongecontroleerde gewichtstoename

Vrouw met overgewicht
Vrouwen en oefenballen met overgewicht

Er zijn al hele boekdelen geschreven over de oorzaken van obesitas, maar ze moeten altijd worden herinnerd aan de nieuwe generaties die met deze gevaarlijke ziekte worstelen. Voordat we naar de CitroSlim gaan, moeten we ons realiseren hoezeer onze levensstijl ons figuur beïnvloedt. Als het slank en atletisch is, laat het zien dat we goed voor onszelf zorgen, goed eten, een afslankingsdieet volgen en onthouden dat we fysiek actief zijn.

Als we overtollige kilo’s op ons lijf dragen en groeiende vetophopingen hebben, zijn we dat meestal aan onszelf verschuldigd. We volgen de aanbevelingen van artsen en voedingsdeskundigen niet op en stellen het lichaam bloot aan negatieve factoren zoals:

 • gebrek aan beweging, wat een reëel probleem is van de meeste moderne, ontwikkelde samenlevingen. De veroveringen van beschavingen waarmee we ons omringen hebben ons een typische sedentaire levensstijl doen leiden. We vermijden niet alleen het sporten, hardlopen of trainen van de crossfit, maar steeds vaker zijn we zelfs bang voor een eenvoudige wandeling. Dit komt onmiddellijk tot uiting in gewichtstoename, een steeds dikker wordend lichaam en een constante verslechtering van de gezondheid. De spijsvertering verandert, minder efficiënt dan bij mensen die rationeel eten, de stofwisseling vertraagt, en dit zijn de twee pijlers die het behoud van het juiste lichaamsgewicht garanderen;
 • een dieet dat dezelfde negatieve invloed heeft op de gezondheid en het gewicht als een gebrek aan lichaamsbeweging. De Polen houden zelfs van junkfood, vullen zich met kilo’s fastfood of net zo ongezond hoogverwerkt voedsel. Dit alles moet worden vervangen door een grote hoeveelheid groenten en fruit, vol met vitaminen en evenveel benodigde mineralen. We moeten ook rood vlees, gezoete dranken, overtollig snoep en natuurlijk stimulerende middelen, koffie, zwarte thee en alcohol verminderen. Het is beter om groene thee en gezonde yerba mate te drinken. Andere mogelijke tekorten aan voedingsstoffen zullen worden aangevuld met voedingssupplementen zoals CitroSlim, waarmee u zich ook kunt ontdoen van al het overtollige gewicht. Als u niet weet hoe u uw nieuwe, gezonde menu samenstelt, kunt u een diëtist of arts raadplegen.

Natuurlijk zijn dit niet de enige oorzaken van obesitas, soms is het het gevolg van ziekten waarvan het een symptoom is. Dit zijn problemen met het spijsverteringsstelsel, het hormonale systeem en alomtegenwoordige stress, die niet moeten worden onderschat. Het komt ook voor dat vet een genetische achtergrond heeft en dat we de neiging hebben om het van onze ouders of grootouders te erven. Dit alles ontslaat ons echter niet van de verplichting om voor onze gezondheid en cijfers te zorgen.

CitroSlim – natuurlijke samenstelling die het hele proces van gewichtsverlies ondersteunt

CitroSlim verpakking

Een behandeling tegen gewichtsverlies is pas effectief als ze uit drie even belangrijke elementenbestaat :

 • een goed uitgebalanceerd dieet;
 • een dagelijkse dosis lichaamsbeweging, bij voorkeur in de open lucht;
 • een voedingssupplement om het hele proces te ondersteunen.

De keuze van een afslanksupplement mag niet toevallig zijn. De belangrijkste factor om te overwegen is de samenstelling van een dergelijk preparaat. Wij raden u sterk af om op uw lichaam te experimenteren en schijnbaar wonderbaarlijke middelen uit ongeteste bronnen te gebruiken.

De ingrediënten kunnen gevaarlijk blijken te zijn, dus het is beter om te kiezen voor natuurlijke actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong. Dit zijn de ingrediënten die zijn samengesteld uit CitroSlimen de kracht en effectiviteitervan wordt bepaald:

Guarana-extract

Fruit uit Zuid-Amerika, met name Brazilië, met brede gezondheidsbevorderende eigenschappen. De inheemse bewoners van deze regio van de wereld gebruiken het om verschillende kwalen te behandelen. Als stimulerend middel met cafeïne verwijdert het snel de effecten van vermoeidheid. Tegelijkertijd verhoogt het de immuniteit, het uithoudingsvermogen en de fysieke prestaties van het lichaam. Het heeft een even positief effect op onze mentale vermogens en beïnvloedt het zenuwstelsel en de hersenen. Het verbetert het geheugen en de concentratie, vergemakkelijkt het leren, beschermt de neuronen tegen degeneratie.

Vanwege de thermogene eigenschappen wordt guarana veel gebruikt in preparaten die de vetverbranding vergemakkelijken, ook in CitroSlim. De werking ervan komt neer op een veilige verhoging van de lichaamstemperatuur, waardoor onnodige calorieën en vetcellen worden gereduceerd. Het afslankende effect dat de moeite waard is om te benadrukken is de onderdrukking van de eetlust, het voorkomen van snacken, een andere oorzaak van obesitas en het reinigen van het lichaam van giftige stoffen.

Vitamine C

Het staat ook bekend als ascorbinezuur en de bron is gezonde citrusvruchten, sinaasappels, citroenen en vooral grapefruit. Het belang van dit laatste in een gewichtsverlies dieet kan niet worden overschat. Vitamine C wordt vooral gekenmerkt door zijn antioxiderende eigenschappen. Door vrije radicalen uit het systeem te verwijderen, wordt een groot aantal ziekten voorkomen, waaronder ziekten die kunnen leiden tot overgewicht of obesitas. Het kan worden beschouwd als onvervangbaar in het afslankdieet, omdat het deelneemt aan processen:

 • vetverbranding;
 • de productie van L-carnitine, of vitamine B11, die verantwoordelijk is voor het transport van vetzuren naar de mitochondriën en de omzetting ervan in energie;
 • het voorkomen van de opslag en afzetting van vet in verschillende delen van het lichaam.

Vitamine B1

Dat is thiamine, een in water oplosbare vitamine die deelneemt aan het energiemetabolisme. Het is ook een antioxidant, die verantwoordelijk is voor de goede werking van de spijsvertering, het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De gebreken ervan komen tot uiting in lastige aandoeningenvan het spijsverteringsstelsel:

 • diarree;
 • misselijkheid die zelfs leidt tot braken;
 • gebrek aan eetlust.

Thiaminedeficiëntie betekent ook een lagere immuniteit, een verzwakking van het immuunsysteem, een barrière die ons beschermt tegen ziekten.

Guano-zuur en adenine

De laatste twee speciaal geselecteerde ingrediënten van CitroSlim zijn verantwoordelijk voor een nog efficiëntere vetverbranding dankzij een merkbare versnelling van de stofwisseling. Het gewicht begint snel te dalen, wat te zien is aan de afnemende omvang van de kleding die we uiteindelijk kunnen kopen.

BESTEL NU CITRO SLIM

CitroSlim – u verliest zoveel gewicht als u wilt zonder het jojo-effect te riskeren

Een van de dingen die bijna iedereen aangaat die erin geslaagd is gewicht te verliezen, is het jojo-effect. Om het kort te houden, we hebben het over het terugbrengen van uw oude gewicht nadat u klaar bent met uw behandeling en bent gestopt met het gebruik van een voedingssupplement. In het geval van CitroSlim is er geen dergelijk risico, de verkregen effecten zijn meestal blijvend, en andere, door de consument geprezen, zijn dat wel:

 • Verwijdering van toxines en onnodige metabolische residuen;
 • normale gastro-intestinale microflora;
 • evenwichtige elektrolytniveaus;
 • efficiëntere stofwisseling, vooral van vetten, waardoor de verbranding ervan wordt versneld;
 • een normaal cholesterolgehalte in het bloed, belangrijk voor de preventie van hartziekten;
 • normalisering van het werk en de vitale functies van de lever en andere inwendige organen die betrokken zijn bij de spijsverteringsprocessen;
 • het voorkomen van aanvallen van ongebreidelde eetlust;
 • het lichaam te voorzien van hoge doses energie, zonder welke het zeker niet in staat zal zijn om gewicht te verliezen.

CitroSlim – positieve, volledig verdiende adviezen en eenvoudige aankoop van de fabrikant

Het gebruik van de CitroSlim is eenvoudig en belast de maag niet als pillen. Het supplement heeft de vorm van een poeder, waarvan één theelepel wordt opgelost in water om een afslankende drank te verkrijgen. Een keer per dag een maand lang drinken, bij voorkeur bij het ontbijt, geeft u het resultaat waar u van droomde. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat er geen neveneffecten zijn en gewichtsverlies van 10 kg binnen handbereik is. Het vet zal niet worden afgezet op je flanken of je maag, en versterkte anabole reacties zullen je gewicht doen verliezen en mooi bekraste spieren doen aangroeien.

Dit alles wordt bevestigd door de positieve adviezen die deze aanvulling terecht geniet. Dit zijn niet alleen degenen die kunnen genieten van een nieuw, slank lichaam. Soortgelijke opvattingen worden door voedingsdeskundigen gehanteerd en voor hen wordt de CitroSlim-kwaliteit bepaald door de natuurlijke samenstelling, die de effectiviteit ervan direct beïnvloedt. Het kan rechtstreeks van de fabrikant worden gekocht, zonder enig risico, tegen de laagste, momenteel geldende promotieprijs. Het is de moeite waard om haast te maken en een bezoek te brengen aan bedrijfswebsitewaarbij u alleen het contactformulier hoeft in te vullen en het antwoord van de adviseur afwacht. Door met hem te praten kunt u alle details van de levering bepalen, die onmiddellijk na de bestelling wordt uitgevoerd.

CitroSlim zwaarlijvigheidstabletten

BESTEL NU CITRO SLIM