Er zijn veel eigenschappen van onze vrouwelijke schoonheid, zoals een slank, sportief silhouet, lang en glanzend haar, of een gladde, goed gevoede teint zonder vlekken, zelfs het kleinste spoor van acne. We vergeten echter vaak de even belangrijke kwestie van de wimpers, die ongetwijfeld de ogen een unieke charme en deze mysterieuze noot, die mannen bij alle vrouwen liefhebben, toevoegen. Het valt niet te ontkennen dat dit een droom van ieder van ons is, die gemakkelijk kan worden gerealiseerd met behulp van mijn laatste ontdekking, EleverLash een sensationele, uitgebreide wimperconditioner.

Wimperverzorging – wat moeten we onthouden?

mooi oog

Om altijd te verbazen met de uitstraling die je krijgt van onder je lange wimpers, moet je ze goed verzorgen en hetzelfde doen als bij je dagelijkse haarverzorging. Het haar waaruit de wimpers bestaan is heel anders dan het haar dat je op je hoofd hebt, vooral de kortere groeitijd, die hier slechts ongeveer 2 – 3 weken bedraagt. Geschat wordt dat ieder van ons tussen de 150 en 200 haren heeft op onze bovenste oogleden en tussen de 50 en 150 haren op onze onderste oogleden. Dit is niet veel, maar zelfs de geringste nalatigheid leidt tot nog minder haren, en dat ziet er niet al te esthetisch meer uit. We martelen ze met make-up, verlengen ze, plakken kunstmatige, wat al snel leidt tot hun aanzienlijke verzwakking, dus is het de moeite waard om je af te vragen wat de juiste wimperverzorging is, waarbij het herstel van hun gezondheid voorop staat. Het is voldoende om vast te houden aan een aantal beproefde methoden die ook door professionele schoonheidsspecialisten worden aanbevolen en waar hun klanten over worden geïnformeerd:

  • selectie van geschikte cosmetica, zoals EleverLashhoge kwaliteit, zowel inkten als make-up remover, niet-irriterend en hypoallergeen;
  • ontslag uit waterdichte mascara, onnodig lijmen van de wimpers en zeer moeilijk te verwijderen;
  • ontslag van het gebruik van een wimperkruller, een populair apparaat dat wimpers krult, het haar verzwakt en bijdraagt tot het verlies van de wimpers;
  • het gebruik van voedingsstoffen op basis van natuurlijke, 100 %veilige ingrediënten, wat zeker de ÉleverLash is, die ik al een tijdje gebruik en ik ben niet zo tevreden met een van de eerder gebruikte voedingsstoffen.

ÉleverLash – samenstelling en effect van de voedingsstof

ÉleverLash wimperverzorgingsproduct

Ik behoor tot vrouwen die zelden het huis verlaten zonder make-up, dus ik kies zorgvuldig alle cosmetica, met aandacht voor hun samenstelling. Helaas heb ik een gevoelige huid, gevoelig voor alle chemische stoffen die snel leiden tot irritatie en pijnlijke, moeilijk te verwijderen roodheid. Dit geldt natuurlijk ook voor de verzorging van de wimpers, die voorheen aan de schoonheidsspecialiste werden overgedragen, wat niet alleen tijdrovend was, maar ook erg duur. Daarom heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en een paar uur lang te zoeken naar een geschikte conditioner, resulteerde in de ontdekking van ÉleverLash, die ik tot op de dag van vandaag bij me heb.

