Enige tijd geleden noemde ik in een van mijn inzendingen het gebruik van finasteride bij de behandeling van androgene alopecia. Het was een korte vermelding, maar sindsdien hebben veel vrienden mij gevraagd naar verdere details over deze chemische stof en de effectiviteit ervan bij het stoppen van haaruitval.

Finasteryd – effectiviteit in het blokkeren van het hormoon DHT.

Finasteryd tabletten

Voordat ik verder ga met de behandeling van alopecia, moet ik u vertellen wat finasteride is en alle positieve en negatieve aspecten van het gebruik ervan. Door het definiëren van deze chemische verbinding, die een bestanddeel is van veel geneesmiddelen, kan men zeggen dat het een stof is die de overmatige afscheiding van het enzym dat verantwoordelijk is voor de vorming van het hormoon DHT vermindert. Dit is het resultaat van de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron, dat direct verantwoordelijk is voor een slechte werking en daardoor schade aan de haarzakjes, en is een van de meest voorkomende oorzaken van versnelde alopecia, die gelukkig effectief kan worden tegengegaan. Deze verbinding wordt vaak gebruikt in geneesmiddelen en preparaten die zijn ontworpen om haaruitval te stoppen, zoals Propecia, Finaster of Proscar, waarbij in veel gevallen de afscheiding van DHT zelfs met 70-80% wordt verminderd. De balg stopt met sterven en de finasteride bevordert ook een snellere groei van nieuw haar.

Finasteryd – de meest voorkomende bijwerkingen.

alopecia

Om deze redenen zijn de tabletten die het bevatten erg populair, maar de meeste mensen die het innemen zijn zich niet bewust van de bijwerkingen, meestal gewoonweg negeren. Echter, voor ons, mannen zijn bijzonder lastig en een van de meest voorkomende is een aanzienlijke vermindering, en soms zelfs een volledig verlies van libido. De problemen verschijnen geleidelijk aan, met de voortzetting van de fytosteroïde behandeling, en andere waargenomen symptomen omvatten een daling van de testikels, een daling van de seksuele prestaties, vaak ook onvruchtbaarheid als gevolg van een daling van het aantal zaadcellen. Het moet worden toegegeven dat het angstaanjagend klinkt, dus is het de moeite waard om te overwegen of het beter is om geen andere, minder schadelijke preparaten te gebruiken, zoals, bijvoorbeeld, de volgende Profolan.

Profolan – behandeling zonder enig risico, het effect – volledige stopzetting van alopecia.

Profolan haarverliestabletten

Ik stopte enige tijd geleden persoonlijk met het gebruik van finasteride, vanaf het moment dat de trichristoloog mij aanraadde om Profolan. De mening die hij hem gaf moedigde me aan om het op mijn haar te proberen en ik heb daar geen spijt van. Ik heb het eerste pakket van deze aanvulling gekocht met behulp van bedrijfswebsite van de fabrikanten voor 60 tabletten betaalde ik 49 €. Dit lijkt misschien een grote som geld, maar de actie Profolanu Dit compenseert volledig en de aanblik van snelgroeiend haar is veel meer waard. Dergelijke resultaten worden gegeven door de oorspronkelijke samenstelling, voornamelijk de unieke actieve factor Grow 3, evenals de finasteride die de secretie van het hormoon DHT blokkeert, maar vrijwel geen bijwerkingen heeft. Het bestaat uitsluitend uit natuurlijke plantenextracten en is erin terug te vinden:

  • brandnetel, al honderden jaren bekend en gewaardeerd, dat een bestanddeel is van vele geneesmiddelen en cosmetica tegen haaruitval, en bovendien geeft ze zachtheid en natuurlijke kleuring,
  • akkerpaardenstaart, die op zijn beurt vol zit met silicium, een van de haarbouwstenen, die een sterke, versterkte structuur heeft,
  • Vitaminen, mineralen en aminozuren, zoals l-cysteïne, die de conditie van het haar verbeteren en het tot aan de uiteinden voeden, of taurine, het belangrijkste voor de vitaliteit.

Zo’n samenstelling is de beste garantie voor snelle resultaten, wat verwacht wordt door iedereen die problemen heeft met groeiende kaalheid. Profolan Ik heb het proefondervindelijk gecontroleerd en heb alle positieve meningen hierover volledig bevestigd. Ik neem nu al enkele maanden de aanbevolen twee capsules per dag en ik hoef mijn haar niet meer onder de hoed te verstoppen. De mensen die naar buiten kwamen, begonnen terug te groeien in een tempo dat ik niet had verwacht, en de anderen zijn zo gezond en sterk als nooit tevoren. Ik zal zeker doorgaan met het kopen van ProfolanDe fabrikant biedt het aan in bijzonder aantrekkelijke promoties, waar u gewoonweg van moet profiteren. Bij aankoop van bijvoorbeeld 2 pakketten, kan de derde gratis worden gegeven, wat betekent dat we een maand behandeling gratis hebben.