Co-enzym Q10 wordt geassocieerd met voornamelijk met remmende eigenschappen van vrije radicalen radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Deze stof wordt vaak gevonden in rimpelcrèmes en andere cosmetica… verpleging. Het is echter de moeite waard om te weten dat het Q10-cenzyme een significante invloed heeft op de een bredere betekenis voor onze gezondheid en is echt nodig… voor de goede werking van alle cellen in het lichaam. Het is…. het is… hij is degene die ervoor zorgt dat ons lichaam nooit zonder energie komt te zitten. op de actie van individuele organen. Laten we eens goed kijken. eigenschappen van het co-enzym Q10 en laten we eens kijken wat het is om te zien wat zijn bron.

Co-enzym Q10 – bronnen

Naast suppletie, is het co-enzym Q10 die we vinden in producten zoals…:

 • spinazie;
 • broccoli;
 • natuurlijke oliën;
 • …vervalsing;
 • vis;
 • volkorrelige producten.

Het is de moeite waard om te onthouden dat producten van Co-enzym Q10 moet een zo laag mogelijke thermische verwerking ondergaan, omdat onder invloed van de warmte, de hoeveelheid van deze kostbare van het ingrediënt neemt af. Het is ook het beste om ze te consumeren samen met vetten voor een betere absorptie.

Co-enzym Q10 – die wordt blootgesteld aan tekorten?

De productie van het co-enzym Q10 neemt af…. na de leeftijd van 35 jaar, dus sindsdien is het de moeite waard om aandacht te besteden aan om dit ingrediënt aan te vullen. Ook de volgende personen kunnen tekortkomingen vertonen mensen die zeer fysiek actief zijn, vooral degenen die cultiveren… intensieve cardio en krachttraining of vaak lopen. Te klein hoeveelheden co-enzymen worden ook gevonden bij mensen met een aandoening absorptie en zij die ziek zijn en in een vervuilde omgeving leven… het milieu.

Co-enzym Q10 – Eigenschappen en bruikbaarheid

Co-enzym Q10 is een bestanddeel dat in ons lichaam heeft veel belangrijke functies. Eens kijken waar het allemaal om gaat. draagt bij tot en verhindert het en waarom het de moeite waard is om te onthouden waarom het de moeite waard is om te onthouden over om zijn tekortkomingen te compenseren.

Co-enzym Q10 helpt bij de behandeling van CHF

Hartfalen is wat wij noemen een staat van, in wiens hart niet in staat is om de juiste hoeveelheid te leveren… bloed naar de organen, waardoor ze ofwel bloedarmoede hebben of achterblijven in de organen. Ze zijn te veel bloed.

Voor symptomen van hartfalen we gaan neuken:

 • ademnood;
 • flauwvallen;
 • constante vermoeidheid;
 • duizeligheid;
 • hartkloppingen;
 • zwelling.

De hoofdoorzaak van deze kwaal is is natuurlijk een ischemische hartaandoening, maar onderzoek…. laten zien dat het ook kan voorkomen in het geval van tekorten… sommige van de ingrediënten. Soms wordt het falen veroorzaakt door energietekort in de hartspier, wat de achteruitgang van de hartspier beïnvloedt. de werking ervan. En zoals ik al eerder zei, het Q10 co-enzym zit vol… een belangrijke rol in de productie van deze energie. Enkele gevallen Hartfalen wordt veroorzaakt door de reductie van het intracellulaire gehalte van het co-enzym Q10, dat kan zijn onder meer veroorzaakt door het gebruik van statines – het verlagen van de drugsprijzen cholesterolgehalte, om hartaanvallen en beroertes tegen te gaan.

Co-enzym Q 10 heeft invloed op de vruchtbaarheid in mannen

Co-enzym Q10 draagt bij aan de verbetering van de de productie van sperma en hun beweeglijkheid. Hij is ook een sterke anti-oxidant en vruchtbaarheidsproblemen worden vaak veroorzaakt door oxidatieve schade en ontstekingscondities die interfereren met het functioneren van het voortplantingssysteem bij mannen.

