Enige tijd geleden heb ik u in een van de inzendingen de voor- en nadelen van het gebruik van laser bij de behandeling van alopecia gepresenteerd. Ik heb onder andere gewezen op het toenemend gebruik ervan, maar tegelijkertijd heb ik gezegd dat een dergelijke behandeling alleen mogelijk is in gespecialiseerde salons voor esthetische geneeskunde. Echter, deze ongunstige situatie is nu veranderd en iedereen kan nu al gebruik maken van de kracht van licht om haaruitval te stoppen door het kopen van een laserkam ViviComb.

Een interessant alternatief, maar tegen een prijs.

alopecia

Laser kam is een noviteit op de markt van apparaten die zijn ontworpen om te helpen bij de behandeling van deze niet alleen mannelijke aandoening. Versnelde alopecia vereist effectieve tegenmaatregelen, maar veel mensen willen geen gebruik maken van typische farmacologische middelen, waarbij ze bijvoorbeeld klagen over de lastige bijwerkingen. Voor hen is het de lichte behandeling, en ViviComb verlicht hen van de noodzaak om de bovengenoemde salons te bezoeken, omdat de behandelingen kunnen worden uitgevoerd in hun eigen badkamer. Echter, als u besluit om een dergelijke kam te hebben, moet u rekening houden met een aanzienlijke kosten, omdat de prijs ervan reikt van 625 € tot 875 €, afhankelijk van het aanbod.

Hoe werkt een laserkam op ons haar.

laserkam

ViviComb gebruikt in zijn werk een energiezuinige laser met een relatief laag vermogen, die vrijwel geen gevaar met zich meebrengt, uiteraard bij juist gebruik. Het produceert maar liefst 12 gerichte lichtbundels, vergelijkbaar met de tanden van de kam, zichtbaar voor ons in het rood. Dit maakt het mogelijk om precies te handelen op plaatsen zoals bochten of kaalmakende lijnen van het voorhoofd.

Zoals u al weet, dringt het licht zelfs in de diepste lagen van de huid door en heeft het een positieve invloed op de betere bloedtoevoer, waardoor de huid elastischer is en de uien worden gestimuleerd om intensiever te werken. Dit alles klinkt zeker bemoedigend en het is de moeite waard om een dergelijke behandeling toe te passen. Ik had de mogelijkheid om er gebruik van te maken door een tijdje ViviComb van een vriendin te lenen, en de bereikte effecten waren voor mij volledig bevredigend. Het is echter altijd de moeite waard om de laserbehandeling te ondersteunen met effectieve voedingssupplementen, en ik neem met succes Profolan.

Profolan – effectieve ondersteuning voor laserbehandeling, de effecten – ik heb rughaar.

Profolan

Ik koos voor een supplementatie van het lichaam ontmoedigd van meer radicale of invasieve oplossingen, en dus ik gebruik Profolan. Ik heb mijn mening hierover al vele malen beschreven, dus ik zal alleen maar zeggen dat het zeker de prijs waard is, en u betaalt slechts 49 € voor de verpakking van 60 tabletten. Dit is genoeg voor een hele maand, de bestelling bestaat uit fabriekswebsite en het belangrijkste is dat u op dit moment kunt profiteren van vele aantrekkelijke promoties. Het is het beste om direct een grotere hoeveelheid te bestellen, en als u het ene pakket koopt, krijgt u het andere pakket gratis. Ik heb er meteen drie besteld en heb er hetzelfde bedrag gratis gekregen, dus ik heb lange tijd gemoedsrust.

Je zult je zeker afvragen wat mij zo veel lof toezegt. Profolanen geen andere preparaten. Het antwoord is kinderspel, zo werkt het. De natuurlijke, plantaardige samenstelling is ook heel belangrijk voor mij, en ik heb een unieke afkeer van overmatige chemie in wat ik neem. In deze tabletten vindt u de natuur zelf, en bovenal:

  • een brandnetel die het beste effect heeft op het haar van alle kruiden die ik ken en die haaruitval remt in een tempo dat ik niet verwachtte,
  • veldpaardenstaart, die dankzij zijn samenstelling beschadigde haarstructuur herstelt en versterkt van binnenuit.
Profolan pillen voor haaruitval

Beide plantaardige componenten vormen samen met vitaminen en aminozuren Grow 3, een factor die een van de belangrijkste oorzaken van alopecia remt, namelijk de overmatige afscheiding van dihydrotestosteron dat de haarfollikels vernietigt. Profolan kan worden ingenomen zonder ook maar het geringste risico van bijwerkingen die eenvoudigweg niet bestaan. De dagelijkse dosis is twee tabletten, bij voorkeur in de ochtend na het eten, en de eerste effecten van de behandeling zijn al na twee, misschien drie weken zichtbaar. Ik was echt geschokt toen ik achteraf zag dat er veel haren waren die snel dikker werden en net zo kleurrijk werden als de rest van mijn kapsel. Nu, na een paar maanden, kan ik normaal kammen, en de bocht of kaal op de top van mijn hoofd wordt steeds meer begroeid met sterk, gezond haar.