epiduo

Acne die op het gezicht verschijnt kan op verschillende manieren worden behandeld, hoewel de meerderheid van de mensen die aan acne lijden de neiging hebben om medicijnen te gebruiken, waaronder mensen met antibiotica en andere preparaten die vanuit het lichaam werken. Ze zijn zeker effectief in het direct bereiken van de bron van de ziekte, maar het vereist ook het aanpakken van zichtbare symptomen, eczeem, puisten, puisten of puistjes die ons gezicht verminken. In dit geval zijn de belangrijkste toepassingen zalven en gels voor toepassing direct in plaats van veranderingen, waaronder Epiduo relatief populair is.

Acnegel – de belangrijkste is het actieve ingrediënt.

Deze methode voor het verwijderen van acneletsels wordt door een toenemend aantal patiënten gekozen en wordt gekenmerkt door een vrij hoge effectiviteit, die afhankelijk is van het type van het zogenaamde actieve middel dat in het preparaat wordt gebruikt. Ze kunnen gebaseerd zijn op verschillende stoffen, variërend van hydroxyzuren tot retinoïden, d.w.z. derivaten van vitamine A, tot de sterkste, zoals benzoylperoxide. Het bevat ook Epiduo, maar alvorens het te gebruiken, is het de moeite waard om kennis te maken met de samenstelling, effecten en mogelijke bijwerkingen.

Epiduo – gel samenstelling

Het is een gel die alleen op recept verkrijgbaar is en bestaat uit twee werkzame stoffen, die bedoeld zijn om de behandeling van acne vulgaris effectief aan te pakken. Het helpt om zich te ontdoen van de puistjes, puistjes en knobbels die met deze ziekte gepaard gaan, en zij zijn daar verantwoordelijk voor:

 • Tradzik 01 300x180 1
  benzoylperoxide
  , behorend tot de groep van organische peroxiden, gevormd tijdens de reactie van waterstofperoxide met benzoyldichloride, gekenmerkt door een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Het is een bestanddeel van vele anti-acnepreparaten, door zijn keratolytische werking is het zeer effectief in het stoppen van overmatige seborroe, een veel voorkomende oorzaak van deze ziekte, droogt de huid, voorkomt jeuk en ondersteunt de aanmaak van collageen. Het elimineert alle gevaarlijke bacteriën, vooral die uit de anaërobe Propionibacterium acnes groep, reinigt grondig de poriën en exfolieert de hoornlaag van de opperhuid, evenals de hydroxylzuren. Om veiligheidsredenen wordt het alleen gebruikt bij een maximale concentratie van 5% en alleen periodiek, alleen volgens de aanwijzingen van een arts, nooit meer;
 • Adaptief, aromatisch carboxylzuur, een derde generatie retinoïde, een moderne variant van vitamine A. Het grote voordeel ten opzichte van de vorige is het feit dat het de kans op bijwerkingen aanzienlijk vermindert en de effectiviteit van de acnebehandeling verhoogt. Het effect ervan is om de keratose van de haarfollikeluitgang te verminderen en zo de vorming van eczeem in dit gebied te voorkomen. Het heeft ook een ontstekingsremmende werking en beperkt de overmatige talgafscheiding.

Epiduo – Dosering en effecten op acne

Volgens de fabrikant wordt Epiduo-gel alleen op de op het oog lijkende eczeem aangebracht, waardoor het hele gezicht niet gesmeerd wordt. Het is het beste om het één keer per dag te gebruiken, ‘s avonds na het grondig wassen en drogen van de huid. Het wordt exact verdeeld tot het volledig is geabsorbeerd, waarbij de nabijheid van ogen en mond wordt vermeden, en mag niet worden aangebracht op beschadigde huid, bijvoorbeeld bij snijwonden of schaafwonden. Na het aanbrengen van Epiduo is het raadzaam om een extra laag vochtinbrengende crème aan te brengen. De gel begint te werken na ongeveer 4 weken na de eerste toepassing, na nog een paar weken, de hoeveelheid puistjes neemt aanzienlijk af en er verschijnen geen nieuwe. De gel blijkt ook effectief te zijn tegen verkleuring en verminderde zichtbaarheid van bestaande acnelittekens. Veel patiënten geven het echter al een paar dagen na het begin van de behandeling op, wat wordt veroorzaakt door talrijke bijwerkingen.

Epiduo – mogelijke bijwerkingen

epiduo zalf

De bijwerking Epiduo is het resultaat van de twee werkzame stoffen, een stof met een nogal agressieve werking. In het geval van adapalen kan het slechts een lichte roodheid of jeuk zijn, maar in het geval van benzoylperoxide moet er rekening mee worden gehouden:

 • met een pijnlijk brandend en erytheem van de huid;
 • zwelling en een uitslag in de gelapplicatieplaats;
 • overmatige afschilfering van de huid;
 • overgevoeligheid van de huid voor UV-straling, tijdens het gebruik van de gel mag deze niet aan de zon worden blootgesteld;
 • contactdermatitis.

Zoals u kunt zien, is dit vrij veel, bovendien wordt Epiduo niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, en tijdens de borstvoeding moet het gebruik ervan worden overlegd met een arts. Gelukkig verdwijnen de meeste van deze symptomen wanneer u stopt met het gebruik van het geneesmiddel en komen ze niet bij alle patiënten voor. Helaas, de meningen over de gel zijn niet duidelijk, veel mensen prijzen de hoge effectiviteit en snelle verwijdering van alle acne laesies, maar ook veel mensen werden ontmoedigd door het, klagen over de kwalen uit de bovenstaande lijst. De uiteindelijke beslissing over het gebruik ervan is natuurlijk een individuele aangelegenheid voor elke patiënt, en de specialist die dit geneesmiddel toekent, moet ook de verontrustende angst wegnemen.

Soms zijn er ook situaties waarin de externe behandeling zelf onvoldoende blijkt te zijn en het nodig is om het lichaam van binnenuit te ondersteunen door het te voorzien van alle voedingswaarden die niet gegarandeerd kunnen worden door een slecht samengestelde en slechte voeding. Dit wordt bereikt door middel van voedingssupplementen, waarvan Royal Skin 500 het meest gekozen is, op basis van uitsluitend natuurlijke, 100% veilige ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, collageen, vitamine C, biotine, d.w.z. vitamine B7 en zink. Hierdoor is de effectiviteit gelijk aan die van gels of zalven met benzoylperoxide, zonder bijwerkingen. Royal Skin 500 we zullen online kopen, een bestelling plaatsen op de website van de fabrikant, en in één pakket zijn er maar liefst 60 tabletten die volledig voldoen aan de maandelijkse behoeften.

Royal Skin 500 verpakking

Hier kunt u Royal Skin 500 kopen tegen de beste prijs op de markt!