Een van de meer pijnlijke, lastige en tegelijkertijd gênante ziekten zijn ongetwijfeld aambeien, ook wel anale spataderen of bloedende knobbeltjes genoemd. Dokters schatten dat meer dan 50 procent van de mensen er last van heeft, dus worden ze geclassificeerd als beschavingsziekten. We zullen proberen de verschillende oorzaken van het optreden ervan wat gedetailleerder te presenteren, maar het is belangrijk om ze snel genoeg te herkennen en een effectieve behandeling te starten om gevaarlijke complicaties te voorkomen. Even belangrijk is een goede profylaxe om mogelijke terugval van de ziekte te voorkomen, en in beide gevallen werken de tabletten perfect. Hemorodium.

Aambeien – definitie en classificatie van de ziekte

Veel factoren zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van aambeien, en sommige zijn helaas onze schuld. Dit is vooral te wijten aan een sedentaire levensstijl, die we steeds vaker leiden en het is niet alleen typisch kantoorwerk, dat vele uren per dag voor de computer staat. We vermijden ook in het privéleven lichamelijke activiteit, door voor de tv te zitten of naar het scherm van een smartphone te kijken, wat niet alleen overgewicht en obesitas in de hand werkt. Met aambeien bedoelen we kussens die de rectale uitgang, gevuld met bloed, afsluiten, waardoor we het uitscheidingsproces volledig kunnen controleren. Soms is hun functioneren verstoord, en de zich ontwikkelende ziekte blijkt uit kenmerkende symptomen zoals:

 • een jeuk van het rectum die in pijn verandert;
 • een gevoel van druk;
 • slijmsecretie die ontstaat als gevolg van de ontwikkeling van de ontsteking;
 • Bloedingen die meestal gepaard gaan met tumorprolaps.

De ziekte wordt geclassificeerd op een schaal van vier fasen, die verschilt in het type en de intensiteit van de symptomen:

 • type I, gewoon groeiende knobbeltjes, bijna pijnloos en geen bloedingen;
 • type II, bloedende knobbeltjes die uitvallen veroorzaken een bloeding en jeuk, wat meestal alleen gebeurt bij het ledigen en dan keren de knobbeltjes terug naar hun plaats;
 • type III, de uitgevallen knobbeltjes komen niet vanzelf terug op hun plaats, er treden hevige pijn, bloedingen, irritatie en ontstekingen op en de knobbeltjes moeten na het ledigen met de hand op hun plaats worden gelegd;
 • type IV, de knobbeltjes vallen er bij het ledigen permanent uit, er is sprake van een bloeding en er is niet alleen een risico op ontsteking of zwelling, maar ook op levensbedreigende trombose, in welk geval een medische ingreep noodzakelijk is.

Aambeien – symptomen

Hemorodium maakt een effectieve behandeling van de meeste gevallen van aambeien mogelijk, dus het is de moeite waard om het regelmatig te gebruiken, maar voordat we het bereiken, moeten we ook weten wat de oorzaak kan zijn van de ontwikkeling van de ziekte. Naast de eerder genoemde sedentaire levensstijl is een gebrek aan noodzakelijke dagelijkse lichaamsbeweging, zoals wandelen of zwemmen, hiervoor verantwoordelijk:

 • een ongeschikt dieet, waarbij het vooral ontbreekt aan de vezels die nodig zijn voor een goede spijsvertering. Het is ook noodzakelijk om te zorgen voor de juiste hoeveelheid vloeistoffen, waardoor constipatie wordt voorkomen, en het liefst tegelijkertijd een gunstig effect te hebben op de hele gezondheidstoestand, dus laten we geen sterk zoete koolzuurhoudende dranken drinken, maar bijvoorbeeld groene thee of fruit- en groentecocktails. Het dieet voorkomt tegelijkertijd overgewicht en aambeien hebben veel vaker invloed op zwaarlijvige mensen. Er moet ook een passende hoeveelheid graanproducten, grove grutten of havermout, zemelen en groenten en fruit, ook gedroogde, worden ingevoerd die de spijsvertering reguleren en het legen ervan vergemakkelijken;
 • Te veel spanning in de buikspieren tijdens het legen of te intensieve oefeningen met een belasting, bijv. gewichtstraining, waardoor de bloedsomloop van de anus tegelijkertijd wordt overbelast;
 • misbruik van laxeermiddelen die ernstige diarree kunnen veroorzaken;
 • hygiënische nalatigheid en het dragen van niet-ademend plastic ondergoed dat de huid moeilijk te ademen maakt.

