In een van de vorige inzendingen beschreef ik een dieet voor spiermassa dat nodig is voor elke man die wil opscheppen over een mooi geschetste spiermassa en een onberispelijk spierfiguur. Helaas is dit silhouet soms ver van het gewenste patroon en in plaats van de spieren zitten er onder de huid vetlagen, die in ons geval vooral als een groeiende band op de buik worden afgezet. Daarom ga ik me vandaag bezighouden met een effectief afslankdieet, speciaal ontworpen voor mannen, een dieet dat het gemakkelijker maakt om snel van alle extra kilo’s af te komen.

Mannenvoeding – verre van gezonde voedingsprincipes

Laten we eerlijk zijn tegen onszelf dat wij mensen graag goed eten, en de principes van gezond eten worden meestal weggelaten door een uitzonderlijk brede boog. Op onze tafels zijn de belangrijkste gasten vlees in verschillende vormen, zonder dat we ons in de meeste gevallen geen normale maaltijd kunnen voorstellen. Om groenten en fruit te eten kunnen veel mannen niet worden overgehaald, en ik ken zelfs degenen die uitleggen dat groen goed is voor konijnen, en de echte man eet altijd vlees. Ook vermijden we fysieke activiteit en calorierijke hapjes, chips, nootjes, die we tijdens het kijken naar sportuitzendingen op tv zo graag eten, en natuurlijk geven we het allemaal water met ons favoriete bier. De gevolgen hiervan worden snel duidelijk in de vorm van een groeiende band, en het meest interessante is dat we tegelijkertijd miljoenen verklaringen vinden voor deze stand van zaken.

broodjesvoeding

Helaas is een dergelijke voeding de eerste stap in de richting van overgewicht, vaak onderschat, en binnen korte tijd omgezet in obesitas, wat een oorzaak van ernstige ziekten kan worden. Velen van hen kunnen zelfs levensbedreigend zijn, en de gevaarlijkste die we kunnen krijgen als we geen gezonde voeding volgen, zijn dat wel:

 • hart- en vaatziekten, hypertensie, verhoogde cholesterol, atherosclerose, verhoogde kans op een hartaanval of beroerte;
 • diabetes, meestal type 2 diabetes, veroorzaakt door een verhoging van het bloedglucosegehalte;
 • ademhalingsproblemen, waaronder bijzonder gevaarlijke en moeilijk te behandelen slaapapneu;
 • degeneraties van de wervelkolom en de gewrichten, met name van de onderste ledematen, veroorzaakt door overmatige belasting van de wervelkolom en de gewrichten;
 • nadelige hormonale veranderingen;
 • Potentieproblemen, verminderd libido en erectiestoornissen, waardoor het moeilijk is om een goede erectie te verkrijgen en te behouden.

Mannenvermageringsdieet – de basisprincipes van voeding – de basisprincipes van voeding

Al onze nalatigheid resulteert in abdominale obesitas, en de aanblik van een jonge man die zo’n last voor zich draagt is niet erg esthetisch. Ons gevoel van eigenwaarde neemt tijdelijk af, niet alleen fysieke maar ook mentale problemen beginnen en dit is de eerste stap naar een groeiende depressie. In tegenstelling tot wat we in eerste instantie denken, is afslanken niet zo moeilijk als we denken en kan de hulp van onschatbare waarde hier worden gebracht door een partner, die zich ook moet bekommeren om het feit dat haar vriendje dun is en altijd goed opgewassen tegen de taak. Daarom, heren, is het tijd om voor jezelf te zorgen en meer van dit vet te verwijderen voor de zomervakantie, zodat je indruk kunt maken op het strand met een nieuw, slanker silhouet, en je hoeft maar een paar van de volgende regels te volgen.

Eet regelmatig en eet niet tussen de maaltijden door.

Dit is de absolute basis voor elke afslankende behandeling die resultaat moet opleveren. U moet de exacte tijd van het eten 3-4 keer per dag instellen en u moet zich daaraan houden. Een ander even belangrijk punt is het elimineren van snacken tussen de maaltijden door. Elke bar, sandwich of gezoete, koolzuurhoudende drank is een extra calorie, die later zal moeten worden verbrand. Alles wat calorierijk is, kan vervangen worden door gezondere snacks, bij voorkeur fruit of groenten, soms is het voldoende om zelfs een glas mineraalwater te drinken, natuurlijk niet koolzuurhoudend, en dit voorkomt het hongergevoel dat gepaard gaat met de eerste fase van de behandeling.

