De strijd tegen kaalheid lijkt voor veel mensen een Sisyphus-werk te zijn, dat aan het eind van de dag sowieso geen enkel resultaat oplevert. Ik heb er eerlijk gezegd gemengde gevoelens over – aan de ene kant besef ik dat biologische processen moeilijk te stoppen zijn, aan de andere kant kunnen geneeskunde en farmacologie vandaag de dag veel doen……..

Ik ben nog maar 29 jaar oud en ik ben al kaal. Toen ik het ontdekte, was ik geschokt. Ik wist niet of deze levensstijl de oorzaak was (bijvoorbeeld slechte voeding, stress) of genen. De laatste was, gemiddeld genomen, waarschijnlijk, mijn vader is pas een paar jaar geleden begonnen met alopecia en het proces is zeer delicaat – het heeft slechts een lichte curve en dat is alles. Dus waarom ben ik niet eens in de dertig, ik merk steeds meer kromtrekkende plekken op mijn hoofd en haar wordt steeds zwakker en zwakker? Blijkbaar doen in onze tijd de alomtegenwoordige chemie en het leven in constante stress hun werk. Gelukkig heeft de huidige beschaving ook haar nadelen – prestaties op het gebied van behandelmethoden en farmaceutische producten. Daarom ben ik vol hoop dat het proces van kaalheid kan worden gestopt. Ik zal u informeren over de resultaten van mijn kaalheidstesten op deze blog.

Op het internet vindt u vele middelen tegen kaalheid, waaronder sommige voor uitwendig gebruik en andere in de vorm van tabletten. Ik zal me echter concentreren op het begin van het product, dat elke dag door ieder van ons tientallen keren op TV – DX2 shampoo wordt geadverteerd. Eerlijk gezegd heb ik het al gekocht en ben ik het gaan gebruiken. We zullen zien wat de effecten zullen zijn. Een brede reclamecampagne moet hand in hand gaan met de effectiviteit van het product. Tenminste theoretisch. Of misschien heeft u uw eigen mening over DX2 of een ander middel van kaalheid?