Hemorodium – plantaardige, natuurlijke samenstelling

Hemorodium Het is een modern preparaat dat de behandeling ondersteunt en de herhaling van aambeien voorkomt, ontwikkeld door Poolse specialisten en uitsluitend samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. We vinden er geen agressief werkende kunstmatige stoffen in en zijn verantwoordelijk voor de effectiviteit en het ontbreken van bijwerkingen:

Kastanje-extract

kastanje

Het wordt verkregen uit de kastanjeboom (Aesculus hippocastanum), een veel voorkomende sierboom met veel medicinale eigenschappen. Het bevat een hele reeks gezondheidsbevorderende stoffen, flavonoïden, looistoffen, fenolzuren, cumarine, carotenoïden en vooral escine. Het is een mengsel van saponinen die de wanden van de bloedvaten afdichten en hun elasticiteit herstellen zodat ze niet breken. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling en preventie van hart- en vaatziekten, omdat het zeer effectief is in het remmen van de ontwikkeling van veneuze stolsels, stagnerende ontstekingen en natuurlijk aambeien. Het wordt ook ondersteund door de ontstekingsremmende werking van paardenkastanje, waardoor de genezing van wonden en irritaties, waaronder die rond de anus, wordt versneld, zwelling wordt voorkomen, de vorming van spataderen wordt voorkomen en zelfs cellulitis wordt verwijderd.

Ginsengwortel

Al meer dan 4000 jaar bekend en gebruikt in de geneeskunde, en de talrijke gezondheidseigenschappen zijn ook bevorderlijk voor de behandeling van aambeien. Het heeft vooral antitrombotische effecten, versterkt het immuunsysteem, reguleert de bloedsuikerspiegel, beschermt tegen de ontwikkeling van andere ziekten, vooral kanker, voegt energie toe die nodig is voor een actievere levensstijl. In Hemorodium wordt de actie ondersteund door propolis, oftewel bijenplamuur. Deze stof is een sterk natuurlijk antiviraal, antibacterieel en schimmelwerend middel dat de jeuk en de pijn die gepaard gaan met aambeien helpt te verlichten.

Extracten van Sint-Janskruid, duizendblad, goudsbloem en kamille

kamillebloemen

De effectiviteit en het wijdverbreide gebruik van Sint-Janskruid wordt bepaald door het gehalte aan quercetine, hypercine, rutine, vitamine A, vitamine C en talrijke minerale stoffen. Het is dankzij hen dat het kalmerende, slapeloosheid genezende, stressverlichtende, diuretische en vooral antibacteriële, pijnstillende en anti-inflammatoire eigenschappen heeft. Een soortgelijk effect is ook kenmerkend voor het duizendblad-extract, een bron van mierenzuur, azijnzuur en salicylzuur, dat in Hemorodium bovendien verantwoordelijk is voor het stoppen van de rectale bloeding. Het helpt de huid te reinigen, de irritaties te verzachten en vindt zijn toepassing ook in de behandeling van acne. Deze twee kruiden ondersteunen kamille en calendula. De eerste ondersteunt het proces van regeneratie van de beschadigde huid, waardoor barstende bloedende knobbeltjes sneller genezen, de tweede wordt ook gebruikt voor moeilijk te genezen wonden en om de vroegere gladheid van de huid te herstellen.

