De laatste jaren zien we een zeer positieve trend, namelijk meer zorg voor de gezondheid en het uiterlijk van mannen. Helaas hebben veel mannen tijdens de dagelijkse verzorging te maken met een ernstig probleem, overmatig haarverlies en de daarmee gepaard gaande versnelde alopecia. Er zijn vele redenen voor deze stand van zaken, en alleen een specialist kan ze correct herkennen en op basis hiervan een effectieve behandeling bestellen. Ook cosmetische en farmaceutische bedrijven voldoen aan de verwachtingen en elk jaar komen er nieuwe voorbereidingen op de markt om de strijd tegen deze aandoening te ondersteunen.

Follixin – capsules met een unieke samenstelling.

follixin

Een van hen is Follixin, gewaardeerd en alom aanbevolen door dermatologen. Het onderscheidt zich van veel andere soortgelijke maatregelen door zijn complexe werking, waarbij de oorzaak van alopecia van binnenuit wordt aangepakt. Het is gebaseerd op een effectieve aanvulling van het lichaam, d.w.z. het voorziet het van een sterke en geconcentreerde dosis essentiële voedingsstoffen. In dit geval zijn zij verantwoordelijk voor het voeden van de hoofdhuid en haarzakjes. Follixin valt op door zijn unieke receptuur, waarin we een aantal elementen vinden op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Deze speciale mix genaamd Bioactiv Hair Regrowth Blend bevat onder andere:

 • extract van paardenstaart met antiroos, regeneratieve en antibacteriële eigenschappen,
 • Brandnetelextract, dat huidziekten voorkomt en haaruitval tegengaat door het gehalte aan waardevolle mineralen, waaronder calcium, ijzer, zink en jodium,
 • Vitamine E, een effectieve antioxidant die het effect van schadelijke vrije radicalen blokkeert,
 • Vitamine C en een verzameling B-vitaminen, die de haarschacht versterken, de bloedtoevoer naar de huid verbeteren en de haargroei versnellen,
 • Collageen-eiwithydrolysaat, waardoor het haar sterk en dicht is en de haarfollikels en bollen perfect worden gevoed,
 • foliumzuur en ascorbinezuren,
 • niacine en biotine.

Follixin – bevestigde actie en gunstige prijs.

follixin efekty

Je kunt gerust stellen dat deze tabletten alles bevatten wat je nodig hebt om het probleem van haaruitval op te lossen in sterke, geconcentreerde doses. De werking van Follixinu is bevestigd door talrijke studies in gespecialiseerde centra over de hele wereld, maar de hoge effectiviteit ervan wordt vooral bevestigd door tevreden klanten. Het product voldoet aan alle, zelfs de strengste kwaliteitsnormen en is volledig veilig, en het gebruik ervan veroorzaakt geen bijwerkingen. Interessant is dat het even effectief is bij alle soorten alopecia, aanbevolen voor gebruik door zowel mannen als vrouwen, die ook last hebben van dit probleem. Het zal helpen met alopecia, of in de temporele en frontale gebieden, neem gewoon twee capsules per dag. Regelmatig gebruik garandeert effecten zoals:

 • Bijna volledig stoppen met haaruitval,
 • versterking en juiste voeding van haarzakjes,
 • voeding en verdikking van de haarschede,
 • Het haar wordt dichter en krijgt weer kleur,
 • het risico op roos of seborrheïsche dermatitis is geminimaliseerd.

Follixin kan worden gekocht via de website van de fabrikant, in verschillende opties. De prijs van één pakket voldoende voor een maandelijkse behandeling is 49 €, maar de meeste klanten kiezen voor een gunstigere optie voor 97 €, en de capsules gaan tot drie maanden mee, zodat een optimaal resultaat kan worden bereikt.