Elke man wil een hoog libido en een vol seksueel prestatievermogen behouden, liefst tot op hoge leeftijd. Helaas komt deze droom niet altijd uit en vroeg of laat is zelfs een honderd procent macho niet in staat om de gelegenheid aan te grijpen. Het probleem waarmee veel mannen te kampen hebben, is in de eerste plaats de erectiestoornis, het verkrijgen en behouden van een volledige erectie voor de gehele duur van de geslachtsgemeenschap. Een ander probleem is de vaak te kleine penis, wat ook een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van het seksleven.

Er zijn vele manieren om deze problemen aan te pakken, zowel farmacologisch als invasief chirurgisch. Het is ook de moeite waard om een effectieve behandeling met Expansil Cream De crème versterkt niet alleen het verzwakte libido, maar vergroot ook zichtbaar de omvang van de penis. Door de natuurlijke samenstelling is de crème veilig in gebruik en veroorzaakt geen bijwerkingen.

Erectiestoornissen – een ziekte die behandeld moet worden

seksuele frustratie

Erectiestoornissen zijn een niet te onderschatten ziekte. Onopgemerkt en onbehandeld kan het leiden tot permanente impotentie en geestelijke gezondheidsproblemen. Gebrek aan vermogen om zichzelf en zijn partner seksueel te bevredigen leidt tot groeiende frustratie, een lager zelfbeeld en een afnemend gevoel van eigenwaarde. Het leven in zo’n constante stress wordt ondraaglijk, en eindigt vaak in een ernstige depressie. Volgens onderzoek door specialisten op dit gebied heeft reeds bijna 16% van de mannen tussen 20 en 75 jaar last van erectieproblemen en dit percentage neemt voortdurendtoe.

Het meest verontrustend zijn echter de gegevens die erop wijzen dat veel meer mensen de ziekte onderschatten en geen behandeling nemen, zelfs wanneer zij duidelijke, merkbare symptomen hebben. Dit wordt meestal veroorzaakt door een volkomen onnodig gevoel van schaamte, angst voor spot of ostracisme uit de omgeving. In feite, degene die het ontmoet, moet zich in geen geval schamen, maar vechten met de ziekte, en Expansil Cream kan helpen, omgaan met oorzaken zoals:

 • abnormale werking van de bloedsomloop waardoor de bloedstroom naar de penis en het bereiken van een volledige erectie wordt bemoeilijkt. Dit kan onder meer worden veroorzaakt door atherosclerose, waardoor het lumen van de slagaders vernauwt;
 • andere co-morbiditeiten, met inbegrip van maar niet beperkt tot diabetes, vertraagde stofwisseling, overgewicht en zwaarlijvigheid, alsook mechanische schade aan diverse elementen van het zenuwstelsel;
 • problemen vanemotionele aard, bv. scheiding van een partner, of andere problemen in het privé- of beroepsleven, die de oorzaak zijn van sterke stress met een negatieve invloed op het geestelijk welzijn, wat zich bijna onmiddellijk weerspiegelt in de seksuele prestaties;
 • verstoring van het hormonale evenwicht van het lichaam, met name van het testosterongehalte, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het mannelijk libido, en mogelijk versnelde kaalheid;
 • alcoholmisbruik dat een erectie praktisch onmogelijk maakt, en drugs hebben een soortgelijk effect;
 • ongepaste voeding vol vette, zware voedingsmiddelen, die leidt tot vernauwing van de bloedvaten als gevolg van een teveel aan cholesterol dat zich daarin afzet.

Penisvergroting – geen complexen en remmingen meer

Expansil Cream

Als het op penisvergroting aankomt, is het niet raadzaam te kiezen voor radicale oplossingen die meer kwaad dan goed kunnen doen. In winkels vindt u allerlei pompen en expanders die, wanneer ze op de penis worden aangebracht, hem moeten vergroten door negatieve druk uit te oefenen of door de weefsels mechanisch op te rekken. Gebruik ze op eigen risico, want ze kunnen leiden tot onomkeerbare schade, waaronder weefselnecrose. Het is ook beter om uzelf de pijn te besparen die gepaard gaat met een operatie, die op zijn beurt gepaard gaat met het risico op postoperatieve complicaties.