Extracten van ringworm en toverhazelaar

De stekeldistel wordt aanbevolen bij de behandeling van vele hart- en vaatziekten, die een effect hebben op de regeling van de bloeddruk, het verbeteren van de doorstroming, het afdichten van de wanden van de bloedvaten, het voorkomen van een breuk, het zuiveren van het bloed van giftige stoffen. Het gebruik van toverhazelaar is ook volledig gerechtvaardigd, wat weer wordt ondersteund door de samenstelling van deze plant die wordt gewaardeerd in de geneeskunde en de cosmetica. Saponinen, flavonoïden, gal- en ellaginezuur zorgen ervoor dat het antibacteriële, antiseptische, reinigende, desinfecterende, pijnstillende en verzegelende eigenschappen van haarvaten heeft. Bij de behandeling van aambeien is het aderslijpende effect op zijn beurt nuttig, waardoor de vorming van zwellingen wordt voorkomen.

Steenolie (remmer)

Bekend sinds de oudheid, wordt het gebruikt in de natuurgeneeskunde en is het effectief tegen vele kwalen. Het reguleert de spijsverteringsprocessen, versnelt de stofwisseling en de algen die erin zitten worden gekenmerkt door pijnstillende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Het versnelt de genezing van wonden, waardoor ze sneller kunnen regenereren zonder complicaties.

Marala-gewei (edelhert)

Ook traditioneel gebruikt in de geneeskunde, vooral voor mensen die in uitgestrekte gebieden van Siberië wonen. Het wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals hoge bloeddruk, veneuze insufficiëntie, aambeien en aandoeningen van het spijsverteringskanaal, huidziekten, eczeem, psoriasis en acneveranderingen.

Schimmels Reishi en schimmels Shitake

shitake-zwammen

De Reishi is al eeuwenlang een onlosmakelijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Als anti-kanker middelen blokkeren en verwijderen ze vrije radicalen uit het lichaam, versterken ze de verzwakte immuniteit en beschermen ze de cellen tegen mogelijke schade. Ze worden gebruikt bij de behandeling van hart- en vaatziekten, omdat ze het cholesterolgehalte verlagen en zo stolsels voorkomen die zo vaak gepaard gaan met aambeien. Shitake paddestoelen worden gekenmerkt door een vergelijkbaar effect, en hun combinatie in dit voedingssupplement geeft echt sensationele en verwachte effecten van de behandeling.

Hemorodium – waarom het gebruiken in elk stadium van aambeien

Bij de behandeling van elke ziekte, inclusief aambeien, is het de moeite waard om te kiezen voor preparaten met een 100% natuurlijke, ecologische samenstelling. Dit is precies wat Hemorodiumen de effectiviteit ervan kan worden samengevat in verschillende punten, die een volledig beeld geven van de effectiviteit ervan en de drie reeds genomen doses garantie:

 • om de rectale bloeding bijna onmiddellijk te stoppen;
 • de jeuk, de pijn en alle andere lastige symptomen te verlichten;
 • snelle genezing van de resulterende zweren;
 • Het herstellen van de volledige elasticiteit van de bloedvatwanden, waardoor de bloedstroom ongehinderd verloopt;
 • het elimineren van het risico van veneuze congestie;
 • snelle en volledige regeneratie van beschadigde weefsels in het rectum;
 • het voorkomen van de ontwikkeling van pathologische aandoeningen van aders, vooral bij zwangere vrouwen die meer blootgesteld zijn aan aambeien;
 • geen risico op gevaarlijke bacteriële infecties die zelfs weefselrot kunnen veroorzaken;
 • om te voorkomen dat aambeien terugkeren nadat ze volledig genezen zijn.
Hemorodium

De meningen van de specialisten over Hemorodium zijn ondubbelzinnig positief en zij bevelen het gebruik van deze tabletten aan al hun patiënten die aan deze genante en lastige ziekte lijden. Als het u ook stoort, hoeft u alleen maar het bestelformulier in te vullen voor de fabrikant en koop zoveel pakketten als je wilt terwijl je met je manager praat, altijd beschikbaar tegen de beste, laagste prijs.

Bronnen: