De oorzaken van overmatige en versnelde haaruitval zijn zo talrijk dat het soms moeilijk is om ze eenduidig te diagnosticeren. Dit kunnen genetische afwijkingen zijn, verschillende ziekten en niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan de hoofdhuid, maar even vaak is een slecht uitgebalanceerd dieet. De meeste mensen die worstelen met alopecia onderschatten het belang ervan, niet wetende dat het de effecten van medicijnen kan ondersteunen, zoals Profolan. Deze pillen, aanbevolen door specialisten, blokkeren effectief het hormoon dat verantwoordelijk is voor haaruitval en haarfollikelzwakte, maar kunnen in combinatie met een gezonde voeding echte wonderen doen.

Wat te eten om van dik en gezond haar te genieten.

vege 1 225x300 1

Het kan niet worden ontkend dat drugs het meest effectief zijn in de strijd tegen kaalheid, maar hun effect kan te zwak zijn als het lichaam slecht gevoed is en geen vitaminen of minerale stoffen bevat die het nodig heeft. Een goed gekozen dieet moet in de eerste plaats vol vitaminen zitten, vooral die van de B-groep, die de natuurlijke reconstructie en versterking van de haarstructuur ondersteunen. Alle variëteiten zijn voornamelijk te vinden in peulvruchten, erwten en bonen, maar ook in noten, zemelen en populaire havervlokken. Even belangrijk is vitamine D, vooral nodig in de herfst en winter, wanneer we niet de mogelijkheid hebben om ons haar bloot te stellen aan de gunstige effecten van de zonnestralen. Om de tekortkomingen aan te vullen, is het raadzaam om regelmatig volkorenproducten, grote hoeveelheden rauwe groenten en fruit, zuivelproducten en vis te consumeren. Om de doeltreffendheid van farmacologische middelen te versterken, met inbegrip van het middel dat ik gebruik in de vorm van v gewichtsprocent CO2 -vu, mogen we vitamine E niet vergeten. Het neemt deel aan het bloedcirculatieproces, stimuleert de hoofdhuid positief en draagt bij aan een snellere haargroei. Het is te vinden in smakelijke groenten zoals broccoli of spinazie. Uitstekende, verzwakte haren en haarbollen kunnen ook versterkt worden met veel mineralen, waaronder zink, ijzer en jodium op de voorgrond. Wij zullen zink leveren door lever, rundvlees en cashewnoten te eten, en de beste bron van ijzer zijn zeevruchten, tonijn, gevogelte en soja. Jodium wordt dagelijks gegeten, melk drinken en gekookte eieren eten.

Wat ons haar het meest schaadt.

profolan

Het effect van elke drug, inclusief dit op het haar, dus en gebruikt door mij Profolanu, kan niet alleen versterken, maar ook verzwakken. De grootste invloed hierop hebben populaire stimulerende middelen, vooral koffie, alcohol en sigaretten. Hun misbruik beïnvloedt snel de conditie van het haar, dat broos en broos wordt en in grote hoeveelheden begint uit te vallen. Een vergelijkbaar effect kan worden waargenomen in het geval van een te hoog cholesterolgehalte in het bloed, wat het gevolg is van de consumptie van te veel producten van dierlijke oorsprong. Veel mensen die lijden aan alopecia hebben ook een te hoog suikergehalte, wat kan wijzen op het begin van diabetes, een van de meest voorkomende oorzaken van haaruitval. Het zal nodig zijn om koolhydraten te beperken in de vorm van snoep of witte suiker, en als je zin hebt in iets zoets, is het beter om fruit te eten, vers of zelfs gedroogd. Zoals u kunt zien is het ondanks de hoge effectiviteit van zelfs Profolan de moeite waard om een evenwichtige voeding te ondersteunen, die niet alleen een positief effect zal hebben op ons haar, maar ook op de algemene gezondheid en het welzijn.