Erectiele disfunctie is een zeer ernstig probleem dat mannen van alle leeftijden treft. Meestal treden de eerste symptomen op bij mannen ouder dan 40 jaar. Het gebeurt echter dat veel jongere mannen worstelen met erectiestoornissen. Wat te doen in een dergelijke situatie? Wat zijn de redenen voor het ontbreken van een erectie? Hoe een dergelijke aandoening te behandelen? Wij nodigen u uit voor het artikel, waarvan u meer te weten komt.

Erectieproblemen – wat is het?

Erectiele disfunctie is een permanent of terugkerend onvermogen om een erectie te behouden tijdens de geslachtsgemeenschap. Het kan ook een probleem zijn om het te bereiken ondanks de stimuli en seksuele opwinding. Een gespecialiseerde definitie stelt dat we een probleem hebben met erectiestoornissen wanneer ongeveer 25% van de geslachtsgemeenschap als mislukt moet worden beschouwd. Niet elke man boven de 60 moet erectieproblemen hebben. Zijn erectiestoornissen, verminderde seksuele activiteit of minder orgasmen zijn simpelweg het gevolg van hormonale veranderingen. Dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs een mislukt seksueel leven. Het begint er net iets anders uit te zien, maar het is nog steeds bevredigend.

Oorzaken van erectiestoornissen

erectieproblemen

Erectieproblemen treffen elke man minstens één keer in zijn leven. Ongeacht leeftijd, dieet of sport, iedere man doorloopt het. Uit ervaring weten we echter dat dit zeer frustrerend kan zijn en ook problemen kan veroorzaken in het huwelijk en zelfs verraad. Laten we uitgaan van de oorzaken van erectiestoornissen. In Polen is het aantal mannen met erectiestoornissen bijna 1,5 miljoen. De redenen voor de problemen met het bereiken van een volledige erectie zijn heel anders voor een 20-jarige en voor u na uw 60e jaar. Laten we ons voorlopig richten op een geval waarin een jongen, bijvoorbeeld 20 jaar oud, een erectiestoornis in zichzelf opmerkt. De oorzaak van deze stand van zaken is meestal stress. Andere oorzaken kunnen zijn het regelmatig roken van ten minste één pakje sigaretten per dag, overmatig alcoholgebruik of het gebruik van steroïden of anabole drugs. Mannen van 30-40 jaar oud met erectieproblemen zijn meestal oververmoeide mannen. Daarnaast hebben veel mannen van deze leeftijd overgewicht, wat ook een negatief effect heeft op de seksuele prestaties. Bij 50-jarige mannen daalt het niveau van vrij testosteron in het bloed al aanzienlijk. Steeds vaker lijden mannen van deze leeftijd nu al aan verschillende aandoeningen die ook een negatieve invloed hebben op dit aspect van het seksuele leven. Deze kunnen diabetes, urine, prostaat, nier- en neurologische aandoeningen omvatten, waaronder ruggengraataandoeningen, psychische aandoeningen en beroerte. Een andere oorzaak van erectiestoornissen op deze leeftijd kan een regelmatig terugkerende medicatie zijn.

Erectiele disfunctie wordt ook beïnvloed door levensstijl en slechte voeding. Beperk dus de hoeveelheid vetten en suikers in uw dieet en richt u op lichaamsbeweging. Bovendien, wanneer het probleem ook u begint te beïnvloeden, vermijd dan niet om dichterbij te komen. Seksuele activiteit ondersteunt de behandeling van erectiestoornissen. Hoe vaker je een erectie hebt, hoe kleiner de kans dat er later problemen mee ontstaan.

Erectieproblemen – gevolgen

Het eerste effect van een erectiestoornis kan de verslechtering van het welzijn van een man zijn. Wanneer hij de taak niet aankan, probeert hij zijn vaardigheden te bewijzen, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar nieuwe seksuele partners of verraad. Vaak voorkomt een man met erectiestoornissen ook dat hij dichterbij komt. Dergelijk gedrag vermindert het gevoel van waarde van elke man aanzienlijk. Dit kan sterk beïnvloed worden door de houding van de partner. Volgens seksuologen is de ergste en meest vernederende term voor een man in een dergelijke situatie om hem een impotent te noemen. Evenmin mag een vrouw haar partner verwijten. Een openhartig gesprek is nuttig. Laat hem zien dat je hier bent om hem te ondersteunen, ongeacht de problemen. Moedig je man ook aan om fysiek actief te zijn en een bezoek te brengen aan een uroloog. Heel vaak, wanneer een man problemen heeft met erectie, zoeken vrouwen schuld in zichzelf. Ze beginnen zich af te vragen of ze het nog steeds leuk vinden, en wat erger is, ze vermoeden de man van een minnaar. Een dergelijke kijk op de situatie helpt de man ook niet en kan zijn problemen alleen maar verergeren. Op dit punt is het ook vermeldenswaard dat mannen besluiten om gemiddeld na twee jaar van observatie van erectiestoornissen een arts te bezoeken. Vergeet niet dat hoe eerder u met de behandeling begint, hoe korter uw probleem zal duren en hoe sneller u terugkeert naar uw vroegere seksuele prestaties.