EleverLash Ik werd overtuigd door een speciaal ontwikkelde, bijna revolutionaire formule, het resultaat van onderzoek door de beste specialisten die in de laboratoria van de fabrikant werken. Het is in feite een product van de 21e eeuw, dat zijn concurrenten ver achter zich laat en een snelle en vooral duurzame werking garandeert. De meeste conditioners die ik eerder heb gebruikt zijn beperkt tot de buitenste laag van het haar, die veel verder reikt tot in de diepe lagen van de huid. Op deze manier stimuleert het de haarwortels en zorgt het voor een snellere groei van sterke, dichte en altijd perfect gevoede wimpers, waardoor ze niet alleen sneller groeien, maar ook niet meer uitvallen, waardoor de anagene, d.w.z. hun groeifase, langer wordt. De conditioner is bedoeld voor volwassenen, veroorzaakt geen bijwerkingen, irritaties of allergieën, het is niet alleen aanbevolen voor vrouwen tijdens de borstvoeding.

ÉleverLash – gebruik en hoogste effectiviteit

ÉleverLash mascara

Het aanbrengen van de conditioner is kinderspel, maar het is ook de moeite waard om de wimpers op de juiste manier te verzorgen. Het belangrijkste is om zorgvuldig make-up te verwijderen en de huid te reinigen, vooral rond de ogen en oogleden. ÉleverLash wordt in eerste instantie dagelijks aangebracht, met behulp van een aangehecht borsteltje, waarbij het bovenste ooglid ermee wordt ingesmeerd. De conditioner trekt in de huid, begint onmiddellijk op volle kracht te werken en de eerste effecten merkt u al na een paar weken van een dergelijke behandeling. Ik was verbaasd dat mijn wimpers een dichtheid en volume hadden gekregen die ze voorheen niet hadden en ik kan het “kunstmatige wimpers”-effect dat de fabrikant prees volledig bevestigen. Het haar is diep van kleur, dus het lijkt alsof het bedekt is met inkt, hoewel niets het verdere gebruik ervan in de weg staat, maar het is ook perfect gevoed, beter bestand tegen beschadiging en de ooglidhuid is tegelijkertijd verbeterd. Als je al zulke spectaculaire resultaten hebt, hoef je niet langer elke dag ÉleverLash aan te brengen, maar hoef je het maar 2 tot 3 keer per week aan te brengen, en het effect blijft de hele tijd behouden.

ÉleverLash – meningen van specialisten en tevreden vrouwen

Zo werkt het. EleverLash bevestigen ten volle de mening van niet alleen vrouwen, die het dagelijks gebruiken, maar ook van specialisten, onder wie we niet alleen schoonheidsspecialisten, maar ook veel dermatologen zullen vinden. Ze prijzen niet alleen de snelheid van de actie en de bereikte resultaten, maar ook de veiligheid van het gebruik, die absoluut essentieel is in het geval van voedingsstoffen die worden gebruikt voor de verzorging van extreem gevoelige ooggebieden. Je kunt er niet alleen bij aansluiten, maar ook andere meningen lezen, de meeste zijn zeker positief, en hier is er een van:

“Ik had zulke zwakke en dunne wimpers dat ze bijna onzichtbaar waren en zelfs een dikke laag mascara hielp niet. Ik was in wanhoop, maar alleen tot mijn vriend me ÉleverLash gaf en mijn leven volledig veranderde. Ik gebruik geen mascara meer, alleen een conditioner en ik zie eruit alsof ik de perfecte make-up draag. – Azië, 34 jaar oud.

ÉleverLash – waar en hoe het te kopen

U kunt de conditioner rechtstreeks van de fabrikant kopen, die hem ook distribueert, en hem bestellen op zijn website. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een originele en 100% effectieve EleverLash tegen de laagste marktprijs van 39 euro per verpakking, voldoende voor een behandeling van 3 tot 6 maanden. Het is echter de moeite waard om te overwegen om aantrekkelijke bulkverpakkingen te kopen:

  • 2 pakketten voor de prijs van 65€;
  • 3 plus 1 gratis, waarvoor wij slechts 88€ betalen.

Het pakket is volledig anoniem, wordt direct verwerkt, meestal binnen 1 à 2 dagen door een koeriersbedrijf of door middel van praktische pakketautomaten, en in het eerste geval kunnen we het ook bij aflevering betalen.

ÉleverLash mascara