fibre select

In elk stadium van ons leven is het de moeite waard om te zorgen voor gezonde voeding, een goed samengesteld dieet, vol essentiële ingrediënten die ook van invloed zijn op het behoud van het juiste gewicht. Ons lichaam zal ons er snel dankbaar voor zijn, niet alleen voor zijn slanke en slanke silhouet, maar ook voor het gebrek aan problemen met de spijsvertering of metabolisme. Een van die ingrediënten is zeker vezel, waarvan het gebrek aan vezels de leemten in de voeding perfect zal opvullen. Fibre Selectverkrijgbaar in een praktische vorm als drankpoeder.

Voedingsvezels – waardevolle gezondheidsvoordelen voor de gezondheid

błonnik

Vezel is een essentiële voedingsstof voor onze gezondheid, die door het spijsverteringsstelsel wordt gevraagd. De dagelijkse inname moet 20 tot 40 g per dag bedragen, wat niet altijd mogelijk is met een onevenwichtige voeding. Vezel is een groep plantaardige verbindingen die niet verteerbaar zijn in het spijsverteringskanaal, zoals pectine, cellulose, bepaalde zetmeelsoorten of plantaardige gom. In zijn natuurlijke vorm komt het vooral voor in graankorrels, groenten en fruit en heeft het een gunstige invloed:

 • regulering van het cholesterolgehalte in het bloed;
 • preventie van hart- en vaatziekten;
 • het voorkomen van verstopping of winderigheid;
 • de ontgifting van het organisme;
 • die effectief gewichtsverlies ondersteunen.

Omdat we het niet altijd van voedsel voorzien, zal een goede manier om het aan te vullen Fibre Select zijn, een vitale vezel die uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten, met een effectieve en bewezen werking.

Fibre Select – Werking van de toeslag

Het is een modern supplement waarvan de belangrijkste taak is om het lichaam te reinigen van giftige stoffen en alle andere gevaarlijke producten van de stofwisseling. Zij vormen een ernstige bedreiging voor de gezondheid en zijn een oorzaak van vele ziekten, dus een passende preventie, ondersteund door Fibre Select. Daarnaast kunt u alle afwijkingen die worden veroorzaakt door een verkeerde levensstijl, genoemde constipatie, winderigheid, winderigheid, ook helpen om de extra kilo’s te verliezen aan te passen.

Dit gebeurt dankzij de effectieve werking op vele niveaus, van het onderdrukken van overmatige eetlust tot het versnellen van de vetverbranding. Vitale vezels zwelt direct na consumptie op in de maag, waardoor het gevoel van verzadiging ontstaat en we het gevoel krijgen dat we geen ongezonde en calorierijke snacks hebben. In totaal veroorzaakt dit over een langere periode een geleidelijk gewichtsverlies, daarom wordt het aanbevolen door specialisten als onderdeel van een effectieve behandeling tegen gewichtsverlies. Natuurlijk zal Fibre Select alleen ons niet afslanken zoals we dat zouden willen, en we moeten het altijd combineren met een goed dieet en een hoge fysieke activiteit, nodig om volledig bevredigende resultaten te bereiken.

Fibre Select – samenstelling

fibre select verpakking

Voor zo’n veelzijdig product kunnen we gerust zeggen dat de complexe werking van het supplement de grootste invloed heeft op de samenstelling ervan, vol met natuurlijke ingrediënten die geen bijwerkingen veroorzaken. De samenstelling die Fibre Select creëert is ook volledig uniek te noemen en bevat waardevolle stoffen als..:

 • gemicroniseerde appelvezels, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde delen van de schil van de vrucht. Het micronisatieproces verhoogt het actieve oppervlak van de vezel, waardoor deze beter wordt geabsorbeerd, water goed wordt geabsorbeerd en de maag wordt gevuld, waardoor een lang gevoel van verzadiging wordt gegarandeerd. Bovendien verlaagt dit soort vezels het slechte cholesterolgehalte in het bloed;
 • Granola eivormige zaaddoppen, gewaardeerd om hun uitzonderlijk hoge vezelgehalte. De schubben zwellen op onder de stroming van het water, waardoor er slijm vrijkomt dat de darmperistaltiek verbetert en het regelmatig legen zonder verstoppingen vergemakkelijkt. Vezels uit de eierkoek hebben op hun beurt een gunstig effect op de vertraging van de koolhydraatabsorptie, reinigen het lichaam van de giftige stoffen die zich in het lichaam bevinden, verlagen het cholesterolgehalte, ondersteunen het spijsverteringsstelsel, de stofwisseling en maken het mogelijk de eetlust onder controle te houden en zo bij te dragen aan gewichtsverlies;
 • gemicroniseerde lijnzaadvezels, waarvan de bron zaden van lijnzaad zijn, die ook worden onderworpen aan het proces van micronisatie of vermindering van vaste deeltjes, die niet alleen de verbetering van de spijsvertering of ontgifting, maar ook het uiterlijk van huid, haar en nagels beïnvloeden. Lijnzaadvezels werken zo effectief en volledig dankzij het gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren Omega – 3, flavonoïden en fytosterolen;
 • inuline geëxtraheerd uit cichoreiwortel, gewaardeerd in de farmaceutische industrie, polysacharide bestaande uit glucose- en fructose-moleculen. Het is bestand tegen spijsverteringsenzymen en wanneer het in deze vorm in de dikke darm terechtkomt, heeft het een belangrijke invloed op de goede werking ervan, versterkt het ons immuunsysteem en versnelt het de verwijdering van giftige stoffen;
 • olifructose, ook uit cichoreiwortel, natuurlijk en sterk in actie prebiotische, het stimuleren van de ontwikkeling van een gezonde darmflora en het stimuleren van het spijsverteringsstelsel om intensiever te werken;
 • Rubber guar, een verdikkingsmiddel dat vaak gebruikt wordt in de voedingsindustrie, goed oplosbaar in water. Het effect op het spijsverteringsstelsel wordt gereduceerd tot een zwelling in de maag en een verhoogd gevoel van verzadiging, en omdat het tegelijkertijd caloriearm is, kan het zelfs in het meest restrictieve afslankingsdieet worden gebruikt.

Fibre Select – Dosering en effecten

De aanbevolen dagelijkse dosis van deze vitale vezel is 15 g, bij voorkeur 3 keer per dag, 5 g per stuk. Fibre Select lost op in minimaal 100 ml water, sap of andere niet-koolzuurhoudende vloeistof, roerend tot het volledig is opgelost. Het wordt ook aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid gedronken vloeistoffen te verhogen om een gevaarlijke uitdroging van het lichaam te voorkomen.

Fibre Select is een uitstekend ingrediënt in een gezonde voeding en kan met succes worden vervangen door vele ongezonde snacks die tot nu toe op onze kaart hebben gestaan. In plaats van voor een TV of computer te zitten, chips of noten te eten, is het beter om een smakelijke en voedzame cocktail te drinken, die het hongergevoel vermindert en u in staat stelt om snel van de vetophopingen af te komen. Na enige tijd zal het een gewoonte worden, en het lichaam zal de positieve effecten van vezels, de eliminatie van giftige stoffen, een beter metabolisme voelen en, dientengevolge, wat wij om het meest geven, dat is het verliezen van gewicht. Wat interessant is, je hoeft jezelf niet te martelen met een of ander sjiek, drastisch dieet of een streng trainingsregime, hoewel dat laatste geen kwaad kan. Alleen al een lichte keuken, rijk aan groenten en fruit, zonder de genoemde snacks en alles met veel calorieën, is genoeg om zonder veel moeite tot 3 kg per week te verliezen.

Fibre Select – Meningen

fibre select

Een dergelijke alomvattende actie bevestigt volledig de mening van de consumenten die het beschouwen als een van de meest effectieve vitale vezels op de markt, niet alleen in ons land, volledig opneembaar, waarvan het gebruik geen neveneffecten met zich meebrengt. De mensen die het gebruiken wijzen, onder andere, op verbetering niet alleen in spijsvertering, maar ook in de algemene voorwaarde van het spijsverteringsstelsel en het belangrijkste, namelijk, eetlust onderdrukking, het verminderen van cholesterolgehalte, eliminatie van constipatie, flatulentie en andere gelijkaardige gezondheidsproblemen. Bovendien hebben veel gebruikers gemerkt dat de ingrediënten van het product Fibre Select hun een stevige dosis energie te geven die nodig is voor hun lichaamsbeweging, waardoor het vaak voorkomende gevoel van chronische vermoeidheid, dat direct zichtbaar is in het voortdurend dalende gewicht, wordt weggenomen, en in veel gevallen is het verlies ervan minstens enkele kilo’s. De meeste van hen hebben een goede dosis energie nodig voor hun lichaamsbeweging. De vorm van een supplement, geen tabletten, maar poeder voor het maken van een voedzame maar lichte cocktail is ook een herkenning waard.

Fibre Select kan rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht, die voor het gemak van zijn groeiende aantal klanten een functionele Fibre Select heeft gelanceerd. website. Bestellingen worden snel verwerkt en deze manier van distribueren geeft ons de garantie dat we altijd een origineel en volledig effectief product ontvangen.