haarlijnvoorbarigheid

Er zijn vele manieren om overmatig haarverlies en progressieve kaalheid tegen te gaan. Meestal gebruiken we voor dit doel farmacologische middelen, zoals zeer effectief in actie Profolan. Het is echter de moeite waard om het te ondersteunen met andere behandelingen, en een van de beste is mesotherapie van de hoofdhuid. Het bestaat uit het injecteren van speciale stoffen, bereid uit bloedplaatjesrijk plasma en stamcellen uit het bloed van de patiënt. Ook preparaten die vitaminen, aminozuren en een aantal mineralen bevatten die de haargroei stimuleren, kunnen voor dit doel worden gebruikt. Het wordt aanbevolen in geval van verlies veroorzaakt door verschillende factoren, zoals:

  • Onjuist dieet,
  • hormonale veranderingen,
  • overmatige stress,
  • verschillende soorten mannelijke kaalheid,
  • laesies van de hoofdhuid.

IK WIL HET BESTE PRODUCT TESTEN OP KAALHEID!

Voedingseigenschappen van bloedplasma.

Plasma mesotherapie is bijzonder geschikt voor mensen die lijden aan ziekten zoals alopecia of gemorst. De benodigde stof wordt rechtstreeks uit het eigen bloed van de patiënt verkregen, dat onder vacuüm wordt opgevangen en in een laboratoriumcentrifuge wordt gecentrifugeerd. Het resulterende plasma, rijk aan bloedplaatjes, wordt over het gehele oppervlak van de hoofdhuid in de hoofdhuid geïnjecteerd. Dit is geen al te pijnlijke procedure, maar niet iedereen kan toegeven. De meest voorkomende contra-indicaties om het uit te voeren zijn:

  • zwangerschap of borstvoeding,
  • het nemen van antistollingsmiddelen,
  • diabetes,
  • kanker,
  • ontstekingen en andere huidinfecties.

De hoogste effectiviteit wordt bereikt door het uitvoeren van een reeks van 3 behandelingen, met een interval van twee maanden tussen de behandelingen. Een bezoek duurt meestal ongeveer 15 minuten en naaldmarkeringen zijn bijna onzichtbaar. Trombocytenrijk plasma heeft zelfs een gunstige invloed op de voeding van de huid en het haar, hoewel het 2-3 maanden duurt voor het volledige resultaat. Na deze tijd kun je de eerste effecten zien, nieuw haar groeit terug in grotere hoeveelheden, en het hele proces wordt nog steeds ondersteund door een behandeling met het gebruik van Profolan . De behandeling wordt uitgevoerd in talrijke klinieken voor esthetische geneeskunde en de kosten van één bezoek variëren van 200 tot 500 €.

IK WIL HET BESTE PRODUCT TESTEN OP KAALHEID!

De voordelen van stamcellen benutten.

haaruitval

Mesotherapie met stamcellen ziet er heel anders uit. Net als plasma wordt het verkregen uit het bloed van de patiënt door middel van een complex scheidingsproces, uitgevoerd in moderne apparatuur. Vervolgens worden ze plaatselijk toegediend om de huidcellen en hun aanhangsels te stimuleren. De behandeling heeft een goed effect op de verbetering van de voeding en oxygenatie van haarfollikels, het bouwt ook effectief de bloedvaten weer op. Stamcellen werken beter dan plasma, niet in de laatste plaats omdat ze de beschadigde celbasis gedeeltelijk vervangen, waardoor de bloedcirculatie in de kale gebieden effectief wordt gestimuleerd. Ze stimuleren zelfs slapende haarbollen en veroorzaken de vorming van nieuwe bollen. Ze creëren ideale omstandigheden waarin niet alleen het uitvallen van het haar stopt, maar ook de groei van nieuw haar veel sneller verloopt. De behandeling heeft geen bijwerkingen en de enige contra-indicaties zijn antistollingsmiddelen en huidinfecties.

Er zijn geen reeksen behandelingen nodig om bevredigende resultaten te bereiken, meestal is één bezoek om bloed te verzamelen voldoende en tijdens het tweede bezoek worden de cellen in de haarloze gebieden geïnjecteerd. Om deze reden is het momenteel de meest populaire behandeling om alopecia te bestrijden en gelijktijdig met farmacologische middelen, zoals Profolan. De prijs is misschien niet laag, variërend van 2000 tot 5000 € afhankelijk van de kliniek van uw keuze, maar de resultaten zijn het geld waard.

IK WIL HET BESTE PRODUCT TESTEN OP KAALHEID!