Onder de vele seksuele problemen waarmee mannen te maken krijgen, komen we meestal complexen tegen die het gevolg zijn van impotentiestoornissen of een te kleine penis, maar even vaak klagen ze over voortijdige ejaculatie. Dit heeft vooral gevolgen voor de duur van de relatie, waardoor het voor beide partners vaak onmogelijk is om deze normaal uit te voeren en tot volle tevredenheid te komen. Het is daarom de moeite waard om deze aandoening serieus te nemen en een van de beproefde behandelingsmethoden is het gebruik van voedingssupplementen, zoals Climax Control.

Voorbarige ejaculatie – oorzaken

Climax Control

Echter, voordat we ons richten op deze door specialisten aanbevolen tabletten, moeten we proberen om de oorzaak van voortijdige ejaculatie te diagnosticeren, wat ons zeker zal helpen om het effectief en volledig te genezen. Sperma ejaculatie is een reflex proces dat begint in het centrale zenuwstelsel, van waaruit impulsen de zenuwreceptoren in de penis bereiken via het ruggenmerg. Voortijdige ejaculatie is een disfunctie die dit proces verstoort, ongeacht leeftijd en vaak gevonden bij mannen in de veertiger jaren, evenals degenen die net beginnen met hun seksleven. Het kan worden gedifferentieerd op basis van het tijdstip van optreden op:

 • Ejaculatie te voorbarig, meestal vóór het spel zelf;
 • voortijdige ejaculatie, die plaatsvindt voor het begin van de geslachtsgemeenschap;
 • Ejaculatie te vroeg, aan het begin van de geslachtsgemeenschap.

Helaas is het onmogelijk om een een eenduidige diagnose te stellen van de oorzaak van deze ziekte, ze zijn complex en hebben zowel een psychologische als fysieke basis. In de meeste gevallen, vooral bij mannen ouder dan 40 jaar, wordt het in verband gebracht met ernstige stress op het werk en in het privéleven, naast vermoeidheid. Even vaak wordt het veroorzaakt door slechte relaties, traumatische gebeurtenissen uit het verleden van een van de partners, onregelmatige coëxistentie, neurose of alcoholmisbruik. Voorbarige ejaculatie wordt ook geassocieerd met andere ziekten, diabetes, hypothyreoïdie, prostaathypertrofie of neurologische aandoeningen.

Climax Control – samenstelling van het supplement

Bij de behandeling van dergelijke aandoeningen, die het onmogelijk maken om een normaal seksueel leven te beginnen, is Climax Control geïndiceerd, beschikbaar zonder recept, waarvan het gebruik geen voorafgaand bezoek aan een specialist vereist. De tabletten kunnen door mannen van alle leeftijden worden ingenomen en hun effectiviteit is vooral te danken aan een doordachte samenstelling, 100%veilig, zonder bijwerkingen. We vinden alleen natuurlijke, plantaardige ingrediënten, kruiden van biologische, geselecteerde gewassen, zoals:

 • Tribulus terrestris 01 300x201 1
  tribulus terrestris
  , bekend onder de Poolse naam van terrestris, een kruid dat vaak gebruikt wordt in preparaten die verschillende potentiestoornissen behandelen, waaronder erectiestoornissen, ook een van de oorzaken van vroegtijdige ejaculatie. Dit is te wijten aan de verhoogde afgifte van stikstof in het lichaam, wat op zijn beurt een effect heeft op de betere bloedtoevoer naar de penis. Bovendien verhoogt de foelie de testosteronspiegels, die ook belangrijk zijn voor het verlengen van de duur van erecties;
 • L-carnitinetartraat, 100% natuurlijk aminozuur, een combinatie van wijnsteenzuur en l-carnitine, een stimulator van betere afgifte en synthese van acetylcholine, dankzij welke we voor eens en voor altijd problemen met een slechte erectie en snelle ejaculatie zullen oplossen. Dit aminozuur speelt, net als foelie, ook een belangrijke rol in de intensivering van stikstofafgifteprocessen;
 • sarsaparilla
  sarsaparilla
  , een natuurlijk afrodisiacum, een plant die behoort tot de soort coliformen afkomstig uit Zuid-Amerika, waar het al honderden jaren wordt gebruikt om onder andere impotentie te behandelen. De werking kan gemakkelijk worden vergeleken met de wortel van ginseng, net zoals het een gunstig effect heeft op het verhogen van de seksuele mogelijkheden, het verlengen van de duur van de geslachtsgemeenschap en het stoppen van te vroege ejaculatie;
 • Bessen Acai, voorheen bekend van supplementen die gewichtsverlies ondersteunen, vol vitaminen: A, B, C en E en de mineralen kalium, magnesium, zink, fosfor en koper zijn essentieel voor de gezondheid. Het hoge gehalte aan eiwitten, omega-3 en omega-6 vetzuren en aminozuren ondersteunt het werk van de spieren, vergemakkelijkt hun snelle regeneratie, versterkt het lichaam, verwijdert het gevoel van vermoeidheid en geeft kracht aan elke fysieke activiteit, inclusief seks;
 • foliumzuur, dat de juiste ontwikkeling van alle lichaamscellen en het werk van het cardiovasculaire en zenuwstelsel reguleert. Het beschermt tegen de ontwikkeling van vele ziekten, waaronder atherosclerose van bloedvaten, die de goede doorbloeding verstoort.

Climax Control – dosering, effect en onze mening

Climax Control vak

Voor een optimaal resultaat van de behandeling, Climax Control Neem twee keer per dag een tablet in, bij voorkeur voor het ontbijt en voor de lunch, onder het genot van voldoende stilstaand water. Wat interessant is, is dat ze niet interageren met mogelijk gedronken alcohol, wat we niet aanraden om te controleren, maar alcohol zal de bestaande problemen verergeren, in plaats van ze te genezen. De hele behandeling moet 3 – 4 maanden worden voortgezet en de eerste positieve resultaten zullen na 4 – 5 dagen zichtbaar zijn. De belangrijkste is de verlenging van de geslachtsgemeenschapstijd, zelfs tot meer dan 30 minuten, en dergelijke effecten werden bevestigd door maar liefst 97%van de mannen die dit supplement gebruiken. Gedurende de gehele zoom wordt de volledige en uitzonderlijk sterke erectie behouden, en je kunt gerust zeggen dat we zelf beslissen wanneer de ejaculatie plaatsvindt, zonder ook maar het minste risico dat het te vroeg zal gebeuren. Regeneratie na de geslachtsgemeenschap is ogenblikkelijk en in korte tijd zijn we klaar voor de volgende toenadering.

Dit alles wordt volledig bevestigd door de meningen en beoordelingen, die door patiënten op discussiefora worden gegeven. We waren aangenaam verrast, want ze zijn zeker positief, dus we raden u ook aan om deze tabletten te kopen. Ze kunnen rechtstreeks bij de fabrikant worden besteld, door een bestelling te plaatsen op basis van de bestelling die ter beschikking van de klanten wordt gesteld. internetsite Eén pakket kost ons 49 € en de inhoud van 60 tabletten volstaat voor een hele maand. Het is echter rendabeler om te profiteren van de promotie en drie pakketten te kopen, waarvan we er slechts twee betalen.