Overmatig haarverlies, of kortweg kaalheid, kan veroorzaakt worden door verschillende redenen, precies voor welke behandelingsmethoden van deze ziekte wordt gekozen. Er wordt geschat, en uiterst voorzichtig, dat dit probleem gemiddeld elke derde man treft, ongeacht de leeftijd. In mijn geval was het dertig jaar geleden en sindsdien heb ik er de hele tijd tegen moeten vechten. Er zijn veel manieren om dit proces te stoppen en het is vaak nodig om een specialist te bezoeken. In veel gevallen is het echter mogelijk om dit alleen te beheren, en de gebruikte methoden werden verdeeld in vier hoofdgroepen, afhankelijk van de mate van alopecia.

Begin met hygiëne

haarshampoo

De basis voor het stoppen van haaruitval, in ieder geval in de beginperiode, is het verzorgen van de haarhygiëne. Gebruik geen populaire, vaak ongeschikte shampoos en conditioners. Ze kunnen meer verlies dan voordelen met zich meebrengen, dus u moet controleren of ze vitaminen en mineralen bevatten die een gunstig effect hebben op het haar. Ze moeten grote hoeveelheden silicium, natuurlijke haarbouwstenen en vitaminen B, E, A en zink bevatten om roos te verminderen.

2. geneesmiddelen, vaak met een sterk effect

testosteron

Als cosmetica, ook al worden ze voor langere tijd gebruikt, niet effectief blijken te zijn, is de volgende stap die de moeite waard is om te beslissen over een farmacologische behandeling. Natuurlijk gebruiken we alleen geneesmiddelen die zijn toegewezen door een specialist, meestal een dermatoloog, en die zulke populaire actieve factoren bevatten als finasteride of minoxidyl. Ze zijn effectief, vooral in het remmen van overmatige uitscheiding van DHT, maar wanneer we ze nemen moeten we rekening houden met ernstige bijwerkingen, zoals een afname van het libido.

3. mesotherapie en laser voor de behandeling van alopecia.

Daarom kiezen steeds meer mannen voor behandelingen zoals mesotherapie en laser. De eerste bestaat uit het injecteren van speciale stoffen onder de hoofdhuid om de haargroei te versnellen, en de tweede uit het bestralen met een laser van zorgvuldig geselecteerde golflengten van licht. Beide methoden worden steeds populairder, hoewel de effectiviteit ervan soms twijfelachtig is.

4. haartransplantatie – gebruikt als laatste redmiddel.

Dit is een methode die gebruikt kan worden als alle andere falen. Er moet echter rekening mee worden gehouden dat dit een typische chirurgische ingreep is, waarbij veel huidfragmenten met haar worden geïmplanteerd, met de mogelijkheid van complicaties en andere gevolgen voor de gezondheid. Het is ook erg duur, en het uiteindelijke effect ziet er vaak kunstmatig en onnatuurlijk uit, als een pruik op het hoofd gedragen.

Profolan – meningen hierover bevestigen de hoogste effectiviteit.

Profolan capsules

Het is daarom het beste om de eerste symptomen van alopecia te voorkomen en erop te reageren. Verrassend goede resultaten kunnen worden bereikt met de supplementatie van het lichaam, dat veel voedingsstoffen nodig heeft die onder andere een impact hebben op de haargroei en haaruitval stoppen. Ik kwam er persoonlijk achter dat het echt werkt en daarom gebruik ik het nu al een aantal maanden. Profolan. De mening die ik over hem heb is in overeenstemming met de goede meningen van trychologen en daarom heb ik de eerste verpakking van deze tabletten besteld na slechts één bezoek aan een dergelijke specialist. Ze worden rechtstreeks door de fabrikant verkocht en op zijn website U kunt een willekeurig aantal pakketten kopen. De prijs van één tablet is 49 €, en een portie van 60 tabletten staat garant voor evenveel als een maand behandeling.

IMG 0007 300x200 2

Profolan overtuigde mij met zijn unieke samenstelling, het actieve ingrediënt genaamd Grow 3, dat, net als minoxidil, overmatige afscheiding van dihydrotestosteron remt en de haarfollikels versterkt, heeft echter geen bijwerkingen. Ik kan zeggen dat er geen zijn, dus het is volkomen veilig om het te gebruiken. De samenstelling bevat alleen natuurlijke plantenextracten van brandnetel en akkerpaardenstaart, met vele bevestigde gunstige effecten op de gezondheid van haar en hoofdhuid. Eerste effecten Profolan Het geeft bijna direct na het begin van de behandeling, en na twee weken zag ik nieuw haar in de rondingen en op de voorhoofdslijn. Nu, na een paar maanden, kan ik de actie ervan samenvatten, en het belangrijkste dat ik heb gemerkt is dat:

  • effectiviteit, de grootste van de andere preparaten die ik heb getest,
  • snelheid van handelen,
  • capaciteit, de verpakking is voldoende voor een lange tijd,
  • 100% onschadelijkheid.

Het is de moeite waard om het nu te kopen en te profiteren van promoties die we nog niet eerder hebben gezien. Een grotere hoeveelheid bestellen Profolan bv. twee of drie verpakkingen tegelijk, dezelfde fabrikant stuurt u gratis tabletten voor de volledige duur van de behandeling.