hairstim

Gezond, sterk en glanzend haar is een belangrijk kenmerk van onze aantrekkelijkheid, maar het is moeilijk om het te allen tijde in goede conditie te houden. Vroeg of laat krijgt iedereen zijn of haarproblemen, van vettig haar, via roos, tot overmatig haarverlies, wat vooral voor mannen onvermijdelijk is. De eerste twee zijn relatief gemakkelijk te genezen, maar de versnelde kaalheid, vooral op jonge leeftijd, maakt dat we ons zeer onaantrekkelijk voelen.

Kaalheid – de redenen die we onszelf verschuldigd zijn

Een man met een kaalheidsprobleem

Je moet voor je haar zorgen, dus waarschijnlijk durft niemand het te ontkennen, niet alleen degenen die beginnen uit te vallen. Het valt echter niet te ontkennen dat we het in de meeste gevallen gewoon verwaarlozen, druk en druk, we hebben geen tijd om goed voor ons dunner wordend haar te zorgen. Verkeerd geselecteerde shampoos, conditioners of verkeerde voeding completeren het hele werk, wat resulteert in een voortdurend groeiende kaalheid. Daarnaast zijn er ook verschillende ziekten, die leiden tot een verzwakking van de haarstructuur, en veel vrouwen vernietigen deze door te intensieve verven of andere even agressieve behandelingen. Dit wordt al snel een oorzaak van diepe frustratie en een dalend gevoel van eigenwaarde, maar het kan ook een stimulans zijn om het probleem aan te pakken.

Er zijn vele methoden die we kunnen gebruiken in een dergelijke situatie, zelfs zeer invasieve, zoals haartransplantatie, maar meestal gebruiken we effectieve preparaten of voedingssupplementen, die niet alleen het probleem van haaruitval kunnen oplossen, maar ook het verbeteren van hun lelijke uiterlijk. Een van de meest gebruikte en aanbevolen producten is Hairstim, een product dat beschikbaar is in de vorm van een spray die in de hoofdhuid wordt gespoten en gewreven. Als gevolg van het gebruik ervan zou er snel nieuw, dik en sterk haar moeten teruggroeien, maar is dit echt het geval?

Hairstim – samenstelling van het preparaat

Dit product, volgens de veronderstelling van zijn fabrikant, moet bovenmatige haaruitval effectief verhinderen en de snelle groei van nieuw haar steunen. Dit moet worden vergemakkelijkt door de samenstelling, die we helaas niet precies kunnen weten, omdat we slechts met een klein deel ervan, zoals stoffen als deze, kennis kunnen maken:

 • pszenica
  climbazol
  , een organische schimmelwerende verbinding, wordt vaak gebruikt als ingrediënt in veel producten voor de behandeling van huidinfecties veroorzaakt door verschillende soorten schimmels. Het is uiterst effectief bij schimmelinfecties van de hoofdhuid, maar ook bij de bestrijding van overmatige seborroe en intensieve roos;
 • tarwe-extract, dat zowel buiten als binnen in het haar werkt. Het regenereert en voedt het dankzij het hoge gehalte aan vitamine A, B1, B2, B3, C, E en K en mineralen. Het heeft een antioxiderende werking, maakt het haaroppervlak gladder en glanst van de basis tot de uiteinden, versnelt de groei;
 • soja
  Sojabonenextract
  , met verdikkende eigenschappen, dat de vaak verzwakte haarwortels versterkt, wat een van de oorzaken van alopecia is. Het kalmeert alle ontstekingen in de huid en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Helaas konden andere ingrediënten zelfs op de officiële website van de fabrikant niet worden gevonden, maar je kunt al zien dat Hairstim precies is gekozen om de meeste alledaagse problemen met het haar aan te pakken, niet alleen het verlies ervan.

Hairstim – actie en adviezen

Het effect van deze spray op het haar is multidirectioneel en volgens de informatie van de fabrikant kunnen de eerste effecten al na enkele dagen gebruik worden verwacht en een uitgebreide behandeling is de oorzaak:

 • hairstim 2 161x300 1
  bijna onmiddellijke minimalisatie of zelfs volledige verwijdering van roos;
 • het blokkeren van haaruitval door het activeren van de wortels om efficiënter te werken, het voorkomen van het uitsterven van het haar en het ondersteunen van het regeneratieproces;
 • intensiever werk van talgklieren, waardoor overmatige seborroe als oorzaak van vet haar tot een minimum wordt beperkt;
 • Verbeterde voeding en versterking van de hoofdhuid, waardoor de ideale omgeving voor nieuwe haargroei wordt gecreëerd.

Hairstim kan gebruikt worden door zowel vrouwen als mannen die hun haar snel willen herbouwen, maar de meningen die we erover kunnen vinden zijn helaas niet duidelijk wat het moeilijk kan maken om een aankoopbeslissing te nemen. We kunnen voldoen aan vele positieve recensies, wat interessant is, vooral gegeven door de dames, die de versterking van dun, verzwakt haar en het stimuleren van hun snellere groei prijzen. Maar net zo vaak komen we meningen tegen die de voorbereiding in een negatief daglicht stellen, dit keer door mannen, bij wie het niet mogelijk was om de kaalheid volledig te stoppen.

De effectiviteit van de Hairstim is echter afhankelijk van vele individuele factoren, die van persoon tot persoon verschillen. Dit kan worden beïnvloed door bijvoorbeeld zijn algemene gezondheidstoestand of zijn huidige dieet, dus het is de moeite waard om hem extra te ondersteunen met voedingssupplementen, zoals Profolan, die van binnenuit op bijna alle oorzaken van alopecia werken. Het voorziet het lichaam van een krachtige dosis vitaminen, mineralen en andere waardevolle voedingsstoffen, zodat u kunt rekenen op een nog snellere haargroei. Profolan kan rechtstreeks bij de fabrikant worden gekocht, en een bestelling met directe levering aan huis wordt eenvoudigweg door hem gedaan. website.