Hoe heb ik besloten te stoppen met roken?

desmoxan verpakking

Meestal is stoppen met roken een lang proces waarbij veel pogingen worden gedaan om te stoppen met roken en het aantal gerookte sigaretten geleidelijk te verminderen. Zoiets is mij niet overkomen. Ik rookte en ik vond het prima, ik heb het niet beperkt, want ik denk waarom. Als roker heb ik me nooit gediscrimineerd gevoeld en de opmerkingen van mijn familie en niet-rokende vrienden over de vernietigende kracht van mijn verslaving werden ondanks mijn oren doorgegeven. Roken had ook geen negatieve invloed op mijn gezondheid (althans dat dacht ik). De ochtendhoest ging snel voorbij, bovendien voelde ik me goed, en de energie voor de hele dag werd me gegeven door een grote hoeveelheid zwarte, zoete koffie.

Ik leefde een snel en routinematig leven – werk in een accountantskantoor, ‘s avonds thuis, weekendje weg met vrienden, en weer werk, thuis… Ik werd uit deze routine gerukt, het leven geregeld door met een langdurige partner te praten. Hij zei dat onze relatie was uitgebrand en dat er praktisch niets meer tussen ons was. Hij pakte in en vertrok. Het kwam als een schok voor mij, maar toen ik er dieper over begon na te denken, dacht ik dat hij gelijk had. Door een eerlijk gesprek met een vriend en mijn eigen gedachten kon ik kritischer naar mezelf kijken. Ik realiseerde me dat ik al een paar jaar niets in mijn leven heb gedaan dat me in staat zou stellen om me te ontwikkelen en me echte vreugde te geven. Ik heb besloten mijn hele leven te veranderen.

Ik keek naar mezelf in de spiegel en zag een jonge maar zeer vermoeide vrouw met een aardse, grijze huid, rimpels, beschadigd haar, een vrouw zonder een schaduw van vitaliteit. Ik vond het niet leuk. Ik begon me te realiseren dat een ongezonde huid, gele tanden en droog, dof haar de gevolgen zijn van het roken. Ik wilde er mooi en stralend uitzien, ik begon een hartstochtelijk genoeg ellendige, verwaarloosde vrouw te krijgen die ik in de spiegel zag. Ik was pas 32, en ik zie er minstens 5 meer uit. Een bloedbad.

De bereidheid tot verandering is versterkt door het verschijnen van een nieuwe man in mijn leven, met wie ik een ontmoeting begon. Ik wist dat het iets zou worden, ik wilde er mooi uitzien en me mooi voelen. Mijn grijze, aardse teint, lelijke haren en stinkende rokerige kleren waren hier niet bevorderlijk voor. Ik wilde niet meer als de spreekwoordelijke asbak ruiken. Ik ging naar de apotheek, kocht een Desmoxan en begon met therapie.

Helpt de Desmoxan je te stoppen met roken? Mijn mening over Desmoxan

De Desmoxan is waarschijnlijk de meest geadverteerde stophulp van de laatste tijd. Eerlijk gezegd, heeft hij me niet geholpen. Nou, misschien heeft hij een tijdje geholpen, maar dat is niet het punt. Ik verwachtte een blijvend resultaat. Toen ik de Desmoxan begon te nemen, had ik steeds minder zin om een sigaret te roken. Ik heb het aantal sigaretten dat overdag wordt afgevuurd verminderd, ik heb niet met langere tussenpozen gezogen. Maar het duurde heel kort.

Nog voordat ik die pillen opgaf, begon ik het aantal gerookte sigaretten weer te verhogen. Het is net alsof de Desmoxan plotseling stopte om naar een pijp te reiken. Toen ik mezelf probeerde te beperken, was er een sterke nicotinehonger, ik kon me nergens op concentreren, ik voelde me nerveus. Nu weet ik niet waarom de Desmoxan eerst op een of andere manier werkte en toen stopte het. Misschien was zijn hele operatie gewoon mijn autosuggestie? Ik weet het niet. Alsof dat niet zo was, werkte de Desmoxan helaas niet, dus ben ik gestopt met de Desmoxan.

Wat dacht je van een sigarettenpeuk van het internet?

De Desmoxan liet me in de steek, maar ik was nog steeds erg gemotiveerd om te stoppen met roken. Op het internet vond ik informatie over een nieuwe maatregel, die naar verluidt geweldige resultaten geeft – Nicorix. Ik was meteen getroffen door de prijs – ongeveer 25 euro per maand behandeling. Liefste. Maar ik zet alles in op één kaart. Ik wilde te veel stoppen met roken, maar tegelijkertijd had ik het gevoel dat ik mijn nicotinehonger niet aankon zonder een extra booster. Ik kocht deze pillen, begon mijn lichaam in te nemen en te bekijken. Na slechts enkele dagen is de vraag naar nicotine aanzienlijk gedaald. Ik zou elk uur een sigaret pakken, dan elke 1,5, elke 2…

nicorix tablets

Nicorix het werkte, en de effecten waren echt merkbaar. Na verloop van tijd raakte ik verstrikt in het feit dat ik nauwelijks nog aan sigaretten denk, en tot nu toe stonden ze in het middelpunt van mijn belangstelling. Alles stopte om hen heen te draaien – en dat was het belangrijkste. Nicorix heeft mijn nicotinehonger echt geremd, en bovendien voelde ik me er fris, knapperig en vol energie door. Ik had de indruk dat mijn lichaam zich aan het reinigen was van de opgehoopte giftige stoffen, wat overigens duidelijk werd in mijn verschijning. Geleidelijk aan heeft de teint een gezonde, jonge, stralende uitstraling gekregen, de conditie van het haar is verbeterd. Ik begon eindelijk te kijken zoals ik wilde. Na een maand behandeling heb ik nog een Nicorix-pakket gekocht. Ik neem het nog steeds. Ik heb in weken niet gerookt. Ik raad deze maatregel aan, het werkte geweldig bij mij. Ik geef het adres van de pagina… http://nicorix.nl Hier koopt u de Nicorix rechtstreeks van de fabrikant.