Er is enige tijd verstreken sinds de laatste inzending, maar u moet me vergeven – ik heb veel werk te doen. En hoewel de stress niet zijn hoogtepunt bereikt – zoals een paar maanden geleden, zijn er nog steeds gespannen situaties – is dit het klimaat dat we hebben 😉 Gelukkig heeft het geen invloed meer op mijn erotische leven.

Met Eron Plus (en Eron Plus Before, alhoewel steeds minder vaak), kan ik er zeker van zijn dat ik deze taak altijd aankan. Hij heeft me nog niet teleurgesteld, en geloof me, ik ga niet langzamer als het op seks aankomt! 😉
Onlangs kwam ik een interessant artikel tegen over potentieproblemen op het internet. En ik denk dat ik een exacte beschrijving heb gevonden van wat me geraakt heeft. Het was het zogenaamde “vicieuze cirkel mechanisme”. De eerste keer, toen mijn penis mij in de steek liet, zou een individuele situatie kunnen zijn, veroorzaakt door de werkelijke intensiteit van de stress in mijn leven. In geval van falen wordt echter adrenaline geproduceerd, wat een krimpend effect heeft op de holle lichamen in de penis. In latere proeven was ik zenuwachtig over seks of het krijgen van een erectie, wat weer leidde tot adrenaline-uitstoot en reflexieve erectieproblemen!
Zoals vaak het geval is, hebben veel van onze problemen hun wortels in onze hoofden. Het is de moeite waard om te onthouden dat voordat we tijd doorbrengen in zo’n vicieuze cirkel!

De mijne werd gelukkig onderbroken door de Eron Plus. Ik weet niet of ik mijn eigen vertrouwen in mijn eigen mannelijke kracht terug kan krijgen. Zelfs als dat wel zo was geweest, zou het veel langer hebben geduurd!

Oh, en nog één ding – omdat een paar mensen me ernaar vroegen. Ja, ik zie Malwina. Ik weet niet of het serieus is, maar we zijn nu in orde met elkaar. Het heeft mij immers geholpen in een crisis, maar tegelijkertijd is het een zeer gevoelige kwestie geworden. Kijk voor vrouwen als dat met een kaarslicht! 😉