Daarom is het de moeite waard om Expansil Cream te gebruiken, beoordelingen van tevreden mannen bevestigen volledig de hoogste effectiviteit ervan. Het werkt voor honderd procent als een middel dat de lengte en de dikte van de penis kan vergroten, waardoor de geslachtsgemeenschap voor beide partners volledig bevredigend zal zijn.

Expansil Cream – een natuurlijk sterk en veilig ingrediënt

Voedingssupplementen, zowel die in pilvorm als crèmes voor uitwendig gebruik, moeten een samenstelling hebben die uitsluitend bestaat uit natuurlijke stoffen die niet alleen doeltreffend zijn maar ook veilig voor de gezondheid. Expansil Cream voldoet ruimschoots aan deze eisen, en de werking ervan is te danken aan extracten en oliën van bekende planten met bij onderzoek aangetoonde therapeutische eigenschappen, zoals:

Arnica montana

Arnica montana

Zijn karakteristieke gele bloemen en wortelstokken bevatten talrijke waardevolle en tegelijk unieke voedingsstoffen, die ook vanuit mannelijk oogpunt essentieel zijn. In arnica zitten sesquiterpene lactonen, flavonoïden, fytosterolen, tanninen, etherische oliën, carotenoïden, minerale zouten. Zo’n compositie vertaalt zich automatisch in actie:

 • het verbeteren van de bloedstroom;
 • het voorkomen van de vorming van bloedklonters;
 • verzwakte wanden van bloedvaten te versterken;
 • antioxidant, die gezondheidsbedreigende vrije radicalen uit het lichaam verwijdert;
 • schimmelwerend en antibacterieel, waardoor arnica ook nuttig is bij de behandeling van huidziekten zoals acne.

Zaden van de wilde roos

Wilde roos

Een plant die, gezien de talrijke gezondheidsvoordelen, gewoon in Expansil Cream moest worden opgenomen. Het grootste voordeel is het gehalte aan enorme hoeveelheden waardevolle vitamine C, en daar zit meer van in dan in dezelfde hoeveelheid van bijvoorbeeld citroenen of grapefruits. De rozenbottelvruchten zitten ook vol met vitamine A, B1, B2, E, en K, Omega – 3zuren, foliumzuur, tannine, en flavonoïden. We zouden uren kunnen praten over de eigenschappen van de olie die ervan gemaakt wordt, en de belangrijkste voor mannen met erectiestoornissen en libido zijn:

 • een verbeterde elasticiteit van de bloedvatwanden als gevolg van een verhoogde collageenproductie;
 • anti-inflammatoire en antioxiderende effecten;
 • regulering van het hart en de bloedsomloop;
 • versterking van het immuunsysteem van het lichaam;
 • verlichting van gewrichtspijn en spijsverteringsstoornissen.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba

Deze langlevende plant, ook bekend onder de naam ginkgo biloba, wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde van onder andere het Verre Oosten. Zoals in de twee vorige gevallen houden de eigenschappen verband met de samenstelling vol antioxidanten, flavonoïden, terpenen, hydroxyzuren, biflavonen en steroïden. Dankzij hen, heeft Ginkgo biloba een positief effect op:

 • de werking van de bloedsomloop, waardoor een goede zuurstoftoevoer naar het hele lichaam mogelijk wordt, wat ook noodzakelijk is met het oog op de behandeling van erectiestoornissen en een verzwakt libido;
 • Verwijding van de bloedvaten, waardoor de bloedtoevoer naar de penis verbetert en de penis zichtbaar groter wordt;
 • vermindering van de effecten van vermoeidheid, versnelling van de regeneratie na de training;
 • het handhaven van een normale bloeddruk en cholesterolgehalte; LDL;
 • verbetering van de geestelijke stemming, wegnemen van negatieve effecten van stress.

