Afgezien van het probleem van haaruitval kan geen mens onverschillig voorbijgaan. Natuurlijk zijn er mannen die ze zelfs bewust kort knippen en de voorkeur geven aan dit type kapsel, maar als je kijkt naar wat er modieus is in de kappersbranche voor mannen, is het moeilijk om de groeiende kaalheid te verwerken. Helaas ontmoeten steeds meer mannen van alle leeftijden elkaar en beginnen jonge mensen, die nog ver van hun dertigste zijn, erover te klagen. Het uitdunnen van het haar is echter geen reden tot wanhoop, want er zijn veel effectieve methoden om dit tot op zekere hoogte tegen te gaan. Veel fabrikanten prijzen zelfs hun shampoos, tonicums en andere behandelingen in tabletten, en er zijn er zo veel dat het soms moeilijk te onderscheiden is in dit alles. Meestal is één product niet voldoende om volledig bevredigende resultaten van de behandeling te bereiken en daarom is het raadzaam om ze met elkaar te combineren, terwijl het gebruik van een shampoo voor de dagelijkse verzorging samen met tabletten die vanuit de binnenkant van het lichaam werken. Zo’n set, met een interessante samenstelling en een grote populariteit, hadden we de kans om het onlangs te testen, en de naam DX2 werd waarschijnlijk aangetroffen door iedereen die last had van overmatig en versneld haarverlies.

Shampoo DX2- mysterieuze zwarte tube.

Dagelijkse, regelmatige haar- en hoofdhuidverzorging is niet alleen essentieel voor kaalheidsproblemen. Meestal gebruiken we de eerste shampoo en conditioner in de dichtstbijzijnde winkel, vaak zonder dat we weten dat ze vervangen kunnen worden door stoffen die zwak haar versterken en overmatig haarverlies voorkomen. Dergelijke producten, gewillig gekozen, wordt ook aangeboden door de fabrikant DX2, en voor het eerste vuur hebben we zo’n veel geadverteerde shampoo genomen, waarvan de karakteristieke zwarte buis zeker in het oog springt.

Shampoo DX2- samenstelling.

DX2 Shampoo

In elk antihaaruitvalpreparaat, ook in een shampoo, wordt de doeltreffendheid ervan bepaald door de samenstelling ervan. Het moet alles bevatten wat je nodig hebt om het proces in de kortst mogelijke tijd te stoppen, en in de zwarte buis DX2 vinden we het:

  • unieke formule Pronalen Fibro – Actif, ontwikkeld in de laboratoria van het bedrijf en gepatenteerd, met bioactieve moleculen die een gunstig effect hebben op de conditie van het haar en de groeifase verlengen, d.w.z. anagene. Het complex werkt in de diepste lagen van de huid, voedt de huid en vertraagt het verouderingsproces op celniveau aanzienlijk, waardoor vroegtijdige haaruitval wordt voorkomen,
  • Aloe Barbadensis Leaf Justice, of gewoon aloë vera sap, vaak gebruikt in veel preparaten die zijn ontworpen om haaruitval te voorkomen vanwege hun eigenschappen die bevorderlijk zijn voor hun natuurlijke regeneratie. Aloë Vera heeft ook een ontstekingsremmende en antibacteriële werking, waardoor eventuele irritatie en infecties in de hoofdhuid worden verlicht. Het stimuleert de microcirculatie, hydrateert de huid en de haarcellen, stimuleert de haarcellen tot een intensievere groei, het remt ook overmatige talgafscheiding die verantwoordelijk is voor haarvette haren en het verschijnen van roos.

Shampoo DX2 – actie en meningen.

De samenstelling ziet er interessant uit en dankzij de shampoo heeft de shampoo een multidirectioneel effect, enerzijds het stimuleren en stimuleren van de groei van nieuw haar en anderzijds het versterken van het bestaande haar. Dit is geenszins de bewering van de fabrikant, maar we kunnen het er niet helemaal mee eens zijn en we zijn verrast door de enthousiaste meningen hierover, die te vinden zijn op tal van internetfora. We kunnen het natuurlijk niet in zijn geheel veroordelen, maar wat betreft de kwestie van het stoppen van kaalheid is het gewoonweg te ondoeltreffend gebleken. Het is perfect voor de dagelijkse hygiëne, waardoor het haar glans en zachtheid heeft gekregen en zeer gevoelig is geworden voor styling. Wat de groei van de nieuwe betreft, waren er te weinig van hen, zelfs na enkele maanden van gebruik. Zakola daalde licht, maar zonder interesse besloten we om de behandeling te ondersteunen met tabletten DX2.

Tabletten DX2 – natuurlijke, plantaardige samenstelling.