Co-enzym Q10 voor hoofdpijn en migraine

Bij migraine lijders, registreert hij dat hij Er is vaak een aanzienlijk tekort aan het co-enzym Q10. Migraine hoofdpijn een verminderd springvermogen hebben… van elektronen tussen enzymatische complexen. Springen is…. komt voornamelijk voor door middel van het Q10-cenzyme, dus wanneer het ten gunste is van weinig, er kan wat verontrustende pijn zijn. Soms dus in de migraine therapie, naast de standaard medicijnen, is het de moeite waard om te zorgen voor ook om dit ingrediënt aan te vullen.

Co-enzym Q10 voor atleten

Intensieve lichaamsbeweging kan resulteren in een tekort aan veel waardevolle ingrediënten, waaronder het co-enzym Q10. Als we een goede regeneratie vergeten, neemt het volgende toe activiteit van vrije radicalen, die kunnen bijdragen aan de versnelling van het proces. verouderingsprocessen. In dit geval is het ook vaak het geval dat energiestoornissen, ook in spierweefsel. Als gevolg daarvan de kracht afneemt en de effecten van de training afnemen.

De supplementatie van het co-enzym Q10 zal bijdragen tot voor de goede werking van de mitochondriën van spiercellen. Deze component zal helpen om het oxidatieve profiel te verminderen, wat het oxidatieve profiel zal verminderen, waardoor zal uw conditie en prestaties tijdens de training verbeteren. Het gebruik van Q10 Coenzym bevordert een betere controle over het systeem. nerveus-spier, zodat we beter en sneller kunnen presteren… resultaten in termen van spiermassa-opbouw. In de sporters en sportvrouwen Gebruikers van co-enzymen hadden ook een minder groot gevoel vermoeidheid en een verhoging van de zuurstofdrempel.

Co-enzym Q 10 op de huid

Eigenschappen van het co-enzym Q10 Huidondersteunende stoffen zijn stoffen waarvan het product afkomstig is. de beroemdste. Een groot percentage van de bevolking lijdt momenteel aan stress. die een ontsteking van de huid kunnen veroorzaken. Co-enzym Q10 dringt diep door in de huidcellen, waardoor het helpt bij het verminderen van oxidatieve stress in de weefsels. Het onderzoek toont aan dat het co-enzym Q10 het draagt ook bij tot het verlichten van de symptomen van ziekten en aandoeningen huid, zoals:

 • acne vulgaris;
 • acne rosacea;
 • atopische dermatitis.

Co-enzym Q10 en gezonde longen

Astma en chronisch begin van de ziekte Longziekten zijn ziekten die in veel gevallen in verband worden gebracht met met oxidatieve stress. Zoals ik eerder schreef, Co-enzym Q10 helpt om deze kwaal te verminderen, niet alleen in het geval van huidcellen, maar in het hele lichaam. Het is dus bevorderlijk om verminderde incidentie van de gegeven ziekten en helpt bij het handhaven van goede longconditie.

Co-enzym Q10 – dosering

Dagelijkse dosis van het co-enzym Q10 voor een persoon van een volwassene is 90 mg-200 mg. Als we supplementen gebruiken, is het het beste om ze mee te nemen met je maaltijd.

Bijwerkingen treden op zeer zelden en meestal het gevolg van het nemen van te veel van een dosis… van het onderdeel. Ze kunnen zich manifesteren als winderigheid, buikpijn, reflecties of maagzuur.

Co-enzym Q10 – contra-indicaties

Co-enzym Q10 kan een bijdrage leveren aan drukverlaging, dus lagedrukverhoging voor de ingebruikname van de drukverlaging, dus lagedrukverhoging voor de ingebruikname suppletie, moeten ze contact opnemen met een arts.

Adviezen over het Q10-cenzyme

Co-enzym Q10 is een product dat zich verzamelt in Vooral positieve meningen. De doeltreffendheid ervan is bewezen vooral op het gebied van huidcelverzorging en -werking… anti-aging. Steeds vaker voor co-enzymsupplementen Atleten bereiken ook atleten. Het is de moeite waard om te weten dat deze stof heeft meer gezondheidsbevorderende eigenschappen en vullen de tekortkomingen hiervan aan. een onderdeel, vooral in situaties waar we eraan worden blootgesteld.