Er zijn verschillende soorten voedingssupplementen op de markt, die zijn ontworpen om het lichaamsgewicht te helpen verminderen. Zo nu en dan komt er een nieuw product op de markt, en mensen die een slank en mooi gevormd silhouet willen bereiken, grijpen steeds vaker naar maatregelen om af te slanken en calorieën te verbranden. Met behoud van gematigdheid en het kiezen van producten, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan die supplementen die gebaseerd zijn op ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze moeten ook worden getest en vooral effectief zijn. Coleus forskohili, of Indiase brandnetel, wordt beschouwd als een gewaardeerde plant die het proces van gewichtsverlies ondersteunt.

De Indiase brandnetel – wat is het effect?

Het wordt ook wel Indiase salie genoemd. De inhoud van de belangrijkste werkzame stof, die forskolin, maakte het bijzonder populair onder degenen die de zorg over hun slanke figuur. De plant komt voor in het zuidoostelijke tropische Aziatische klimaat. Lang geleden werden de waardevolle gezondheidsbevorderende en therapeutische eigenschappen ervan gewaardeerd en toegepast in de traditionele Indiase geneeskunde, d.w.z. Ayurveda. Coleus forskohili is door consumenten van over de hele wereld geprefereerd, dankzij het positieve effect op de gewichtsvermindering.

Helpen om gewicht te verliezen is een sterke troef van de Indiase brandnetel. Het consumeren van het extract uit de wortel ondersteunt de conditie van mensen die lijden aan bloedarmoede. Het voorkomt ook verzwakking van het lichaam, wat bijdraagt aan de vermenigvuldiging van rode bloedcellen, wat in zekere zin leidt tot een versterking van het immuunsysteem.

Forskolin heeft een positief effect op de symptomen van huidziekten, waaronder psoriasis. Verbetert het uiterlijk en de conditie van nagels en haar aanzienlijk. Dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen desinfecteert het de mondholte en voorkomt het de ontwikkeling van micro-organismen. Daarnaast verlaagt het ook de bloeddruk en reguleert het de bloedglucosewaarden.

Indiase brandnetel en het effect ervan op gewichtsverlies

De basis voor de heilzame en beroemde activiteiten van de Indiase brandnetel is een bepaald deel ervan, namelijk de wortel. Het bevat de meest biologisch actieve chemische verbindingen zoals forskolin, coleol, coleol, coleol, coleon, coleonon, barbutazine, plektrin, deoxycoleonol, crocetine, naptopiron, plektyrinon.

De belangrijkste stof die verantwoordelijk is voor de productie van een enzym voor het verbeteren van de stofwisseling is forskolin. Het heeft een meerlagige werking: ontgiftend, d.w.z. het reinigen van het lichaam van schadelijke stoffen, het versnellen van de afbraak van vetweefsel en het verhogen van de intensiteit van het transport van opgeslagen vetten naar de spieren. Ze worden daar verbrand, wat bijdraagt aan gewichtsverlies.

Lipolyse- en thermogenese processen maken forskolin een onschatbare steun en een natuurlijke stof die een effectieve vetverbranding veroorzaakt.

Daarnaast ondersteunt de Indiase brandnetel de goede werking van de schildklier en stabiliseert het niveau van cortisol, het stresshormoon. Dit is uiterst belangrijk omdat het factoren elimineert die vaak de oorzaak zijn van overgewicht of extreme obesitas. Als gevolg hiervan is het gebruik van forskolin een sterk wapen in het proces van vetverbranding, wat het ook gemakkelijker maakt om spiermassa op te bouwen.

Deze stof in brandnetel normaliseert de zoutzuurproductie, stimuleert de voedselvertering en de pancreasfunctie. Dit heeft een positief effect op de intensiteit van de stofwisseling. Het is beter om overgewicht te elimineren, de spiermassa te verhogen en de schildklierfunctie te reguleren. Indiase brandnetel wordt aanbevolen voor mensen met een hoge fysieke activiteit, maar ook voor minder actieve mensen die een verbetering van de stofwisseling en een effectieve gewichtsvermindering nodig hebben.

Meningen over Indiase brandnetel

Recente studies bevestigen dat forskolin geen nadelige effecten heeft die verband houden met het gebruik ervan in de voeding. Het komt in de vorm van verschillende tabletten, maar ook in de vorm van Indiase thee – dit zijn zakken met dit soort brandnetel. Het nemen van de aanbevolen doses forskolin als voedingssupplement zorgt ervoor dat er geen bijwerkingen optreden. U mag echter bepaalde gedeelten niet overschrijden, want dan bestaat er al zo’n risico. Bovendien mag het niet worden gebruikt door kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is ook niet aan te raden om het te gebruiken bij lage druk, stollingsstoornissen en maagklachten.

Door deze aanbevelingen op te volgen, kunnen we er zeker van zijn dat het nemen van Indiase brandnetel niet alleen een veilige manier zal zijn om gewicht te verliezen, maar het zal ook zeer effectief zijn, zoals bevestigd door de meningen van de consument. Reacties op deze kwestie zijn gunstig, en de gebruikers prijzen forskolin, vanwege de ongekende prestaties tijdens het gewichtsverlies.

Er zijn veel supplementen die grote hoeveelheden forskolin bevatten. Helaas geeft niet iedereen merkbare visuele effecten, waar we het meest op gefocust zijn. Echter, aanbevolen is Fast Burn Extreme, die naast de hoogste concentratie brandnetelextracten op de markt andere voedingsstoffen bevat die elkaar aanvullen en een uiterst effectief preparaat vormen dat vetweefsel in een relatief korte tijd elimineert. Over Fast Burn Extreme leest u hier.

vak fast burn extreme

Ik heb zelf de effectiviteit van dit voedingssupplement gecontroleerd en bevestigd, u leest over mijn prestaties (30 kg minder) in het tabblad over mij.