DX2 Tabletten

Versneld en intenser dan normaal, kan haaruitval veroorzaakt worden door verschillende oorzaken. Soms gebeurt het als gevolg van nalatigheid in de voeding, tekorten in de dagelijkse voeding, die beroofd is van essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid. Het haar reageert ook op deze tekortkomingen en wordt dof, glanzend, broos en broos. Als gevolg daarvan beginnen ze uit te vallen en kunnen ze helpen om hen te voorzien van hoge doses van de vitaminen en mineralen die ze nodig hebben, waarvan de tabletten voor het grootste deel bestaan uit DX2. We zullen er ingrediënten in vinden zoals:

  • veld paardenstaart, een kruid met een heilzaam effect op de gezondheid van het haar, voornamelijk een bron van silicium, een mineraal beschouwd als een van de belangrijkste bouwstenen van het haar, verantwoordelijk voor zijn sterke en goede structuur, die ook versterkt haarbollen,
  • een grote hoeveelheid vitaminen, vooral die van groep B, onder leiding van biotine, ook wel de vitamine van schoonheid genoemd, zonder welke er niets is om zelfs maar aan een gezond en dicht voorhoofd te denken,
  • vitaminen A, E en C,
  • l – cysteïne, een aminozuur dat deel uitmaakt van keratine, een eiwit dat een andere bouwsteen van haar en huid is. Het wordt geproduceerd door het lichaam en zijn belangrijkste functie is het beschermen tegen giftige stoffen. Dankzij l – cysteïne haar is dik, sterk en bestand tegen beschadiging, kan snel regenereren en wordt intensief gehydrateerd,
  • mineralen: zink, ijzer, selenium en jodium.

Tabletten DX2 – maar niet volledig effectief.

Het gebruik van de shampoo en de tabletten tegelijkertijd moest het probleem van progressieve alopecia effectief en voor eens en voor altijd oplossen en, om eerlijk te zijn, waren de resultaten tot op zekere hoogte bevredigend. Door de werking van buitenaf heeft de shampoo het uiterlijk van het haar aanzienlijk verbeterd, waardoor het haar er glanzend, elastisch en zacht uitziet, en de tabletten DX2 voedt het van binnenuit. Een paar maanden met deze set kan niet als verloren worden beschouwd, maar we verwachtten een echte blowout van nieuw haar, dat helaas niet zo groot was als we hadden verwacht. Op de voorhoofdslijn en in de bochten, waar mannen het vaakst kaal zijn, is nieuw babyhaar verschenen, waarvan er veel dikker en harder zijn geworden. Helaas werken beide producten eerder bij patiënten die kaalheid als gevolg van hygiënische nalatigheid of een ongezond dieet klagen, maar de problemen van androgene kaalheid bij het gebruik ervan kunnen helaas niet worden opgelost. In zo’n geval is het de moeite waard om andere, effectievere maatregelen te nemen, zoals Profolan, een moderne aanvulling met een veelomvattend effect.

Profolan – twee tabletten per dag zijn voldoende.

Profolan haarverliestabletten

We weten al hoe belangrijk het is om het lichaam goed aan te vullen om tekorten aan te vullen en voedingsfouten te corrigeren. Om het effectief te zijn en het behoud van alopecia, met inbegrip van androgene alopecia te beïnvloeden, moet u alleen de beste supplementen gebruiken, en een dergelijke honderd procent is Profolan. Zijn adviezen en onderzoek bevestigen dat het volledig veilig en zonder ook maar het geringste risico van bijwerkingen kan worden gebruikt. Opmerkelijk is de samenstelling, ook ecologisch, samengesteld uit extracten van bijvoorbeeld planten:

  • brandnetel, die werkt op praktisch elk type alopecia, verantwoordelijk voor een goede voeding, niet alleen van het haar, maar ook van de hoofdhuid, met vitaminen A, B2, K en E en mineralen, calcium, fosfor, ijzer, zink en kalium,
  • de hierboven beschreven akkerpaardenstaart, die uitvallen voorkomt en zelfs de kleinste haren kracht en veerkracht geeft,

Daarnaast Profolan zit vol met aminozuren, l – cysteïne en taurine, wat ook de productie van keratine beïnvloedt en zo alopecia voorkomt. Al deze ingrediënten, geselecteerd in perfecte doses, vormen samen Grow 3, een unieke actieve stof die gemakkelijk een van de meest voorkomende oorzaken van alopecia, afscheiding van DHT, dihydrotestosteron, een hormoon dat haarzakjes vernietigt.

Profolan – actie en prijs.

Profolan

Aanbevolen dagelijkse dosis Profolan zijn twee tabletten en na ongeveer 2 – 3 weken kunt u genieten van het uitzicht op snelgroeiend haar en bijna volledig stoppen met haaruitval. Een volledige behandeling, die bijna 100% resultaat geeft, duurt een paar maanden en het supplement kan worden gekocht met behulp van bedrijfswebsite de fabrikant. De bestelling wordt daar in korte tijd verwerkt en de prijs van één pakket is 49 €. Dit is niet veel, gezien de effectiviteit en het feit dat het maar liefst 60 tabletten bevat, wat voldoende is voor een hele maand. Het is ook de moeite waard om te profiteren van aantrekkelijke prijspromoties en op deze manier de hele behandeling veilig te stellen door meer pakketten te kopen, twee, één gratis, en zelfs zes, tegen betaling van slechts drie pakketten.