HepasliminHet valt niet te ontkennen dat steeds meer van ons ernstige problemen hebben om ons gewicht op peil te houden, en onze silhouetten zijn vaak ver verwijderd van het gewenste, slanke ideaal. Tot op zekere hoogte en tot op grote hoogte maken wij ons hier zelf schuldig aan, wat leidt tot een ongepaste, ongezonde levensstijl, slecht eten en het vermijden van grotere fysieke inspanningen zoals een brand. Bovendien zijn stress, slaaptekort en effecten vrijwel onmiddellijk zichtbaar voor het blote oog in de vorm van lelijke vette rollers die zich ophopen in verschillende delen van ons lichaam. We worden daarom gekweld door steeds verfijndere diëten, zonder dat we zelfs maar weten hoe negatief ze het functioneren van veel interne organen kunnen beïnvloeden, vooral van de belangrijkste daarvan, namelijk de lever.

De invloed van de lever op de ontwikkeling van overgewicht en obesitas

De lever is een echte industriële fabriek in ons lichaam, een chemisch laboratorium met vele belangrijke functies tegelijk, verantwoordelijk voor:

 • spijsverteringsprocessen,
 • thermoregulatie van het lichaam,
 • de ontgifting ervan, de verwijdering van metabolische residuen,
 • breken vetzuren af, zetten ze om in gemakkelijker geabsorbeerde vetten en sturen ze vervolgens naar alle delen van het lichaam.

liver 300x208 1Deze laatste functie is bijzonder belangrijk voor de gezondheid, en de kleinste aandoeningen van de vetstofwisseling zijn de gemakkelijkste manier om overgewicht en dus zelfs levensbedreigende obesitas te krijgen. Er zijn vele redenen voor deze stand van zaken, maar de meest genoemde door artsen is dat wel:

 • moeilijk te verteren, vet dieet,
 • onbehandelde diabetes,
 • overtollige stimulerende middelen, vooral koffie en alcohol,
 • grote hoeveelheden medicijnen, met name ontstekingsremmende en anticonceptiemedicijnen,
 • slecht gekozen afslankende diëten, die op hun beurt worden beroofd van essentiële voedingsstoffen.

Het afslankproces zelf kan een grote schok voor het lichaam zijn, vooral wanneer u overgewicht heeft, dus het is de moeite waard om voorbereidingen te gebruiken die de leverfunctie ondersteunen en het gewichtsverlies versnellen, zoals Hepaslimin, een voedingssupplement in de vorm van tabletten.

Hepaslimin – samenstelling gekozen voor lever- en gewichtsverlies

Er zijn veel leversupplementen op de markt, maar alleen die op basis van natuurlijke, bij voorkeur plantaardige ingrediënten moeten worden gekozen. Alleen dan kunnen we 100% garantie hebben op een probleemloos gebruik, zonder het risico van dergelijke onaangename bijwerkingen. Zo is Hepaslimin, natuurlijk, veilig en gebaseerd op vijf stoffen:

 • karczochy 300x225 1artisjokkruidextract van artisjok of Spaanse variëteit. De plant is al sinds de oudheid bekend en gewaardeerd en wordt in Rome in die tijd als een bijzondere traktatie beschouwd. Het zit vol met voedingsstoffen, medicinale ingrediënten, voornamelijk organische zuren, cynarine die de lever beschermt, chlorogeenzuur, antioxidant die het niveau van glucoseafscheiding regelt en ontstekingsremmende flavonoïden. Artisjok helpt bij de behandeling van verschillende spijsverteringsstoornissen, constipaties en winderigheid, bevordert het afslanken dankzij de lage calorische waarde, 47 kcal in 100 g, lage vetconcentratie en een hoog gehalte aan voedingsvezels, heeft ook een antiatherosclerotische werking,
 • extract van cichoreiwortelextract, vooral bekend als koffiesurrogaat of als toevoeging aan smakelijke salades en salades, maar met een aanzienlijk effect op snel gewichtsverlies. Het is een rijke bron van vitaminen en cykoria 300x171 1mineralen, kalium, magnesium, ijzer, koper en zink. Het bevat ook foliumzuur en wordt zelfs aanbevolen voor mensen die om hun lijn geven. Niet alleen helpt het om de lever in perfecte conditie te houden, maar net als de artisjok reguleert het de spijsvertering, het is ook effectief bij winderigheid en heeft een positief effect op de darmflora,
 • choline, een stof die van nature in het lichaam voorkomt, genaamd vitamine B4, die betrokken is bij het transport en de verwerking van vetmoleculen. Het is een belangrijke bescherming van de lever, reguleert de goede werking ervan, beschermt ook tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld verkeerde voeding, te veel alcohol of ziekten, vooral virale,
 • Mate – een extract van de bladeren van een exotische hulst uit Paraguay, die verantwoordelijk is voor de verdeling van de lipiden en helpt om het juiste gewicht te behouden,
 • Extract van lange oester, bekend bij alle kurkuma’s, waardoor de galafscheiding toeneemt, de ophoping van vet wordt voorkomen en de spijsvertering wordt versneld.

Daarnaast kunnen we L-aspartaat L-ornithine vinden, een aminozuur dat de regeneratie van levercellen versnelt.

Hepaslimin – toepassing en effecten

Dit supplement is uitsluitend bedoeld voor gebruik door volwassenen en de maximale aanbevolen dagelijkse dosis is 6 tabletten, bij voorkeur in drie doses van 2 tabletten, direct na de maaltijd ingenomen. Het dankt zijn doeltreffendheid en populariteit aan de bovengenoemde ingrediënten en door het regelmatig in te nemen, kunt u erop rekenen:

 • een betere spijsvertering,
 • om de volledige leverfunctie te herstellen,
 • om het lichaam vrij te maken van giftige stoffen,
 • snellere vetverbranding, die enig effect heeft op het gewichtsverlies.

Dankzij deze voordelen geniet de Hepaslimin een goede reputatie bij patiënten die hem graag gebruiken in geval van problemen met dit belangrijke orgaan. Ze prijzen hem om zijn snelle actie, waardoor hij zich na een stevige maaltijd kan ontdoen van het onaangename gevoel van zwaarte, maar hij is geen wonderbaarlijke remedie om zich te ontdoen van overgewicht.

Dus als we ons niet teleurgesteld willen voelen, maar we geven om een snel gewichtsverlies, dan moeten we naast Hepaslimin ook de volgende maatregelen nemen Green Barley Plus. Het is een preparaat speciaal ontwikkeld voor mensen die worstelen met overgewicht, een nieuw generatie supplement dat zorgt voor een effectieve verbranding van overtollig lichaamsvet, inclusief de natuurlijke samenstelling, op basis van groene gerst en garcinia cambogia, die zonder enig risico kan worden ingenomen. Green Barley Plus is tegen een aantrekkelijke prijs rechtstreeks bij de fabrikant verkrijgbaar, en bestellingen voor elke hoeveelheid verpakking kunnen worden geplaatst voor zijn website.