Aloë Vera

aloë vera

Dat wil zeggen, sap van aloë vera, een plant waarvan iedereen de gezondheidsbevorderende eigenschappen kent en die ook een belangrijk effect heeft op de verbetering van de mannelijke seksuele prestaties. Aloë Vera sap kan worden beschouwd als een sterk, natuurlijk afrodisiacum dat de sensaties tijdens de geslachtsgemeenschap verhoogt. De samenstelling, die het gebruik in Expansil Cream rechtvaardigt, is samengesteld uit bijna 300 verschillende stoffen, waaronder:

 • vitamine B12 en andere B-vitamines;
 • vitamine C en E;
 • mineralen: kalium, natrium, zink, ijzer, selenium, chroom, koper en mangaan;
 • vetzuren: oliezuur, linolzuur, palmitinezuur, stearinezuur;
 • aminozuren, fenolische verbindingen, tannines en flavonoïden.

Een dergelijke rijkdom aan actieve bestanddelen maakt dat aloë gekenmerkt wordt door antioxidatieve, schimmelwerende, antibacteriële en immuunsysteemversterkende eigenschappen. Bovendien neemt het aloë-extract deel aan het zuurstoftransport naar de cellen, versterkt het verzwakte collageenvezels, versnelt het de genezing van wonden, schaafwonden en zweren, en geneest het alle spijsverteringsstoornissen.

Pepermunt

Pepermunt

Wordt ook gebruikt als tussenproduct voor de productie van olie die zowel in de geneeskunde als in de cosmetica wordt gebruikt. Het is veruit de populairste muntsoort die ook in ons land wordt geteeld en zijn eigenschappen worden bepaald door etherische oliën, fenolzuren, looistoffen, carotenoïden, sterolen, mineralen en een grote hoeveelheid bitterstoffen. Pepermunt wordt gebruikt als een effectieve remedie voor vele ziekten, en werkt als

 • het heeft een diastolisch effect op het spijsverteringsstelsel en verbetert de spijsvertering door de afscheiding van gal en maagsappen te verhogen;
 • een kalmerend middel, en door het verlichten van bestaande nerveuze spanning verbetert het de seksuele prestaties en verwijdert het mentale blokkades die een goede erectie verhinderen;
 • Energiek en stimulerend, geeft niet alleen energie voor succesvolle en bevredigende seks, maar ook voor de dagelijkse lichamelijke activiteit die nodig is om volledig gezond te blijven.

Expansil Cream – meningen over hoe het werkt

Uitsluitend inzetten op natuurlijke en geteste ingrediënten was een schot in de roos, wat wordt bevestigd door tevreden mannen die het regelmatig gebruiken Expansil CreamDe kritieken die ze geven zijn zeker positief. Zij zijn vol lof over deze crème voorseksueel actieve mannen en benadrukken de belangrijkste voordelen ervan:

 • precies samengesteld, veilig en zonder het risico van bijwerkingen;
 • gemakkelijk in gebruik, u hoeft het alleen maar in de intieme zone in te masseren en de verbetering zal zichtbaar zijn na 2 – 3 maanden regelmatig gebruik;
 • Gebrek aan erectiestoornissen, niet alleen tijdelijk, merkbaar tijdens het gebruik van de crème, maar permanent nadat de behandeling is beëindigd en het preparaat is stopgezet;
 • seksuele prestaties op een nieuw, hoger niveau;
 • Zichtbare vergroting van de penis, zowel in lengte als in dikte.

Expansil Cream – eenvoudige aankoop en levering aan huis

Besluiten om Expansil Cream te gebruiken de meningen die het geniet zijn zeker de beste aanbeveling hier, u kunt het gemakkelijker kopen dan andere preparaten van dit type die in ons land op de markt zijn. Om een aankoop te doen, moet u naar website van fabrikantHet bedrijf heeft een zeer goede reputatie op dit gebied en het is zeker de beste aanbeveling, u kunt het op een eenvoudiger manier kopen dan andere producten van dit type die in ons land op de markt zijn. De fabrikant heeft voor alle klanten een aantrekkelijke promotieactie voorbereid, waarbij Expansil Cream wordt aangeboden in maar liefst drie pakketten die verschillen in prijs en aantal verpakkingen: één, twee en maar liefst drie.

Expansil Cream