Je hoeft helemaal geen vleesgerechten op te geven.

Voor een carnivoor is het bijna ondenkbaar dat hij zijn geliefde koteletten, steaks of zelfs worsten opgeeft, maar je hoeft ze niet echt op te geven. Het meest schadelijk is natuurlijk rood vlees, dat kan worden verminderd tot een maximum van 2 tot 3 keer per week, waardoor de hoeveelheid ongezonde verzadigde vetzuren die aan het lichaam worden geleverd, kan worden verminderd. Even lekker, maar gezonder en voedzamer zijn gerechten van gevogelte of vis, met name uit de zee, die door artsen en voedingsdeskundigen worden aanbevolen. Natuurlijk is het mogelijk om het vlees volledig af te staan, maar afhankelijk van het type bevat het veel waardevolle voedingsstoffen, zoals…:

 • B-vitaminen;
 • mineralen, met name ijzer en fosfor;
 • vitamine PP, dat is niacine.

Pas uw dieet aan op het soort werk dat u doet

Het dieet moet ook precies zijn afgestemd op de aard van het werk, anders voor iemand die op kantoor, achter de computer en anders voor een handarbeider. Bij het zitten op het werk is er minder behoefte aan calorieën en de belangrijkste maaltijd zou het ontbijt moeten zijn, samengesteld uit ingrediënten die energie leveren voor mentale inspanning. Ze moeten dus gedomineerd worden door koolhydraten, onder andere in havermout, donker volkorenbrood, en natuurlijk in groenten en fruit, dat een onderdeel van elke maaltijd moet zijn. Het is beter om de ochtenddosering cafeïne uit koffie te vervangen door een kopje even energieke groene thee.

Fysieke arbeiders hebben ‘s morgens veel eiwitten en vet nodig, dus ze moeten een beperkte hoeveelheid vlees eten, natuurlijk, eieren, vis, eieren en deze groenten en fruit.

Gezonde dieetproducten en supplementen om u te helpen gewicht te verliezen

Afslanken

De basis van elk dieet zijn vitaminen en mineralen, die niet alleen zorgen voor de gezondheid, maar ook voor een goede spijsvertering en stofwisseling, nodig voor de verbranding van vetweefsel. Wij leveren hen voedsel en daarom moeten de volgende producten in ons dagmenu worden opgenomen:

 • Vruchten, de belangrijkste en tegelijkertijd de rijkste bron van vitaminen, zijn ook caloriearm, zodat je er meer van kunt eten zonder het risico van gewichtstoename;
 • groenten, die in de meeste gevallen worden gekenmerkt door een zogenaamde negatieve energiebalans, wat betekent dat ze minder calorieën leveren dan we nodig hebben voor hun volledige vertering;
 • graanproducten, maar alleen producten die gemaakt zijn van volle granen, bron van koolhydraten en vezels die nodig zijn voor een goede spijsvertering, donker volkorenbrood, gries, bruine rijst;
 • olijfolie, bij voorkeur extra vergine, extra vergine, extra vergine, extra vergine, die het waard is om te worden vervangen door plantaardige oliën die in de winkel verkrijgbaar zijn;
 • Magere melk en melkproducten, vol eiwitten, met name natuurlijke yoghurt, magere kwark, witte kaas en een beetje vergeten maar smakelijke en gezonde karnemelk;
 • kruiden zoals peper, met daarin capsaïcine, essentieel voor de vetstofwisseling, venkel, marjolein, rozemarijn, basilicum, oregano, niet alleen om de smaak van de gerechten te verbeteren, maar ook om zelfs de zwaarste maaltijden snel te verteren.

Soms heeft ons lichaam, ondanks het in acht nemen van bovenstaande regels, een probleem met het omgaan met overgewicht en in een dergelijke situatie is het de moeite waard om het te ondersteunen met de juiste voedingssupplementen. Hun keuze is enorm, maar laten we bij de keuze van een van hen eerst controleren of het gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur van plantaardige oorsprong. Hierdoor is het volledig veilig in gebruik, zonder bijwerkingen, en veel planten hebben een uitgebreid afslankend effect, waardoor u in korte tijd het gewenste resultaat kunt bereiken. We mogen ook niet vergeten dat we zonder beweging alleen maar kunnen dromen om af te vallen, dus het is tijd om op te staan van de stoel en te beginnen met het beoefenen van een sport.

[kkstarratings]

[kkstarratings]….