Happy smile product voor witte tanden

Een van de dingen die ons onmiddellijk medeleven met andere mensen oproept is hun oprechte, brede glimlach, die meestal een groot gevoel voor humor en vrolijkheid inluidt. Helaas moeten we vaststellen dat veel mensen gewoon niet glimlachen, ook al is dat nodig en hun houding geeft aan dat ze zich schamen. De reden hiervoor is meestal een probleem met het gebit, namelijk de gebreken die onmiddellijk herstel vereisen. Verlies van een tand, met name in het geval van de voorkanten, betekent meestal een lange en pijnlijke behandeling, het inbrengen van dure implantaten of het bestellen van complete, even dure prothesen. Gelukkig is er een snellere en goedkopere oplossing, die de moeite waard is om te gebruiken, namelijk tijdelijke cosmetische tandheelkundige implantaten Happy Smile.

Hoe zorg je voor je tanden zodat ze er niet uitvallen…

blanke vrouw

Tanden moeten niet alleen een zuiver esthetische functie vervullen, maar ook een onmisbare eigenschap van onze schoonheid. Hun fundamentele, belangrijkste taak is het vermalen van voedsel, en onze tanden hebben zich ontwikkeld tot vier afzonderlijke, gespecialiseerde groepen:

 • 4 klauwen voor het versnipperen van grote stukken voedsel;
 • Acht snijtanden waar we mee bijten;
 • 8 premolaren voor het kauwen en pletten;
 • 12 molaire tanden, met inbegrip van de beroemde achtsten, die de tanden van de wijsheid worden genoemd, ook wel de tanden van de wijsheid genoemd, die ook verpletteren en verpletteren wat we eten.

In totaal hebben we dus 32 permanente tanden, die groeien na het verlies van zogenaamde melkers tijdens de kindertijd, en we moeten er ons hele leven lang voor zorgen dat we ons aan de basisprincipes van de mondhygiëne houden, en we moeten zelfs onze gewoonte worden. Dagelijks poetsen, met behulp van de juiste keuze aan tandenborstels, tandpasta en mondwater van hoge kwaliteit, helpt bij het voorkomen van veel kwalen die leiden tot tanduitval, zoals:

 • Tandvleesaandoeningen, die de verzwakking van het weefsel dat ze vormt veroorzaken;
 • parodontosis, ontsteking van het periodontium, veroorzaakt door bacteriën die geleidelijk aan de tandheelkundige baarmoederhals blootstellen en zelfs tandvleesatrofie kunnen veroorzaken;
 • de opbouw van tandsteen;
 • cariës, de grootste vijand van onze tanden, een ziekte waar wij zelf het vaakst aan schuldig zijn, verkeerd eten, te veel snoep eten, snel leiden tot demineralisatie, d.w.z. schade aan het glazuur.

Helaas doet het voortdurende gebrek aan tijd ons vergeten dat we de juiste tandheelkundige zorg nodig hebben, dus het is de moeite waard om Happy Smile op stand-by te hebben om onze glimlach te redden van een echte, imagocatastrofe.

Happy Smile – Directe assistentie tegen een lage prijs

Het valt niet te ontkennen dat een bezoek aan het kantoor van een tandarts niet de goedkoopste is, en de kosten voor het inbrengen van een tandheelkundig implantaat kunnen oplopen tot enkele honderden euro’s. De kosten voor het inbrengen van een tandheelkundig implantaat kunnen enkele honderden euro’s bedragen. Helaas worden de meeste van dit soort procedures niet terugbetaald, dus steeds meer mensen accepteren de gaten in hun tanden graag. Dit wordt een oorzaak van toenemende stress, nabijheid tot zichzelf, onwil om met andere mensen om te socialiseren, onder andere door problemen met het duidelijk spreken. Dit is wat wij hen aanbevelen Happy SmileHet stelt u in staat om al uw tekortkomingen in korte tijd te compenseren zonder dat u zich blootstelt aan pijn en hoge kosten. Deze oplossing lijkt op het eerste gezicht misschien verrassend, maar er is hier geen enkel risico, en Happy Smile wordt ook geprezen door specialisten, tandartsen, die deze implantaten aan hun patiënten aanbevelen.

