Overmatig en versneld haarverlies, dat leidt tot alopecia, is een probleem dat een strikt wetenschappelijke benadering vereist. Soms is het heel moeilijk om zo’n stand van zaken te diagnosticeren, en de conditie van ons haar weerspiegelt meestal onze gezondheid. Verschillende ziekten of een gebrek aan essentiële voedingsstoffen in het lichaam zijn de meest voorkomende oorzaak van snelgroeiende bochten. Wanneer het haar zijn natuurlijke glans begint te verliezen en dof en broos wordt, is het een teken dat het tijd is om een specialist, een tricholoog, te bezoeken. Ik heb al van deze hulp geprofiteerd en ik moet toegeven dat zijn aanbevelingen mij hebben geholpen de progressieve alopecia een halt toe te roepen.

Trychologie – op de grens van wetenschap en cosmetica.

haarstructuurstudie

Trychologie is een volledig nieuw kennisdomein in ons land, dat kan worden geplaatst tussen cosmetica, kappers en dermatologie. Het viert al vele jaren zijn triomfen in West-Europa en de Verenigde Staten en stelt de diagnose en behandeling van hoofdhuid- en haarziekten. Men kan zich afvragen waarom niet meteen een dermatoloog. Eenvoudig, vereisen vele kwalen geen medische hulp, en met dergelijke problemen zoals atopische of seborrheïsche dermatitis, roos, psoriasis, dat wil zeggen, wat tot haaruitval kan leiden, kan een gekwalificeerde trichomatoloog met succes behandelen. Het moet echter niet worden geïdentificeerd met de arts, en de echte specialist zal na de diagnose van het probleem weten of hij of zij in staat is om ons op eigen kracht te helpen. Als het zijn mogelijkheden overstijgt, zal hij ons zeker doorverwijzen naar een dermatoloog.

Je moet je voorbereiden op het bezoek door je haar te wassen, dat niet alleen schoon moet zijn, maar ook vrij van conditioners, lotions en styling gel. Het onderzoek zelf is pijnloos, de tricholoog neemt alleen een monster van het haar en controleert in welk tempo en in welke hoeveelheid ze uitvallen. Het controleert ook de conditie van de hoofdhuid met betrekking tot de bovengenoemde ziekten, bloedcirculatieproblemen of ontstekingsziekten die de haarfollikels en follikels verzwakken. Hiervoor wordt een ultramoderne microscoop gebruikt, die een hoge vergroting van haar- en huidfragmenten mogelijk maakt, waardoor een snelle diagnose van de oorzaken van alopecia kan worden gesteld en de juiste behandeling kan worden toegepast. Een van de meest gebruikte is de supplementatie van het lichaam, die alle tekorten aanvult met het gebruik van geschikte preparaten.

Profolan – mijn mening over de effectiviteit van dit voedingssupplement.

Profolan haargroeitabletten

Van de vele van dergelijke middelen die in ons land op de markt beschikbaar zijn, verdient Profolan speciale aandacht. Hij raadde hem aan mij aan om mij te voorzien van alle stoffen die nodig zijn om de haaruitval te versterken. Het geniet een uitstekende reputatie, niet alleen van specialisten, maar ook van talrijke gebruikers die er al gebruik van hebben gemaakt. Ze geven hem zeer goede cijfers, en ik, aangemoedigd door hen, besloot om via de website van de fabrikant te kopen. Het produceert niet alleen, maar verdeelt ook Profolanu, en de prijs voor 60 tabletten is 49 €. De dosis die ik nam overtuigde me ervan dat het geld goed besteed was, en ik zie de effecten elke dag in de spiegel kijken. Haar groeit snel terug en mijn problemen met haaruitval en verzwakte hoofdhuid behoren tot het verleden. Dankzij de unieke en zorgvuldig geselecteerde samenstelling geeft Profolan snel resultaat en de grootste invloed op de actieve factor, de complexe Grow 3, op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Het remt effectief de overmatige afscheiding van DHT hormoon, dat de haarzakjes verzwakt en vernietigt. Het hele gamma vitaminen, mineralen en aminozuren, in perfect op elkaar afgestemde doses, die voldoen aan de dagelijkse behoeften van het lichaam, is verantwoordelijk voor de voeding van het haar.