Haaruitval en de daarmee gepaard gaande alopecia is voor veel mannen een probleem en er zijn vele redenen om voor de juiste behandeling te kiezen. Dit kunnen typisch farmacologische middelen zijn of geschikte cosmetica en voedingssupplementen. Elk van hen heeft zijn eigen supporters en tegenstanders en meer of minder efficiëntie. Veel mensen met wie ik praat over hoe om te gaan met groeiende kaalheid vragen me echter of het de moeite waard is om voor een haartransplantatie te kiezen.

Haartransplantatie – een radicale oplossing.

alopecia

Ik moet meteen zeggen dat ik geen voorstander ben van radicale oplossingen, wat zeker het geval is bij haartransplantaties. Ik probeer altijd niet-invasieve methoden te gebruiken en ik ben nog nooit zo wanhopig geweest, ook al heeft kaalheid geen invloed op mijn welzijn. In de eerste plaats moet gezegd worden dat dit de ultieme manier is om het probleem aan te pakken, die alleen moet worden toegepast als andere behandelingsmethoden hebben gefaald. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een haartransplantatie een serieuze ingreep, uitgevoerd door een gekwalificeerde chirurg, die meestal een ziekenhuisopname van de patiënt vereist. Het wordt meestal gebruikt voor erfelijke kaalheid, maar het wordt niet vergoed en kost enkele duizenden euro’s.

Het heeft echter vele voordelen, die van invloed zijn op de voortdurend groeiende populariteit, en het belangrijkste is dat de effecten vrijwel direct en na slechts één behandeling zichtbaar zijn. Het wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en eventuele complicaties met een normale herstelling zijn uiterst zeldzaam. Interessant is dat niet alleen haaruitval op het hoofd, maar ook wimpers, wenkbrauwen en zelfs de kin op deze manier worden gecompenseerd. Helaas eindigt een dergelijke behandeling niet met één enkele ingreep en zijn de volledige effecten van de transplantatie pas na enkele maanden zichtbaar. Je moet ook veel eigen haar hebben, dat geschikt is voor transplantatie. Er zijn ook vooronderzoeken van de kandidaat, en contra-indicaties zijn onder andere hypertensie, huidziekten en infecties, diabetes en roken, die genezingsproblemen kunnen veroorzaken. De procedure van het overbrengen van de huidpleister samen met het haar brengt het risico van lelijke littekens met zich mee, dus ik gaf er de voorkeur aan om het te vermijden en op een andere manier van kaalheid af te komen.

Profolan – een zeer effectief supplement, het effect – steeds minder kaalheid.

profolan vak

Dit is de juiste aanvulling van het lichaam, waardoor ik het van alle noodzakelijke voedingsstoffen voorzie om het proces van haargroei te ondersteunen. Er zijn er veel op de markt, maar mijn keuze is zeker gemaakt op Profolan. De meningen die ik erover heb gelezen zijn overwegend positief, en de specialisten die ik gebruik hebben ook de hoge effectiviteit ervan bevestigd. Zij prijzen vooral de unieke samenstelling van de Profolanzorgvuldig samengesteld uit natuurlijke plantenextracten. Extracten van brandnetel- en akkerpaardenstaart, rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren die gunstig zijn voor de gezondheid van het haar, vormen een actieve factor Grow 3. Het is te danken aan hem Profolan is het meest effectief in het remmen van overmatige afscheiding van het hormoon DHT, die haarzakjes en haarzakjes vernietigt. Ik koop het direct van de fabrikantDe kosten van de behandeling bedragen 49 € per maand. Toen ik mijn eerste pakje nam, kreeg ik verrassende resultaten en ik kan zeggen dat mijn haar sneller, gezonder, dikker en sterker groeit.