Happy Smile – Nauwkeurig passende implantaten

happy smile verpakking

De methode voor het uitvoeren van tijdelijke cosmetische implantaten met behulp van de Happy Smile set is zeer eenvoudig en zonder grote problemen kan iedereen er alleen mee omgaan, met behulp van de instructies van de fabrikant. De set bevat speciale granulaten gemaakt van 100% gezond, niet-giftig plastic materiaal en gereedschappen die door tandartsen worden gebruikt om het implantaat op de juiste plaats te vormen en te plaatsen. De voorbereiding van het implantaat zal zeer weinig tijd in beslag nemen en het is voldoende om zich te houden aan een strikt gedefinieerde volgorde van de voorbereiding:

 1. Giet een afgemeten hoeveelheid korrels in warm, maar niet heet water, waardoor ze zachter worden en de juiste plasticiteit krijgen om het vormen te vergemakkelijken.
 2. Nadat de korrels zacht zijn geworden, vormen we ze tot een implantaat ter grootte van de ruimte tussen de tanden, terwijl we de vorm van het implantaat aanpassen aan de vorm van de overige tanden.
 3. We laten het volledig drogen en uitharden, wat slechts enkele minuten in beslag neemt.
 4. Als u zich vergist, hoeft u het implantaat niet weg te gooien, maar plaatst u het gewoon terug in warm water, wacht u tot het zacht wordt en geeft u het weer de gewenste vorm.
 5. Een kant-en-klaar implantaat komt vast te zitten tussen de aangrenzende tanden en dit is wat het op de juiste plaats houdt.

Een pakket Happy Smile Het is voldoende om maximaal 10 implantaten voor te bereiden en het product is uitsluitend bestemd voor gebruik door volwassenen en wordt niet aanbevolen voor kinderen. Bij het gebruik ervan moet men een aantal belangrijke veiligheidsregels in acht nemen, zoals het niet naast elkaar plaatsen van twee implantaten, men moet voorzichtig zijn bij het eten, vooral bij het eten van warm eten of drinken. Het implantaat moet ook ‘s nachts worden verwijderd om te voorkomen dat het per ongeluk wordt ingeslikt of verstikt.

Happy Smile – voordelen benadrukt door gebruikers en professionals

Happy Smile is een nieuwigheid op de Poolse markt, die al erkenning en goede meningen heeft gekregen, niet alleen van de mensen die het gebruiken, maar ook van talrijke, genoemde specialisten. Naast alle vrijwel onbetwiste voordelen, benadrukken ze onder andere de voordelen:

 • perfecte, stralende glimlach, eindelijk zonder verminkende, lelijke gaatjes;
 • 100% veilig gebruik, geen giftige bestanddelen in de korrels die allergische reacties en gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken;
 • eenvoud van implantatie, duidelijk en transparant beschreven in het handboek, wat ook wordt vergemakkelijkt door de bijgevoegde specialistische hulpmiddelen;
 • geen stressvol bezoek aan de tandarts nodig, wat wij natuurlijk niet afraden, omdat u uw tanden regelmatig moet controleren om de hierboven beschreven problemen te voorkomen;
 • de prijs, veel lager dan de kosten van tandheelkundige implantaten, en het gebrek aan pijn bij het plaatsen ervan.

Dit wordt bevestigd door de mening van tevreden klanten, die bereid zijn om hun ervaringen met Happy Smile op het internet te delen en op een positieve toon te schrijven:

“Ik hou van fietsen en tegelijkertijd hou ik ervan om een ongelukje gemakkelijk te nemen en helaas heb ik in een van de watervallen de twee links van me uitgeschakeld. Toen ik in de spiegel keek, was ik in zwarte wanhoop, en nog meer toen ik van mijn tandarts hoorde hoeveel het zou kosten om een tand te plaatsen. Ik heb mijn contacten met mijn vrienden tot een minimum beperkt, ook op het werk heb ik niet veel gepraat, totdat mijn vriend me een Happy Smile advertentie liet zien en het bleek dat hij deze zelf gebruikte en het implantaat niet van de originele tanden te onderscheiden was. Ik bestelde, pakte het pakketje op, oefende hoe ik het moest doen en kreeg eindelijk mijn twee terug. Ik beveel het aan.” – Arthur, 43 jaar oud.

Happy Smile – waar te kopen

Als deze informatie en feedback u heeft overtuigd om Happy Smile te gebruiken, kunt u deze rechtstreeks bij de fabrikant kopen en uw bestelling plaatsen via de fabrikant. website. Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen, de betaalmethode te kiezen die het beste bij u past, vooraf of bij levering, en de prijs van één pakket, het Start-programma, is slechts € 40,-. Het is echter beter om te profiteren van de promoties die momenteel worden aangeboden en een van de collectieve pakketten te bestellen, waarmee u de aankoopkosten kunt verlagen:

 • Programma Aanbevolen, 2 pakketten plus een gratis pakket voor 80 €;
 • Maximum Effect programma, waarbij we in totaal 6 pakketten krijgen voor een prijs van slechts 129 €.
happy smile product voor witte tanden

De levering wordt onmiddellijk na het plaatsen van een bestelling gerealiseerd, Happy Smile komt bij ons in een discrete verpakking, en het product kan ook telefonisch besteld worden via het telefoonnummer dat op de website vermeld staat.