Fietsen is een vorm van lichaamsbeweging gekozen door veel mensen, die zich willen ontdoen van hun overgewicht. Tijdens zo’n formulier…. we worden het trainen niet zo moe als met joggen, en… Ook kunnen we genieten van frisse lucht en een prachtige omgeving. Bovendien zullen we dankzij de fiets meer bezoeken, want we zijn in de meer kilometers kunnen doen. Hoe kan ik op de fiets om te fietsen om gewicht te verliezen? Is fietsen voordeliger? …gezondheid? Eens kijken!

Voordelen van fietsen

Fietsen is een geweldige manier om gewicht te verliezen, omdat zelfs een uur van een dergelijke fysieke activiteit kan verliezen tot 500 kcal. Dankzij de fiets hebben we niet alleen de mogelijkheid om het silhouet uit te snijden, maar ook om de spieren van de benen te versterken en te modelleren. Fietsen heeft ook andere voordelen voor de gezondheid: het stelt ons in staat om onszelf van zuurstof te voorzien, verbetert ons humeur, reguleert de bloedsuikerspiegel en helpt het niveau van slechte cholesterol te verlagen.

fietsen

Het is de moeite waard om te fietsen als u we willen onze conditie en prestaties verbeteren. Systematisch zal ons lichaam gewend raken aan regelmatige bewegingen, verbetering van de werking van het zenuwstelsel en de bloedsomloop. Bovendien kan vrijwel iedereen op de fiets, en de enige die dat wel kan… de contra-indicaties voor het gebruik van deze apparatuur zijn ernstig hart- en vaatziekten en geavanceerde gewrichtsziekten, of de ruggengraat.

Gezondheidseffecten van fietsen

Voordelen willen bereiken gezondheid van het fietsen, je hoeft niet snel en sterk te zijn… trappen. Een korte reis in een gematigd tempo zal ons in staat stellen om genieten van de beweging en de voordelen die daarmee gepaard gaan.

Fietsen voorkomt ziekte coronair

Dit voordeel wordt geassocieerd met elke vorm van lichamelijke activiteit. Fietsen stelt ons in staat om het lichaam van zuurstof te voorzien. Bovendien ondersteunen we door een correcte houding tijdens het fietsen de ademhalingsfasen door de spieren van de schoudergordel. De activiteit heeft een positief effect op de bloedsomloop en stimuleert het hele lichaam om te bewegen, waardoor gezonde bloedvaten, botten en gewrichten behouden blijven. Systematische beweging is ook een goede preventie van spataderen.

Fietsen is geen last scharnierpunten

Vele vormen van lichamelijke activiteit, ondanks de vele voordelen draagt het het risico van overbelasting met zich mee, en dus en ook gezamenlijke schade. Ondertussen, fietsend op de fiets, kunnen we het figuur slanker maken en de spieren van de benen snijden, nee… …met een gewicht van zijn knieën.

Bij het fietsen zijn de volgende zaken betrokken spieren: triceps, kleermakers, quadriceps, triceps dijen, tweekoppige dijen, grote billen. Terwijl je aan het trappen bent…. maar ook de rugspieren, buikspieren en (in het geval van de wervelkolom en de buik) werken. een kleine mate) van de bovenste ledematen. Tijdens de rit, de spieren blijven in de diastolische fase langer in de diastolische fase dan de contractiefase, en zijn niet belast met het gewicht van het hele lichaam. Op deze manier is het risico van een lastendruk en gewrichtsblessures worden aanzienlijk verminderd.

Fietsen en fysieke conditie

Als we op de fiets rijden, kunnen we de fysieke conditie en de coördinatie van de beweging effectief verbeteren. Systematische excursies stellen ons in staat om in goede conditie te blijven en te genieten van een hoge mobiliteit.

fietsen op het strand

Fiets verbetert de stemming

Tijdens de fysieke activiteit, neemt het toe is de hoeveelheid endorfines die rechtstreeks van invloed zijn op het goed… zich goed voelen. Als u met een mobiele fiets op een frisse, frisse fiets rijdt…. Daarnaast profiteren we van de natuurlijke omgeving en de zon, wat ons ook een beter gevoel geeft. Fietsen ontspant en stelt u in staat om Ontspannen.

