alopecia

Wie aan alopecia begint, weet hoeveel moeite er nodig is om dit proces te stoppen. We gebruiken verschillende uitvindingen, wrijvingen, shampoos, conditioners, en meestal zijn de bereikte effecten gewoonweg ellendig. Voordat we besluiten om een van deze middelen te gebruiken, moeten we eerst een specialist, dermatoloog of tricholoog raadplegen, omdat alleen zij in staat zullen zijn om de juiste diagnose te stellen van het type van onze alopecia. Zonder dit, de hele behandeling is praktisch zinloos, en bovendien kunnen ze helpen bij het kiezen van de juiste medicijnen of voedingssupplementen, zoals de onlangs door mij geteste Hairvity Men in capsules.

Supplementen – ook effectief bij haaruitval.

Adequate voeding is ook belangrijk voor de gezondheid van het haar, omdat ze alles krijgen wat ze nodig hebben om te stoppen met uitvallen en de snelle groei van nieuwe haren. Ik heb al veel supplementen gebruikt, maar ik ben niet bang om af en toe iets nieuws te testen, en deze keer viel de keuze op die met de formule van Nutri – Amino Complex.

Hairvity Men – effecten van de actie en niet geheel bevredigende resultaten.

Hairvity Men capsules

Bij de aankoop van een nieuw haarverzorgingsproduct besteed ik speciale aandacht aan de samenstelling ervan en bestudeer ik zorgvuldig de bijsluiter van de verpakking. Het was dit keer zo, en Hairvity Men bevat naast de bovengenoemde factor een hele reeks andere stoffen om verzwakt haar te helpen verzwakken. We vinden er natuurlijke plantenextracten in terug:

  • sabal palm, het voorkomen van overmatige afscheiding van DHT, testosteron derivaat, het vernietigen van haarzakjes,
  • brandnetel, ontstekingsremmend en antibacterieel,
  • veldpaardenstaart, met silicium, een van de haarbouwstenen,

Zoals u kunt zien, wordt de samenstelling verondersteld een hoge effectiviteit te garanderen, ook vanwege het hoge gehalte aan aminozuren, maar het hangt direct af van het type alopecia. Het gebruik van Hairvity levert een aantal positieve resultaten op, maar het is niet van toepassing op mensen die lijden aan androgene alopecia. Voor mij is alleen het uiterlijk van mijn haar verbeterd, het is zachter en glanzend geworden, maar helaas is het proces van uitvallen niet gestopt.

Profolan – dezelfde natuurlijke samenstelling, maar veel effectiever.

Profolan haaruitvalcapsules

Hoewel ik niet in alle rangschikkingen van haaruitvalproducten geloof, is de eerste plaats in deze producten lange tijd Profolan. De meningen hierover zijn zelfs enthousiast in veel forums, dus dit keer heb ik besloten om ze te vertrouwen. Ik heb een bestelling geplaatst voor fabriekswebsiteToen ik 49 € per pakket betaalde en na de levering ervan, maakte ik direct kennis met de samenstelling van het supplement. Het is vergelijkbaar met Hairvity, maar Profolan bevat niet de controversiële, volgens veel specialisten, sabal palmen. In dit geval hebben we echter te maken met een nog effectievere actieve factor Grow 3, die de eerste effecten al na ongeveer twee weken garandeert.

profolan vak

Dus nam ik deze tabletten in de aanbevolen dosering van twee tabletten per dag en eigenlijk merkte ik na die tijd dat er op de voorhoofdslijn en in de rondingen een delicate maar duidelijk zichtbare maaltijd zat. Dit werd mogelijk gemaakt door zorgvuldig geselecteerde maar sterke doses paardenstaart en brandnetelextracten, waarvan het belang voor de gezondheid van het haar niet te onderschatten is. Deze veldkruiden, die vaak voorkomen in weiden of tuinen, bevatten enorme hoeveelheden vitaminen en andere ingrediënten, waardoor je voor eens en voor altijd het probleem van versnelde alopecia wegwerkt. Hun werking wordt ondersteund door aminozuren met l-cysteïne en taurine op de voorgrond en dankzij een dergelijk mengsel stopt de destructieve werking van het genoemde dihydrotestosteron het best met Profolan. Na een paar maanden behandeling is mijn haar bijna voor de volle honderd procent uitgevallen en ik kan elke dag in de spiegel zien hoe ik mijn favoriete kapsel terugkrijg. Bovendien kregen ze een look die ze nog niet eerder hadden gehad, ze glanzen, passen perfect en, belangrijker nog, ze waren bijna helemaal niet meer vettig, dus heb ik ook de problemen met lastige roos opgelost.

Profolan Dankzij de natuurlijke, plantaardige samenstelling is het volledig veilig in gebruik en heeft het absoluut geen bijwerkingen. Het is de moeite waard om het nu te bestellen, de fabrikant biedt vele aantrekkelijke en zeer gunstige promoties, waardoor u aanzienlijk bespaart op de kosten van de gehele behandeling. Als u betaalt voor 2 of 3 pakjes die voldoende zijn om uw haaruitval te genezen, krijgt u hetzelfde bedrag gratis.