Haaruitval is geen aandoening die gemakkelijk te verwerken is. Als het natuurlijk is en met de leeftijd komt, accepteren we het meestal als iets onvermijdelijks. Wanneer het haar echter te vroeg begint uit te vallen, moet dit onmiddellijk worden voorkomen met zorgvuldig geselecteerde en effectieve maatregelen. Een van de eerste cosmetica die we gebruiken zijn cosmetica die overmatig haarverlies moeten voorkomen en de groei van nieuwe haaruitval moeten stimuleren.

Dermena Men – shampoo die haaruitval remt.

Dermena Men shampoo

Internetfora staan vol met meningen van mensen met hetzelfde probleem als ik die op zoek zijn naar effectieve manieren om versneld haarverlies te stoppen. Ze beschrijven een verscheidenheid aan shampoos, maar één ervan veranderde bijzonder vaak, Dermena Men. Dus besloot ik de geprezen werking ervan op mijn hoofd uit te proberen. Het wordt geadverteerd als een product dat speciaal is ontworpen voor mannen die te veel haaruitval hebben opgemerkt. De fabrikant prijst in het bijzonder de samenstelling, die een aantal zorgvuldig geselecteerde werkzame stoffen bevat, waaronder H-VIT-mulitcomplex en Regen 7-moleculen, die de afscheiding van gevaarlijk DHT-hormoon moeten remmen. De overdaad in het lichaam leidt al snel tot verzwakking en zelfs de dood van haarzakjes en, als gevolg daarvan, tot alopecia. Regelmatig gebruik van Dermena Men verbetert ook de bloedtoevoer naar de hoofdhuid, voedt deze en reguleert de talgklieren, dankzij het gehalte aan natuurlijke plantaardige bestanddelen.

De shampoo heeft een aangename geur, schuimt goed en hoeft niet weggespoeld te worden met spreekwoordelijke uren. Het irriteert de huid niet en het haar na gebruik is alsof het frisser en pluiziger is. Als het gaat om het verbeteren van de visuele kant van mijn kapsel, heb ik er geen grote bedenkingen bij, maar ik heb praktisch geen verbetering in termen van het stoppen van haaruitval opgemerkt. Ik vond er nog steeds te veel van op de kam, en de lichte hergroei van babyhaar rond de voorhoofdlijn en bochten is voor mij niet genoeg om het te blijven gebruiken.

Profolan – mijn mening over de beste aanvulling op de markt.

Profolan pasillieten voor haaruitval

Op zoek naar een andere methode om mijn probleem met groeiende kaalheid op te lossen, kwam ik de informatie tegen dat de beste resultaten worden gegeven door de juiste aanvulling van het lichaam. Door het te voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen kan een van de beste supplementen op de markt worden gegarandeerd, namelijk Profolan. De meningen hierover, die ik in de professionele pers en gespecialiseerde trichologieportalen heb gevonden, zijn ondubbelzinnig positief en vooral de revolutionaire formule van Grow 3 die erin is opgenomen, wordt geprezen. Zoals in veel andere preparaten blokkeert het de afscheiding van het genoemde DHT-hormoon, maar in dit geval werkt het echt. Grow 3 regelt snel het werk van haarzakjes, wat zich uit in de snelle groei van nieuw, sterk en gezond haar. Het is perfect gevoed dankzij het feit dat Profolan ook een echte rijkdom aan vitaminen en taurine bevat, een aminozuur, dat het belangrijkste is voor de vitaliteit van het haar. Het heeft ook geen bijwerkingen die zo vaak voorkomen bij cosmetica.

Ik gebruik het al enkele maanden regelmatig en tegen die tijd heb ik al verschillende pakketten op de website van de fabrikant besteld voor de prijs van 49 € voor 60 tabletten. Profolan is de prijs waard, en de effecten van de actie ervan kijk ik elke dag met tevredenheid in de spiegel, aangezien mijn haar er al begint uit te zien voordat mijn kaalheidsproblemen begonnen.