Behandeling van erectiestoornissen – geschiedenis van de praktijk

Lang geleden werden erectieproblemen met twee methoden behandeld. De eerste is de hygiënische methode van seksuele onthouding gedurende minstens een jaar. Masturbatie en zondige gedachten werden ook verdedigd. Daarnaast werd aanbevolen om een bad te nemen en werd gewaarschuwd om niet op de rug te slapen. Een andere methode is het behandelen van erectieproblemen met elektrische schokken. Ze werden aangebracht op de penis, testikels en wervelkolom. Veelvoorkomende methoden waren ook het eten van vanillestokjes, bittere chocolade, ginsengwortel, poedervormig dierlijk testikels, en zelfs het verspreiden van scherpe mosterd op de penis.

Zelfgemaakte manieren om met erectieproblemen om te gaan

Naast de juiste medicijnen om uw seksuele prestaties te herstellen, kunnen ook verschillende soorten lichaamsbeweging of strelingen nuttig zijn. De eerste oefening die regelmatig moet worden herhaald is om het plassen voor een langere periode te stoppen door de bekkenspieren en billen aan te spannen. Het duurt slechts 10 seconden. Deze oefening moet minstens 5 keer per week worden gedaan. Kinderboerderij kan ook helpen bij erectiestoornissen. Dampen reiken meestal naar fellatio. Dit is een van de meest populaire manieren die alleen effectief is als de strelingen delicaat zijn. Brutaal zuigen of gewelddadig wrijven met de hand zal de situatie zeker alleen maar erger maken. Het zal ook nuttig zijn om erogene punten op het perineum te stimuleren. Een van de meest gevoelige punten is de scrotumnaad. Soms kan het helpen om op zijn minst je seksuele positie te veranderen of om een verrassende plek te kiezen. De sensatie van emoties zal een positieve invloed hebben op de liefdesverrukking en problemen met de erectie.

Erectiele disfunctie – geneesmiddelen en voedingssupplementen

De meest effectieve methode om erectieproblemen te behandelen kan een bezoek aan een arts zijn. Het is daarom niet de moeite waard om je voor deze aandoening te schamen en naar een specialist te gaan die zo snel mogelijk passende voorbereidingen zal voorschrijven. Prescription drugs zijn een ding en een goede suppletie is de andere manier om de behandeling van erectiestoornissen te versnellen. Daarom is het de moeite waard om te zoeken naar bewezen producten. Onze redactie beveelt Eron Plus aan.

Eron Plus tablets

Dit is een set van twee voedingssupplementen in capsules, die door veel mannen over de hele wereld worden gewaardeerd. De eerste is Eron Plus. Het moet dagelijks worden ingenomen. In de set vindt u ook Eron Plus Before. De voorbereiding wordt twee uur voor de geslachtsgemeenschap ingenomen, wat uw erectie verder zal versterken. Voorbereidingen verwijderen voornamelijk de oorzaak van erectiestoornissen. Bovendien maken ze je seks intenser en langer, wat door je partner wordt gewaardeerd. Eron Plus is uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die geen bijwerkingen veroorzaken. Onder hen vindt u: macawortel, Koreaanse ginseng, foelie, l-arginine en fenegriek.

Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat Eron Plus maar liefst 85% van de testers aanbeveelt. Mannen waarderen de natuurlijke samenstelling van de capsules, het ontbreken van bijwerkingen en de mogelijkheid om het preparaat te gebruiken ongeacht ziekten of andere geneesmiddelen. Voor één pakket Eron Plus, wat voldoende is voor een maandelijkse behandeling, betaalt u ongeveer 49 euro. Bovendien biedt de fabrikant u tevredenheid of een terugbetaling, wat in de praktijk betekent dat u het gekochte supplement binnen 90 dagen na aankoop kunt retourneren.

Bent u benieuwd hoe Eron Plus zich heeft bewezen op onze testers? Klik hier en lees onze review van het product.

Eron Plus vak

Erectieproblemen treffen mannen van verschillende leeftijden. Terwijl stress, overgewicht of gebrek aan lichaamsbeweging de oorzaak kunnen zijn van aandoeningen bij mannen tot de leeftijd van 40 jaar, is er bij mannen ouder dan 50 jaar een afname van testosteron, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van problemen. Hoe eerder je naar de dokter gaat, hoe groter de kans op terugkeer naar volledige seksuele activiteit. Ook de houding van de partner kan veel veranderen. Als het artikel wordt gelezen door dames, moeten ze vermijden dat ze onmachtige uitspraken doen of de partner de schuld geven. Een openhartig gesprek, ondersteuning en een bezoek aan de uroloog zullen nog veel meer helpen. Een aanvulling kan ook heel vaak nuttig zijn. Onze redactie adviseert Eron Plus, dat gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten, geen bijwerkingen veroorzaakt en snel resultaat geeft. Vergeet echter niet dat drugs of supplementen alleen u niet zullen helpen wanneer u overgewicht, lichaamsbeweging of slecht eet. Begin met het veranderen van uw levensstijl, wat zeker een positief effect zal hebben op erectiestoornissen. En vergeet niet: ga naar een specialist.