Fietsen is effectief op verbranding van vetweefsel

De fiets wordt beschouwd als een van de beste uitrusting, die bevorderlijk is voor het beeldhouwen en het afvallen. Maar om een echt goed afslankend effect te hebben, moeten we weten hoe we moeten rijden. Korte ritten geven mogelijk niet het gewenste resultaat, omdat onze spieren en weefsels de eerste 30 minuten gebruik maken van hun eigen glucosevoorraden. Pas dan neemt de vraag naar energie, die het lichaam uit de vetreserves begint te putten, toe. Dus als je wilt afvallen, is het de moeite waard om je op te zetten voor langere reizen of een meer extreme rit, evenals intervaltraining.

Hoe kan ik op de fiets om te fietsen om gewicht te verliezen?

Rijd systematisch

Als we ons richten op de fiets, zullen de beste resultaten worden bereikt door regelmatig te trainen. Zoals ik al eerder zei, zullen we met een uurtje fietsen 400-500 kcal kunnen verliezen. Dit betekent echter niet dat als we deze tijd in tweeën snijden, we 200 kcal zullen verbranden. Pas na ongeveer 30 minuten begint ons lichaam energie uit het vetweefsel op te nemen en te verbranden. Dus hoe meer we rijden, hoe meer we verliezen.

je bent aan het fietsen

Voor langere ritten moeten we een constant tempo aanhouden – ongeveer 15 km per uur op een rechte weg.

Zie ook: Gewichtsaanvulling Keto Actives. Controleer de samenstelling

Fietsintervallen

U kunt ook het volgende doen op uw fiets tussenpozen. Dit betekent dat het tempo van zeer intens naar zeer intens wordt gewijzigd in gematigd na een redelijke tijdspanne. Als je op de fiets zit, is het het beste om moet de start in een gematigd tempo worden gecontroleerd, zodat na 20 procent Verhoog de minuten tot het maximum en trap tot u we hebben niet genoeg kracht. Een dergelijke opleiding zal een effectieve invloed hebben op onze metabolisme en dus de verbranding van vetweefsel versnellen.

Stationaire fiets – voordelen

Rijden op een mobiele fiets zorgt voor veel meer voordelen dan op een stilstaande fiets. Echter sommige mensen trainen liever in een club of thuis, en dergelijke apparatuur… Het werkt ook goed bij slecht weer.

Stilstaande fiets oefeningen een aantal voordelen hebben die ons in staat zullen stellen om van het verkeer te genieten zoals in het geval van een normale fiets. Dit zijn ze:

  • kilometer teller – kunnen we de afstand die we hebben afgelegd in de gaten houden;
  • Hartslagteller – door de juiste hartslag gedurende de hele trainingsperiode te handhaven, beïnvloeden we om de verbranding van vetweefsel te versnellen;
  • niveauregeling – als we de spieren van de benen en billen willen versterken, hebben we de mogelijkheid om om een hogere moeilijkheidsgraad te kiezen.

Niets kan een fietstocht vervangen mobiel, waarbij we kunnen genieten van de natuur en de om frisse lucht in te ademen. Echter, in termen van fitness en in vetverbrandingsprocessen, de stilstaande fiets ook het gaat goed werken. Bovendien kunnen we zo elke …het seizoen!

Fietsen – wat is de moeite waard om te onthouden?

fietsen

Ongeacht of we naar de een fiets om gewicht te verliezen, of om fit te worden, we moeten niet alleen bijdragen aan opleiding, maar ook aan andere parameters, zoals…:

  • Bepaling van de juiste route – is het de moeite waard om te weten op wat voor terrein we in de toekomst zullen rijden. voordat we op de fiets stappen. Het is ook belangrijk dat vóór de opleiding om het aantal kilometers te bepalen dat we willen reizen;
  • irrigatie – vochtophoping tijdens fysieke activiteit is zeer belangrijk. belangrijk, dat is waarom we bij elke trainingssessie met ons mee moeten nemen… een fles water of elektrolyten;
  • Voeding – na de training we moeten ervoor zorgen dat de energieverliezen worden aangevuld; als we willen dat we voor ons op afslankende effecten, een gezonde, evenwichtige voeding is voor ons een aangegeven;
  • accessoires – voor we beginnen met fietsen, laten we er zeker van zijn dat onze fiets… volledig functioneel is, is het ook de moeite waard om jezelf uit te rusten met een helm en een beschermers ter bescherming tegen de gevolgen van mogelijke schade …valt.

Lees ook: Een natuurlijke manier om gewicht te verliezen. Hoe kan ik rennen om gewicht te verliezen?